vojt Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Jo, to je fakt. Zajímalo by mě, co by na něj řekli třeba cizinci, přece jen je to dost neobvyklá chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 před 3 hodinami, Bert napsal: Kyselo je naprostá nádhera. Kouzelné na něm je, že jsem snad ještě nejedl dvě stejné. Ježíšmarjá (já vím, my to neříkáme), ale dostal jsem na něj strašnou chuť. To kyselo je moc kyselý a ten bramborák moc bramborovej,a vůbec... . ( Jen mě to při tom napadlo). Kyselo jsem snad ještě nejedl,ale taková kyselica ( vím je to jinde), dal bych si říct Dnes jen čína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 U nás dneska leftover cuisine, kdy na oběd bylo pečené kuře. Celerovo-kuřecí salát s jablkem, zakyskou a majonézou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 (upraveno) U nás se tvoří.... Sob a velbloud. Edit: nevím proč je velbloud naopak.. Upraveno 3. prosince 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Ahoj všem zkušeným kuchařům a šéfkuchařům. Budu si pořizovat nový tlakový hrnec - prošel jsem nabídku a internetová doporučení a vychází mi výrobek české značky Tescoma ultima duo 4 a 6 l. Hrnce za mě aji dobře vypadají. Jsem mimo dobrý výrobek za cca 4.500,- Kč, nebo můžete doporučit? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Já mám doma italský Barazzoni. Je jednoduchý, levný, dobře se čistí i tlakové trysky a x let stejný, těsnění se dají koupit na 30 let staré hrnce. Dvě tlakové pojistky. Co považuji za velkou výhodu, poklice se dává dovnitř pod hranu, takže ho můžeš dát pod studenou tekoucí vodu a rychle ho otevřeš, aniž by ses opařil. https://www.barazzoni.it/en/products/pressure-cooking/pressure-cookers/pressure-cooker-5300450?v=530045003580 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 před 5 hodinami, Libor_OV napsal: Ahoj všem zkušeným kuchařům a šéfkuchařům. Budu si pořizovat nový tlakový hrnec - prošel jsem nabídku a internetová doporučení a vychází mi výrobek české značky Tescoma ultima duo 4 a 6 l. Hrnce za mě aji dobře vypadají. Jsem mimo dobrý výrobek za cca 4.500,- Kč, nebo můžete doporučit? Děkuji. Kupoval jsem ho nedávno, mám 6 l. Bez problémů. Možnost nastavení tlaku, při vaření je tichý. Kup si k němu i obyčejnou skleněnou poklici. Dovnitř jsem si koupil skleněnou nádobu a jde použít i jako parní hrnec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 (upraveno) Třetí rok viz návod od Maxela Upraveno 8. prosince 2023 uživatelem semi001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 To mě těší, že pořád šmakuje Já letos pálit nebudu, nějak neni slina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 @semi001- hmm,hned bych si dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 před 32 minutami, Maxel napsal: To mě těší, že pořád šmakuje Já letos pálit nebudu, nějak neni slina. Šak já to také nepiju, ale manželka je šťastná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 před 12 minutami, Pivas napsal: @semi001- hmm,hned bych si dal. Odleju Ti je to celkem rychle hotové ve finále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Pekne to mas. Tusis jeste na kolikate strane je recept? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 (upraveno) V 2. 12. 2021 v 20:00, Maxel napsal: Promiň za opožděnou odpověď, nevšiml jsem si dotazu. Ingrience viz. loňské foto. Letos jsem jen vyměnil Ramu za std. 33% smetanu. Nejdřív si udělam nealko-základ. Do většího hrnce naleju smetanu, přidam obě salka, kokosové mléko, dva sáčky (volitelně vanilkového) cukru a vyškrábnu jeden vanilkový lusk. Všechno zahřeju, ale nevařim; jen aby se vše dobře promíchalo. Bude to sladký jako prdel. Abych dosáhl požadovaného objemu a zároveň zredukoval sladkost, postupně přilévám plnotučné mléko — odhadem tak 0.5-0.6l. Ale je to prostě podle chuti každého píče. Nakonec přidám rum. Opět, podle toho, jak silný/slabý to chceš mít. Já bych tam poslal obě flašky, ale je to hlavně pro drahou a ta raději soft-drink. Takže na cca 2.5l základu tam šlo 0.5l tuzemáku. Před přelitím do flašek to ještě vždycky proženu přes robota, aby se pořádně promíchalo. Ale asi to nejni nutný a z hrnce to může jít rovnou. Voala. EDIT: letos taky dělat nebudu, ale mám recept schovanej a určitě se k němu zase vrátím Upraveno 8. prosince 2023 uživatelem Jery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Perfect. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 (upraveno) Já dnes kebab na spejli, na zítra naložím gyros.... Tak uvidíme, dělám to poprvé. Upraveno 9. prosince 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 (upraveno) Smarja, mně se to povedlo...... Upraveno 9. prosince 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Dneska nandáno skoro přesně na poledne, což je u nás dost neobvyklé. Výpečky a pečeně na česneku s hořčicí, špenát a br.knedlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 před 23 minutami, Maxel napsal: Dneska nandáno skoro přesně na poledne, což je u nás dost neobvyklé. Výpečky a pečeně na česneku s hořčicí, špenát a br.knedlík. Tohle teda můžu ! Ten špenátek uuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se