nizkotucnytvaroh Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Jsem rád, že se to tu drží, v přátelském duchu Solidní pochutiny pánové, paráda! Dneska basic, co se vlezlo na jeden plech, a upeklo vlastně samo. Filet naložený hodinku předem v citronové šťávě, máslové brambory s řeřichou a tymiánem, smetana, pečená rajčata, šmytec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 S tim kuretem je to jednoduche, koupis dve a mas 3 chody pro celou rodinu. Houbove papardelle...Ach.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Pečeně z Přeštíka, limetková salsa, batáty & hrách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Rozloučení s velikonocemi, ať dělám co dělám tak se mi to nedaří správně otočit, asi ta Tarapaca, ale bylo to moc dobré. EDIT BERT: Conrade, na základě Tvého přání otočeno a zeditováno. Ten druhý obrázek je totální vopruz. Víc s tím neudělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Dlabanec na akci s klukama z ex-práce. Panenka s citronovým tymiánem a česnekem, žampíky zapečené s hermošem, pečená cherry a majda s medvědím česnekem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Dneska ve stylu zobačky. Zapečené nachos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 @Maxel M-Ň-A-M ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Bucek v hoisin omacce s ryzi a kimchi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Zbytky na talíři. Bůček, hruškové glazé, cizrnový salát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Ja dneska klasiku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Ja dnes pro deti quesadillu, to nema moc cenu fotit. Ale vysel novej kalerta, jak me ta hospoda strasne nelaka, kor za ty prachy.. je pekny si o tom aspon precist, jaky se vymejslej picoviny:) https://www.kalerta.com/zazit-vecer-v-restauraci-alchemist/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 @Micey Zajímavý čtení. Díky za tip, web jsem neznal. Návštěva Alchimist masakr, ale buď jsem přehlédl, nebo tu ještě víc masakrální cenu tam pro sichr neuvedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 @MaxelNěkde jsem se dočetl 520 GBP bez pití:) Jo, je hezký si ty jeho reporty z hospod pročíst, prima že má vyfocenej a popsanej víceméně každej chod. Úplně moje krevní (a cenová:)) skupina sice pán neni, ale má to hezky zpracovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Poprvé jsem se pokusil o domácí pudink a výsledkem je... wait for it... pudink. Jsem spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Frische Bärlauchsuppe mit Chili. PS: dnes natrháno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Dnes jen pstruh na cestách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 U nás buřty na ohni z nového ohnistě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 (upraveno) Grilovací sezóna zahájena. Kuřecí prsa/stehna, žampióny s camembertem, čedarem plněné papriky se slaninou, pečená cherry rajčata, lanýžová aioli. Upraveno 23. dubna 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Jsem sám doma, tak jsem si to udělal pěkný. Kilovej Bio dry aged T-bone, porážka 27.2. sežral jsem to sám a ničeho nelituju!Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Doporučíte mi mlýnek na mák? Nějaký elektrický zázrak. Rád bych to pořídil pro snachu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se