Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Ja taky kupuju, ale trvam na kukuricnejch, ta chut je uplne jinde a doma uz mi psenicny nezerou:) Ale nekomu se muzou zdat az moc chutove vyrazny. Pouzivam jakykoli kukuricny sezenu..

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řetízek z panenky, ořechové glazé, br. chléb, řepa, šalotka, brutnák.

IMG_20240411_110607.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte sůvíčkáři :)

Mám doma pár parádních kotlet z přeštíka s tím silným tukovým krytím - otázka zní: na kolik a jak dlouho dát do lázně, abych to pak po pár min na pánvi měl jak dort? 

Zkoušel jsem jednu i jen tak na pánev, nebylo to špatný, ale nebylo to úplně ono :) 

Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

60-62st. myslim značka ideál. Dvě hoďky by měly stačit.  

Alternativně ke grilování doporučuju pár silnějších plátků udělat ve stylu japonských řízků, aka tonkatsu = trojobal s panko strouhankou. 
V týdnu jsem zrovna dělal, a je to pecka. Šťavnaté, chuťově výrazné (maso dycky nasoluju den dopředu), i děcka si chrochtaly. 

IMG_2302.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...