Maxel Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Úplně obyč koupená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Nejčastěji beru tydle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna (upraveno) Ja taky kupuju, ale trvam na kukuricnejch, ta chut je uplne jinde a doma uz mi psenicny nezerou:) Ale nekomu se muzou zdat az moc chutove vyrazny. Pouzivam jakykoli kukuricny sezenu.. Upraveno 8. dubna uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna (upraveno) Mozem tu dat aj obycajne domace jedlo? Srncie na vine a korenovej zelenine so zemiakovou kasou. Upraveno 8. dubna uživatelem Hellé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna Řetízek z panenky, ořechové glazé, br. chléb, řepa, šalotka, brutnák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Rychlý rodinný sobotní oběd Hůlky z pand budou samozřejmě odděleny,aby byly použitelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Na hodinky aktualne neni budget, tak prispeju alespon sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna (upraveno) My vaříme s malou. Upraveno 13. dubna uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Výsledek jsem nestihl vyfotit, ale na test noveho grillu jsem udelal: hovezi s chimichurri, veprova pecene a piripiri kure. Brzo se chystam na pizzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Ešte v piatok koleno podľa mistra Málka na grile... 4 hod. low and slow... na tanieri sa už nepodarilo vyfotiť nebol čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Dnes živáňská z jednoho plechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna @krutor paráda. Šikulka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Před hodinou, Bert napsal: @krutor paráda. Šikulka! @Bert Dik, zatim jsem ten deflektor vymyslel provizorne. Vleze na ten tvuj neco na odkapavani nebo to neresis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Nad deflektorem odkap neřeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Trhany burgr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna Ahojte sůvíčkáři Mám doma pár parádních kotlet z přeštíka s tím silným tukovým krytím - otázka zní: na kolik a jak dlouho dát do lázně, abych to pak po pár min na pánvi měl jak dort? Zkoušel jsem jednu i jen tak na pánev, nebylo to špatný, ale nebylo to úplně ono Díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna Abych se priznal kotletu jsem delsi dobu nedelal, ale videl bych to kolem 60*C. Mas uz to na platky? Ma byt hezky, hod to dopect na ohen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna (upraveno) 60-62st. myslim značka ideál. Dvě hoďky by měly stačit. Alternativně ke grilování doporučuju pár silnějších plátků udělat ve stylu japonských řízků, aka tonkatsu = trojobal s panko strouhankou. V týdnu jsem zrovna dělal, a je to pecka. Šťavnaté, chuťově výrazné (maso dycky nasoluju den dopředu), i děcka si chrochtaly. Upraveno 26. dubna uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se