nizkotucnytvaroh Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Když už ne jídlo, tak alespoň dokumentaci po těch 7mi pívech, prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Domácí karlík z pomalýho hrnce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Luxus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března (upraveno) Tak jsem zase neco narval do flašky. Cherry rajčata, klasicky podtržená, ale to při fermentaci nevadí, česnek a mladé kopřivy. Nálev výluh z kopru, petrželová nať, sůl. Týden až 10 dní a k pecka.. Upraveno 30. března uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března Pastrami v kváskovém chlebu, s nakládanou cibuli, třemi druhy sýra a slaninézou. Typická sváteční krmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března Ja dneska kralici hrbet se spenatem a br. siskama Dobry to bylo, akorat ta stava byla nejaka svetla, priste musim vic orestovat cibuli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna Cordon bleu a br.salát. Chybějící citrón supluje limeta; no biggie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna A když nemáte artyčok ,tak tam vrazte novičok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 1. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna Před hodinou, bohus76 napsal: A když nemáte artyčok ,tak tam vrazte novičok Putinův výrok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna Pěkně tu jedete, pánové! Já dnes jen rychlý postworkout s divokým lososem, pečenou mrkví a bramborem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna Dám to sem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.P.007 Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna před 11 hodinami, odjinud napsal: Dám to sem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Grilovací sezóna zahájena. Obratem ukončena. Došel kua plyn. Ještě, že máme fajn souseda, co byl cosi lépe připraven. Opětovně tedy zahájeno. Bašta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Večerní variace na zapečený bulharský "Sač" - a co mi s ním při kopírování ze zpráv napáchala "strojově naučená inteližáns" v iPadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Tak jsem si naložil syrečky, zkrátka tvarůžky. Tvarůžky jsem nakrájel,nakořenil grilovací+ pepř čtyřbarevný+ trocha chilli, přidal česnek,cibuli , sušená rajčata i s olejem dal cca deci piva a dolel olejem do plna. Budu rád za nějaké recepty s pivem,olejem,cibuli ano či ne .... Zkrátka tipy,triky atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Grilované ku.prso, salát z pečených paprik s balzamikovou redukcí, plněné jalapeño zapečené se slaninou, česnekový dip a opečený pita chleba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Kdo jste sejrový jako já, tip na rychlou a solidně žravou večeři. Sýrová quesadilla na pánvi. Lepší je tam poslat víc druhů, pěkně se to rozteče a spojí do jedné sýrové bašty. Já dával ementál, vyzrálou mozzarellu, chedar a comte. Jednu stranu jsem tence pomazal mascarpone. Druhou chedarovým dipem. Jako pojivo. Důležité je jet to na menší fojr, aby se sýr stihl roztéct, ale tortilla se nespálila. Pak flip na druhou stranu. Nechat chvilku odležet. Nakrájet. Sežrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna To taky delam, ale potrebuju tam neco do kysela, rajcata, nejakej nakyslej dip, tak neco.. jinak prvni sousto dobry, druhy taky, pak jsem plnej mastnyho sejra:) Delas k tomu nejakou salsu na maceni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna (upraveno) Jak kdy. Salsu spíš ne. Někdy přidám dovnitř třeba naložené jalapeños, konfitovaný česnek, nebo kousky křupavé slaniny. Mascarpone se dá vyměnit za zakysku, to taky funguje dobře. Ale třeba dneska sem měl slinu čistě na mastnej sejr Jako katalyzátor k tomu mam nějaké sladké pití; mirindu ideálně. Prostě taková fajn kaloricky vyvážená krmě. Upraveno 8. dubna uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Maxeli, tortilla koupená, nebo nějaký Tvůj recept? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se