misoo Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 myslis lunetu? toto ma este nenapadlo, necitim potrebu mat inu lunetu, defaultna je tam podla mna idealna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Myslim lunetu, teda vložku, to jsem si sliboval od novýho modelu, o stupínek lépe v designu i v materiálech, zmákli to podobně ale volili jinou cestu- o stupínek hůře v designu a stejný materiály Jasně hliníková vložka je levnější na výměnu, ale ta se zase u keramický tak často neděje. Bohužel trpím fóbií ze škráblý lunety a tim se to naopak přitahuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 (upraveno) tyyjo ja mam lunetu na fortiskach uz skoro 2 roky cistu jak lalia... ano viem, dnes vecer to pride!! ja som bud este slepo zamilovany alebo co, no ja by som na tych hydrach (okrem spony) snad nic nezmenil... Upraveno 18. srpna 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Ona ta luneta na Hydách bude nějaké dobrá Po dvou měsících neustálého nošení je zatím netknutá. To před rokem u Archimedů se na ní po stejné době nějaké škrábance už začaly objevovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Misoo, tak si radši dneska ty Fortisky ani neber, jistota je jistota Siwi, to bude přístupem jsi holt šikula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 ...Siwi, to bude přístupem jsi holt šikula. Na tom něco bude. Pozor si dávám, to je fakt Ale i tak by se na jiných místech už něco našlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smazany profil 001 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Ahoj, vite prosim jak sundat u HC lunetu a zase ji nandat? Mam ji plnou pisku a bez pouziti nasili nejde otacet. A nebo radsi odnest do servisu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Fiha, a co si s nimi robil? Staval si pieskové hrady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smazany profil 001 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Jojo, hrad z pisku to byl... Nejak sem si myslel ze potapky jsou na plaz jak delany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 chlapi, co myslite, ktory bude k modrym hydram lepsi? Hirsch grand duke : http://www.strapshop.cz/hirsch-strukturovana-kuze/hirsch-grand-duketeletina, 22/20mm, hrubka od 5,5mm do 3,5mm Hirsch Carbon blue : http://www.strapshop.cz/hirsch-synteticke/hirsch-carbontkanina s carbon vzorom, 22/20mm, hrubka od 5,5mm do 3mm Rios Wave dark blue : http://www.strapshop.cz/rios-zralok/rios-wavezralok, 22/18mm, hrubka od 6mm do 3mm Najviac sa mi pozdava ten Hirsch Carbon, no je to v podstate racing remen, tak sa bojim ci by mi to casom nevadilo... Zato ten zralok od Riosu by bol tematicky super, len sa bojim ci ten remen nebude velmi tvrdy - na stranke chvalia jeho "pevnost"... lenza tahat kamiony s nim neplanujem, uprednostnil by som skor jemnost a ohybnost... No a ten Hirsch Grand duke sa mi pozdava asi najmenej, lebo "krokous" sa mi vidi dost elegantny, no ktovie, mozno by hydram slusalo prave to... :/A viem, vsetko su to 22mm, no Chorche vravi ze je to v pohode, tak prinajhorsom mu ich oplieskam o hlavu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Chtěl bych se zeptat, zda máte někdo typ na nákup té keramické lunety. Chtěl bych ji dát na hydry v chronu...Také nemáte někdo doma gumu na hydry, kterou se chcete zbavit? Myslím samo prodej?.)Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Mišo, já ti nevím. Mně se kůže na Hydrách prostě nelíbí. Max originál guma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 mne celkom hej, minimalne bude zmena raz za mesiac ich hodit na kozku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 ...ale barevně ti to ladí pěkně, to zasejc jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macho Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Nevíte nikdo kde by se dala sehnat keramická luneta na Longines HQ Chronograph? A tím nemyslím odpověď typu jo zeptej se v zastoupení Longines v Praze:-))Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Tak to netuším. Mě by nic jiného nenapadlo, než se zeptat u AD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Mne by ještě napadlo se zeptat v Sapě, jestli nemají nějaký zdařilý fejk za pár korun, že to stejně nikdo nepozná... Samozřejmě, AD. A pokud se ti to nezdá, tak takové hodinky nenos a pořiď si jiné, s cenou pod cenou té lunety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 (upraveno) Můžeš mi hodit fotku tý keramický lunety na chrono Hydroconquesty, to mi vrtá v hlavě víc než ta Sapa. Nějaká tajná mise? Co to je vůbec za model HQ. Upraveno 18. září 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 hosi ja nerozumiem tym vasim keramickym lunetam... to akoby som si nekupil auto koli tomu, ze defaultne dodavaju mne nevyhovujuce pneumatiky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se