Vacik Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 no me prave teda moc dobre zpracovany neprisel :-) hlavne teda spona je desna jak u seiko za 5 litru ;-) ale to poznas casem az vyzkousis vic hodinek ad terminologie abys v tom netapal: kozeny je remen/ inek, kovovy to same, TAH je TOHLE ale bud vklidu hodne lidi to tady mota, hlavni je spis aby dany clovek vedel o cem mluvis. fotky: moje byvale LHC, slusel jim vintage ale i origo kuze. Ten černý prošívaný řemen se mi moc líbí. Víš co. Já jsem chtěl napsat kožený řemínek, ale pak jsem napsal tah, protože jsem myslel, že všechno na hodinkách je v tahu :-D No už konečně vím jak na to názvosloví. Budiž mi omluvou, že prodejci v tom mají taky guláš. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacik Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Tady jsem to našem dobře vysvětlené https://www.hodinky-365.cz/blog/typy-naramku-a-reminku-hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Když Ti Nato zatím nic neříká, je zřeba se s ním trochu seznámit Řemínek Nato a jeho historie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 ono s tim naramkem je to taky docela tricky, protoze naramek je ozdobny retizek na ruku takze za me remen / reminek mi vychazi stale nejlepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacik Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Když Ti Nato zatím nic neříká, je zřeba se s ním trochu seznámit Řemínek Nato a jeho historie Zajímavé čtení. Musel bych to viděl na živo a na těch hodinkách. Takto si to nedovedu představit a podle mě by to byl dost nepoměr. 44mm LHC s NATO. Tzn. velké hodinky vs. tenký pásek. Ale jak říkám musel bych to vidět na živo a taky by záleželo na barvě. Mě se NATO líbí primárně na vojenských hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Mně Nato baví...na suchu, ale protože jsem potápkovej a hadr ve vodě změní velikost, žádný nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 akto si to nedovedu představit a podle mě by to byl dost nepoměr. 44mm LHC s NATO. Tzn. velké hodinky vs. tenký pásek. Ale jak říkám musel bych to vidět na živo a taky by záleželo na barvě. Mě se NATO líbí primárně na vojenských hodinkách. Není nato jako nato. Takhle kategorie https://www.clockworksynergy.com/shop/product-category/nato-straps/raf-nato-watch-bands/ je masivní (viz tloušťka) a rozhodně bude sedět i na velkých hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 To: Vacik ...No podla mna ti tie LHC sedia super. Kazdopadne moj otec ma uplne stejne a je z nich nadseny. Ma taktiez tu starsiu verziu a podla mna je krajsia a viac smrncovnejsia ako ta keramika. Za mna super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Ty nový zelený LHC na zelený gume jsou podle mě dost dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Nevite nekdo jestli sedi nova guma na stare lhc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Já nevidím důvod, proč by nemohla. Pouzdro vypadá stejný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmos Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Sluší jim opravdu skoro vše, kůže, guma etc. Po letech jsem je dal na nato a taky myslím v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAW Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Sluší jim opravdu skoro vše, kůže, guma etc. Po letech jsem je dal na nato a taky myslím v pohodě. Ahoj,tahle barevná kombinace je fakt šmrncovní. Ty tvoje LHC jsou v černé nebo modré barvě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmos Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Jsou černý, nato je geckota ale bohužel v 20mm, přehodil jsem ho z jiných hodinek ale ten milimetr se vcelku ztratí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Nové do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Ty "Londžíny" jsou moc pěkné hodinky, jediný důvod proč jsem je ještě neměl je, že mne strašně vytáčí indexy těsně u rehaultu. To prostě nedávám, ale to je jen můj problém. Gratuluji k parádním hodinkám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 DíkSú upratané na okraj,ostalo viac priestoru pre čísla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Přidávám se s gratulací, parádní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Tahle nová verze se jim povedla. Pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Tyhle LHC mně taky nedávají spát. Ale asi půjdu nakonec jinou cestou. Přece jen k modrejm vlnkám by to byla celkem zbytečná duplicita bez větší přidaný hodnoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se