Maxel Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Já beru jednoporcovky na Rohlíku. Případně od stejného výrobce maj 200g ve skleničce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Dnes panenka s pepřovou omáčkou ,díky Maxeli ,dal jsem malou koštovku Republiky a poprvé flamboval. Hustota dobrá,jen ta bílá barva mě trochu štvala, vypomohl kousek bujónu a lžička tmavé jíšky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu (upraveno) …u nás dnes surf’n’surf: variace na surf and turf, kdy červené hovězí nahradíme červeným tuňákem; vše na grilu, jen krevety na másle Upraveno 7. listopadu uživatelem Jone 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Divočina ale pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu (upraveno) Založeno na zítřejší obžerství. Husí stehna. Kachní prsa. Maldon. Citrónová kůra. Rozmarýn. Tymián. Upraveno 9. listopadu uživatelem Maxel 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Dnes manželka narodky... Domáca kačica v grile na drevenom uhlí, červená kapusta, knedla a lokše... Grilovácia sezóna ukončená... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Jako Modrá u UH ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 54 minutami, bohus76 napsal: Jako Modrá u UH ? …to bych spíš tipnul na Modru mezi Blavou a Trnavou; tam co jezdila "Vymyslená" od Elánu: Chcem s ňou ísť, vláčikom na výlet do Modry… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Ano Modra https://www.vinozmodry.sk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Cestovní roštěná a svíčková 50:50. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu See you in 9hrs… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Jdu si lehnout 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Kecáš. Si musel ležet už v půlce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Kousek ještě sezrala žena a dcera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu (upraveno) Franto, vím jak se cítíš Konfit jsem dělal prvně, a ač je to yebačka, stojí za to! Zelí je červené s brusinkami, bílé s jablky a rozinkami. Malé bramborové noky… teda knedlíky, a houskový je špekový — abysme náhodou neschudli. Jdu si lehnout Upraveno 10. listopadu uživatelem Maxel 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu U nas taky vyvedeno, 13hodin v troube 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Za mne dobrá cena, třeba se bude někomu hodit. Poslední dva kusy skladem. https://www.pottenpannen.cz/p/five-star-set-2-nozu-nuz-santoku-18-cm-a-spikovaci?recommId=766dd4c316df5b88f2b625df8fb1df0f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Čau, nepodařilo se mi najít žádný vlákno, tak hodím dotaz sem: rozhoupávam se ke koupi kuchyňského robota, hlavně na míchání/hnětení/šlehání, nějakýmu strouhacímu nástavci či mlýnku se nebráním, ale blender apod určitě zvládnu oželet. Co používáte vy, případně co byste doporučili? Dobrou chuť a dík, honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Honzo, hlavně bych doporučil mít na něj hodně místa. Protože sklízet ho chtít nebudeš. No a můj tip je jednoduchý: KitchenAid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Před hodinou, Bert napsal: Honzo, hlavně bych doporučil mít na něj hodně místa. Protože sklízet ho chtít nebudeš. No a můj tip je jednoduchý: KitchenAid. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se