Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar pánové,máte někdo zkušenosti s nákupem na Chrono24?Dík za případnou odpověď.

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 3,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pokial im nic zasadneho nechyba, tak pretesnit, vycistit, namastit a vymenit pero zvladnu s prehladom v KM. Testovane osobne.

Odesláno (upraveno)

Naživo a po nějaké chvíli je srovnání obou modelů docela zajímavé, ty se školními číslíčky v některých aspektech dokonce vítězí nad klasikou... Jsem rád, že jsem těm černým tyhle červené sestřičky pořídil. Fotka je speciálně pro Hasňu, aby měl po ránu lepší náladu, jinak je nosím oboje na gum? resp. silikonu :)

post-30813-0-39787700-1461996327.jpg

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Jj Martas, jsou moc pekne. U mne asi vytezi nova verze. Zkus nejake podrobnejsi porovnani ;) .

Odesláno (upraveno)

Jj Martas, jsou moc pekne. U mne asi vytezi nova verze. ...

A to myslíš novou - dnes už starou verzi a nebo starou - dnes již novou verzi? U mne vítězí ta bez čísel (stará - a dnes zas nová), která mi v reálu připomínají styl levnejch číselníků, ale když je nemám na ruce vedle sebe, tak mají něco do sebe taky. Ale asi vědí proč se vrátili k těm původním.

Martare, samozřejmě paráda, proč je nenosíš na tahu? Naštvala Tě spona? :) Na tahu jsou nejhezčí.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno (upraveno)

A to myslíš novou - dnes už starou verzi a nebo starou - dnes již novou verzi? U mne vítězí ta bez čísel (stará - a dnes zas nová), která mi v reálu připomínají styl levnejch číselníků, ale když je nemám na ruce vedle sebe, tak mají něco do sebe taky. Ale asi vědí proč se vrátili k těm původním.

Na tahu jsou nejhezčí.

Tak ted jsi mi pekne zamotal hlavu Demone :) .

Osobne se mi libi ta verze s cislama a to z 1 prosteho duvodu. Nema ten lesteny stred na tahu, ten bych fakt nedal. Jelikoz jsem tahovej, jinou moznost ani bych nemel. Na Monstrech jsem ten stred vybrousil houbickou na nadobi. Jen nechapu, proc na tyto hodinky neudelaji keramickou lunetu. To by byla slusna pecka.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Tak ted jsi mi pekne zamotal hlavu Demone :) .

Osobne se mi libi ta verze s cislama a to z 1 prosteho duvodu. Nema ten lesteny stred na tahu, ten bych fakt nedal.

Copak, pubertální pouštění prasátek na kolemjdoucí slečny už Tě nebere :) ty středy nedává asi víc lidí, mně osobně vůbec nevaděj, stejně to nejsou pravý tooly, ale spíš takový společenský potápky (sakra teď to vyznělo, že ten kdo je má jako by se společensky potápěl, což tak není a jsem rád, že jsem ve společenství lidí, kteří mi hned rozumí :)  ) a ty leštěný středy zapadaj do jejich stylu. Víc mě mate třeba Oris, toolovky a leštěný plochy a spona...tam to nechápu.

LHC se mi na ruce stále strašně líběj, ať ty nebo ty, a bejt jejich konstruktér, udělal bych na ně tuhle lunetu a zkusil bych klidně wolfram. To by bylo žůžo :) škoda, že právě tahle luneta je ve výrobě značně zanedbávána, je parádní

7d735060b1a2067776699333a6cb3bc1.jpg

Odesláno

Tyhle stříbrné s reliéfní lunetou (v jednoduché tříručkové verzi) mám v hledáčku taky. Lunety podobného stylu (yachtmaster) se moc nedělají proto, protože jsou háklivé, zejména matovaná plocha mezi čísly a indexy se snadno oleští a pak to vypadá blbě. Ale stejně je chci a časem je zkusím.

Srovnání udělám, je to jeden z důvodů, proč jsem je koupil, dejte mi trochu času. Ale musím to udělat, dokud jsem z nich nadšený, jinak to dopadne jako se srovnáním Sumo vs. Zodiac, které mám rozdělané rok...

Tano, kartáčovaný tah z červených perfektně sedí i na klasických, a dá se dokoupit za cca 4.700,-. Spona je stejně děsná, ale možná existuje Longines motýlovka i v 19mm verzi.

Já tahy moc nenosim proto, že mi ruka během dne dost pracuje a kromě Rolex spony jsem zatím neviděl sponu, která by měla pohodlnou mikroregulaci a přitom vypadala dobře. Podotýkám, že mám MM300 sponu, ale ta nevypadá hezky, jakmile ji člověk povolí a vyjede zubatý plech. U toolů jako plynulá extenze dobrý, ale ke košili jako mikroregulace nee. No a druhy důvod je ten, že na silikonu nebo gum? hodinky netrpí, vypadají pořád jako nové, včetně dýnka. Na kovovém náramku furt hlídám, jak je odkládám, nemám rád, když kov chrastí o kov.

Odesláno

Nedávno tady probíhala diskuze na téma přesnoti LHC, která mě vyprovokovala k měření, protože jsem měl dlouhodobý pocit, že se hodinky fest zpožďují. Při zhruba 10-ti denním měření začátkem ledna jsem zjistil nemilou odchylku - 19 s/den. U nejmenovaného hodináře pak na vibrografu dávaly -15 s/den. Tam mi mimojiné sdělili, že to je u mechanických hodinek běžné a nemám se tím trápit. Trápení pokračovalo....

...putovaly tedy k panu Frýdlovi k seřízení.

Hodinky jsou seřízené, mají vyčíštěné mazivo (byly tam cucky) a následně podstoupily tlakovou zkoušku. Za sympatickou cenu davají aktuálně + 1,7 s/den. Hned jsem o něco šťastnějš

Krásný výsledek. Já chci být taky  šťastnější.Taky mi říkali, že se nemám odchylkou trápit, ale nedá mi to. Jak to probíhalo u p. Frýdla? Myslím hlavně délku servisu a cenu. Výsledek vidím-))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...