kartagos Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Já mám ruku taky 17,5 a tak jsem řešil stejný problém půldílku ..Koupil jsem ho v Praze u Bechyněho a měl ho skladem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Já mám ruku taky 17,5 a tak jsem řešil stejný problém půldílku ..Koupil jsem ho v Praze u Bechyněho a měl ho skladem :-)Už jsou na nás totiž připraveni. My průkopníci jsme čekali 3 neděle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 No já se tady taky chlubím cizím peřím .Protože kdyby mi to Martar neporadil, tak vím prd :-) .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 ... a kdyby to martarovi před časem neporadil Siwi, víme prd oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 jj musíme si pomáhat :-) .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Dalo to hodně googlení, ale stále je vidět, že to mělo smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Chlapi, mohli byste mi prosím někdo změřit délku (lug to lug) verzí 39 mm i 41 mm ? Přemýšlím, že bych Hydroconquesty koupil mým švagrům. Já mám zápěstí 18-19 cm a přišlo mi, že 41 mm jsou pocitově docela velké hodinky a oba mají zápěstí minimálně o cenťák menší. Potřeboval bych vědět, o kolik jsou 39ky menší (neměli je zrovna skladem, takže jsem nevyzkoušel). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Nevím, jestli tu někdo ty 39 bude mít. 41 na mém 17,5 cm tlustém zápěstí seděly dobře, ale opticky působily skutečně větším dojmem. Samotného mě už tenkrát zajímalo, jak by ty 39 vypadaly. Lituju, že jsem je taky nezkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 No a máš je ještě? Mohl bys je změřit zvrchu dolů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Právě, že je už 2 roky nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmos Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Mám ted na ruce 41. Lug to lug je 50 mm. Měřeno teda klasickým metrem,ted jsem nic lepšího nesehnal. Je to teda konec nožky ,ne ke stezejce,jestli ti to nějak pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Dík moc, budu hledat ještě ty 39ky. Těch pouhých 50 mm mě docela překvapuje, myslel jsem, že je to víc, jsou to fakt velké hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmos Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Nožky jsou trochu delší ale mam ruku tak 17-18 a sedi úplne parádne .Hodně tomu pomáhá i příjemna vyska, na potapky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) Mám ruku cca 17,5 cm a měl jsem LHC 41 mm a určitě se to dá.Nicméně já osobně jdu spíš cestou zmenšování průměru hodinek a osobně bych dneska sel do 39tek.LHC mají opravdu celkem dlouhý nožky a působí větší než jsou a to hlavně na tahu. Na kůži či gumě je to lepší, ale třeba při přímém srovnání se Squale 50 atmos působí LHC dost větším dojmem.Přitom je to 41 LHC vs 42 Squale.Squale mi sedí lépe i to (co do rozměru) opticky lépe vypadá. Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Čerstvou zkušeností mohu potvrdit, že zmiňovaný půldílek je u Bechyňeho stále skladem včetně kolíku za cenu 310,-kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Výborně! Pochopili, že bez něho to u mnoha zákazníků nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Osobně si myslím ,že tento článek je nutností. Měl jsem to tak nějak na hraně , no nebylo to ono. Až s přidáním půldílku se cítím naprosto komfortně. Toť můj osobní názor a zdejším průkopníkům tímto děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Každý to má jinak. Mi třeba půldílek vůbec nechyběl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Jó jasný. Taky bych si vystačil ale nebylo to ono. S tím půldílkem se cítím daleko lépe. Prostě OK. Za sebe ho prostě každému kdo má menší zápěstí jen mohu doporučit. A 300kč za to pohodlí na ručce určitě stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompone Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 (upraveno) Ahoj, nemáte někdo zkušenost s Rubber strapem na HC automatic 41 mm? Jejich přesné ref. číslo je L3.642.4.56.6. Dle tel. dotazu na cenu u Bechyněho mi totiž bylo řečeno, že na tyto hodinky guma nejde, obrázek ale mluví jinak. Nemáte někdo přehled? Děkuji moc za rady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. prosince 2016 uživatelem Pompone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se