Daftra Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Zdar pánové,máte někdo zkušenosti s nákupem na Chrono24?Dík za případnou odpověď.
Daftra Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Asi tu zkušenost nikdo nemá,nebo..... :-)
Hasňa Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Kde udělat velký servis na těchhle hodinkách? Dušák?
cali Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Pokial im nic zasadneho nechyba, tak pretesnit, vycistit, namastit a vymenit pero zvladnu s prehladom v KM. Testovane osobne.
siwi Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Kde udělat velký servis na těchhle hodinkách? Dušák? Pokud hledáš značkový servis, tak Bechyně.
martar Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 (upraveno) Naživo a po nějaké chvíli je srovnání obou modelů docela zajímavé, ty se školními číslíčky v některých aspektech dokonce vítězí nad klasikou... Jsem rád, že jsem těm černým tyhle červené sestřičky pořídil. Fotka je speciálně pro Hasňu, aby měl po ránu lepší náladu, jinak je nosím oboje na gum? resp. silikonu Upraveno 30. dubna 2016 uživatelem martar
Radik Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Se divim, že tady ještě nikdo nesbírá barevný kombinace profláklejch modelů. Modrý a černý LHC, modrý a černý Suma, pepsi a černý SKX00?, co dál?
kartagos Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Martine jsou opravdu pěkný ...ach joooo
tano Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Jj Martas, jsou moc pekne. U mne asi vytezi nova verze. Zkus nejake podrobnejsi porovnani .
Daemonultimate Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 (upraveno) Jj Martas, jsou moc pekne. U mne asi vytezi nova verze. ...A to myslíš novou - dnes už starou verzi a nebo starou - dnes již novou verzi? U mne vítězí ta bez čísel (stará - a dnes zas nová), která mi v reálu připomínají styl levnejch číselníků, ale když je nemám na ruce vedle sebe, tak mají něco do sebe taky. Ale asi vědí proč se vrátili k těm původním. Martare, samozřejmě paráda, proč je nenosíš na tahu? Naštvala Tě spona? Na tahu jsou nejhezčí. Upraveno 30. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate
tano Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 (upraveno) A to myslíš novou - dnes už starou verzi a nebo starou - dnes již novou verzi? U mne vítězí ta bez čísel (stará - a dnes zas nová), která mi v reálu připomínají styl levnejch číselníků, ale když je nemám na ruce vedle sebe, tak mají něco do sebe taky. Ale asi vědí proč se vrátili k těm původním. Na tahu jsou nejhezčí.Tak ted jsi mi pekne zamotal hlavu Demone .Osobne se mi libi ta verze s cislama a to z 1 prosteho duvodu. Nema ten lesteny stred na tahu, ten bych fakt nedal. Jelikoz jsem tahovej, jinou moznost ani bych nemel. Na Monstrech jsem ten stred vybrousil houbickou na nadobi. Jen nechapu, proc na tyto hodinky neudelaji keramickou lunetu. To by byla slusna pecka. Upraveno 30. dubna 2016 uživatelem tano
Daemonultimate Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Tak ted jsi mi pekne zamotal hlavu Demone .Osobne se mi libi ta verze s cislama a to z 1 prosteho duvodu. Nema ten lesteny stred na tahu, ten bych fakt nedal.Copak, pubertální pouštění prasátek na kolemjdoucí slečny už Tě nebere ty středy nedává asi víc lidí, mně osobně vůbec nevaděj, stejně to nejsou pravý tooly, ale spíš takový společenský potápky (sakra teď to vyznělo, že ten kdo je má jako by se společensky potápěl, což tak není a jsem rád, že jsem ve společenství lidí, kteří mi hned rozumí ) a ty leštěný středy zapadaj do jejich stylu. Víc mě mate třeba Oris, toolovky a leštěný plochy a spona...tam to nechápu. LHC se mi na ruce stále strašně líběj, ať ty nebo ty, a bejt jejich konstruktér, udělal bych na ně tuhle lunetu a zkusil bych klidně wolfram. To by bylo žůžo škoda, že právě tahle luneta je ve výrobě značně zanedbávána, je parádní
martar Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Tyhle stříbrné s reliéfní lunetou (v jednoduché tříručkové verzi) mám v hledáčku taky. Lunety podobného stylu (yachtmaster) se moc nedělají proto, protože jsou háklivé, zejména matovaná plocha mezi čísly a indexy se snadno oleští a pak to vypadá blbě. Ale stejně je chci a časem je zkusím. Srovnání udělám, je to jeden z důvodů, proč jsem je koupil, dejte mi trochu času. Ale musím to udělat, dokud jsem z nich nadšený, jinak to dopadne jako se srovnáním Sumo vs. Zodiac, které mám rozdělané rok... Tano, kartáčovaný tah z červených perfektně sedí i na klasických, a dá se dokoupit za cca 4.700,-. Spona je stejně děsná, ale možná existuje Longines motýlovka i v 19mm verzi. Já tahy moc nenosim proto, že mi ruka během dne dost pracuje a kromě Rolex spony jsem zatím neviděl sponu, která by měla pohodlnou mikroregulaci a přitom vypadala dobře. Podotýkám, že mám MM300 sponu, ale ta nevypadá hezky, jakmile ji člověk povolí a vyjede zubatý plech. U toolů jako plynulá extenze dobrý, ale ke košili jako mikroregulace nee. No a druhy důvod je ten, že na silikonu nebo gum? hodinky netrpí, vypadají pořád jako nové, včetně dýnka. Na kovovém náramku furt hlídám, jak je odkládám, nemám rád, když kov chrastí o kov.
Daemonultimate Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 ... Já tahy moc nenosim proto, že mi ruka během dne dost pracuje ... To znám velmi dobře, dokážu mít rozdíl až 1,5 cm, ráno hodinky zařízlý do ruky, odpoledne plandaj.
martar Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Slíbená srovnávačka http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/95884-srovnání-starých-a-nových-lhc/?p=1684129
diddi Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Nedávno tady probíhala diskuze na téma přesnoti LHC, která mě vyprovokovala k měření, protože jsem měl dlouhodobý pocit, že se hodinky fest zpožďují. Při zhruba 10-ti denním měření začátkem ledna jsem zjistil nemilou odchylku - 19 s/den. U nejmenovaného hodináře pak na vibrografu dávaly -15 s/den. Tam mi mimojiné sdělili, že to je u mechanických hodinek běžné a nemám se tím trápit. Trápení pokračovalo.... ...putovaly tedy k panu Frýdlovi k seřízení. Hodinky jsou seřízené, mají vyčíštěné mazivo (byly tam cucky) a následně podstoupily tlakovou zkoušku. Za sympatickou cenu davají aktuálně + 1,7 s/den. Hned jsem o něco šťastnějšKrásný výsledek. Já chci být taky šťastnější.Taky mi říkali, že se nemám odchylkou trápit, ale nedá mi to. Jak to probíhalo u p. Frýdla? Myslím hlavně délku servisu a cenu. Výsledek vidím-))
Lakerss007 Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Uz si nepamatuji kolik, ale do 500,- sakumprask a tydenni odlouceni...
diddi Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Uz si nepamatuji kolik, ale do 500,- sakumprask a tydenni odlouceni...Díky. Určitě zkusím
kartagos Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Tady ještě na kůži...ale brzy půjdou na gumu :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se