geometr Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Záleží na nastavení zobrazení, zda jde o jednu plochu pres dva monitory, nebo jakoby dvě plochy, což je zřejmě tvůj případ. Pak by tuším mělo jít kliknout pravým tlačítkem myši na ikonku okna firefoxu (tu úplně vlevo nahoře) a tam zvolit přepnout monitor nebo něco podobného, záleží na ovladači grafické karty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Když instaluji nově Adblock na jiných PC, po instalaci mi hodí tuhle obrazovku. Na svém PC už mám Adblock dlouho a chtěl bych to tam taky zapnout, ale nevím, jak se k tomu dostat. V nastavení to nikde není a když ho odinstaluji a nainstaluji znovu, tak mi to nenabídne. Nevíte, kde to najdu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 VS: ikonka adblocku je přímo v prohlížeči... aktivace v nastavení - rozšíření, zásuvné moduly, tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 VS: ikonka adblocku je přímo v prohlížeči... aktivace v nastavení - rozšíření, zásuvné moduly, tak nějakTam to právě není. Ale už jsem na to přišel. Nainstaloval jsem to na jiný PC a tam jsem si v nastavení Adblocku zkopíroval přímo URL na vybrané filtry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Canoscan 8400f a Windows 8.1, nevíte o ovladačích? Výrobce je nemá. Půjde to nějak rozchodit? Nechce se mi kupovat nový, když hardware funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Potrebuju poradit. Chci synovi koupit k 12tinám první notebook. Bude na tom hlavne surfovat , nejake hry, jako NBA, NHL apoď. Chce Windows 7, asi 15". , Cd mechanikuJakou značku/ model doporučíte v dobrém poměru cena/ výkon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Lenovo Ideapad nebo Edge.... http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge-e531-black-6885-dfg-d530407.htm Imho ale za tu cenu koupíš solidní mini PC s monitorem a se vším.... a 15" je na dítě dle mě zbytečně velké, volil bych max. 14" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Canoscan 8400f a Windows 8.1, nevíte o ovladačích? Výrobce je nemá. Půjde to nějak rozchodit? Nechce se mi kupovat nový, když hardware funguje.Mám taky starší, ale dobrý skener na Win 8.1, na který nejsou ovladače. Skener mám nainstalovaný ve VirtualBoxu. Na jiné řešení jsem nepřišel, ale funguje to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Mám taky starší, ale dobrý skener na Win 8.1, na který nejsou ovladače. Skener mám nainstalovaný ve VirtualBoxu. Na jiné řešení jsem nepřišel, ale funguje to.Aspon neco. Dik, vyzkousim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazskej Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Rád bych se zeptal zkušenějších, měl jsem u T-Mobile internet na cesty přes USB modem Huawei (E372), který mi zůstal po skončení smlouvy. Bude možné modem používat i se SIM jiného operátora (např. i zahraničního), nebo je blokovaný pouze pro T-Mobile? Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Neměl by být blokován a pokud bude, mělo by stačit přehrát FW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Prehrať FW určite nestačí ak je blokovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 (upraveno) Vetsina tech modemu od operatoru byva bloknuta. Kdysi jsem odblokovaval nejaky od Vodafone timhle https://www.dc-unlocker.com/supported_models_1/huawei_1 Neni to zadarmo, ale cena je vicemene smesna. Upraveno 18. června 2014 uživatelem Maxmillian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Proč nás nepustí naše adresa na PhilippineWatchClub.org,znáte někdo odpověď?To by mě zajímalo. http://www.philippinewatchclub.org/forum/index.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Nainstaluj si https://hola.org/ a přepni si připojování z USA. Mně to potom funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 (upraveno) Nainstaluj si https://hola.org/ a přepni si připojování z USA. Mně to potom funguje. Díky,ale ono to jde i přes translator,to jo,ale zajímalo mě proč to nejde rovnou. Upraveno 25. června 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 nekde po ceste bude zapnuty filtr, ktery nas blokuje... holt neni to klub pro kazdeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 To je správný,přeci ty Seika nebudou ukazovat každýmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Zdravím odborníky..je tu nějakej specialsta, kterej by mě řekl, jak na cloudovém úloži ADrive upnout fotky po adresářích a nikoliv po jednotlivé fotce? To bych dělal asi do smrti. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 To je správný,přeci ty Seika nebudou ukazovat každýmu Docela dobrý fórum, nejvíc se mi líbí tento sladěný pán, fakt styl mimochodem, dokonce tam mají i velice obsáhlé vlákno o ponožkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se