martar Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Jj, taky jsem se na to ptal, ale pro nedostatek času zapomněl podat report L888 (resp. ETA A31.L01) by měl mít rezervu nátahu 65 hodin, ukazovat čas a datum a jet na frekvenci 25.200. Přesnost resp odchylka má být do 3-4 vteřin denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Co poviete na LHC bez indexov? Este zmenit tah na 21/18, zmensit korunku a su dokonale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Este modre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Tvoe, několikrát jsem si ty obrázky projel a pořád jsem si říkal, co to meleš, vždyť to jsou normální LHC...už to vidíííím.... Jako, nevím, jak naživo, ale z fotek se mi ty bez indexů teda moc nelíbí... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Taky se mi líbí víc ty s indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 (upraveno) Taky mně pěkně dlouho trvalo, než jsem si toho rozdílu všiml Za mě klidně i bez... Upraveno 8. prosince 2017 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Varianta s indexy se mi osobně teda zdá lepší... Ale je fakt, že jsem to tady taky musel několikrát projet tam a zpět, než jsem zjistil,o čem je řeč :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Tak ja na to koukal snad 100 x uz jsem doma. Uplne v poho bez indexu, je to cistejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Vyměním modré LHC s indexy za modré bez indexů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Mně vždycky ty zdvojené indexy přišly zbytečné. Varianta bez čáreček se mi líbí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 (upraveno) jj, bez su cistejsie a myslim, ze keby sme nepoznali verziu s indexami, tak nemame problem... s indexami su "viac lhc", chybal by ten ich charakter Upraveno 11. prosince 2017 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Chlapi, tady se řeší blbosti s indexama a aby někdo napsal, že se začaly LHC dělat ve velikosti 44 mm (viz inzerce), to ne. Jsem ze sebe před chvilkou udělal prima kašpara... L3.841.4.56.6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 ... a jsem za kašpara podruhý, píše se o tom hned na týhle stránce :D no hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 (upraveno) Já to vnímám tak, že LHC je mimořádně úspěšný model sportovně-elegantních univerzálek a hromada lidí se zápěstím 20+ do nich nešla jen kvůli rozměru. Naživo jsem je neviděl, ale jestli se povedlo zachovat hezké poměry pouzdra, proč ne (kdyby RLX začal dělat i maxi suby a gmt ve velikosti 42 nebo 43 mm, byl by to asi docela hukot. Populace roste, tloustne a mohutní). Navíc se fandové LHC konečně dočkali standardního rozpalu nožek 22mm. Jen se v téhle velikosti trochU bojím zobáku u korunky... Upraveno 7. ledna 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Pro mě bylo třeba překvapení, že "starý" LHC jsou 41mm. Nevím odkud jsem měl mylně zafixováno, že byly 42mm. Přitom na ruce na mě působí dost mohutně, že bych jim to na 41mm ani náhodou nehádal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Oni jsou dokonce snad 41,5. Ale i mně se vždycky na ruce zdály o dost větší, což byl hlavní důvod, proč jsem je pustil. To Aquaracery mají 42 a subjektivně se zdají být menší než LHC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) Nedávno tady probíhala diskuze na téma přesnoti LHC, která mě vyprovokovala k měření, protože jsem měl dlouhodobý pocit, že se hodinky fest zpožďují. Při zhruba 10-ti denním měření začátkem ledna jsem zjistil nemilou odchylku - 19 s/den. U nejmenovaného hodináře pak na vibrografu dávaly -15 s/den. Tam mi mimojiné sdělili, že to je u mechanických hodinek běžné a nemám se tím trápit. Trápení pokračovalo.... ...putovaly tedy k panu Frýdlovi k seřízení. Hodinky jsou seřízené, mají vyčíštěné mazivo (byly tam cucky) a následně podstoupily tlakovou zkoušku. Za sympatickou cenu davají aktuálně + 1,7 s/den. Hned jsem o něco šťastnější :-) cau, prosim kde/kdo je p. Frydl? nejaky link? btw nekde v tech 32 stranach se pise jaka verze ETY tam je? nekdo psal, ze Elabore. Je to pravda? Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 (upraveno) Tady mas Frydla. Oblibeneho tot hodinare na foru. https://hodinar-frydl.sluzby.cz/ Upraveno 17. ledna 2018 uživatelem Nestler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marp Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 ahojtepodarilo sa mi poškodiť kovový ťah . Fakt je, že už dlhšie mi ten mechanizmus zacvakával ťahšie.Mám otázky :- stalo sa to niekomu, alebo len ja som také prasa ? Vymenia mi v servise len malý poškodený diel, alebo väčšiu časť ťahu ?- hodinky mi vďaka poškodeniu ťahu padli z výšky vyše 1 m. Nezdá sa, že by sa poškodili, ale mám aj tak nepríjemný pocit - dať strojček skontrolovať tiež ?- denná odchýlka mi dlhodobo robí okolo 8-10 sek, je to ešte v norme ? ďakujem za každú odpoveď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Pokud jsi hodinky kupoval u AD v kamenné prodejně, vezmi je tam a zeptej se jich. Bude asi potřeba vyměnit celou sponu. Strojek bych po pádu taky nechal zkontrolovat, když už tam hodinky budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se