krutor Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 To kdyz das ruku dolu musis roztahnout prsty at nespadnou ne? Mi musi idealne drzet na miste na zkoubem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 před 4 hodinami, pantauleo napsal: Nosíte hodinky upnuté na ruku nebo volné? Jsem teď zjistil, že jsem barbar, nejsem gentleman a nemám módní vkus. Nosím totiž hodinky na tahu volné, takže mi na ruce jezdí a za kloubem je dokonce zvládnu otočit okolo ruky. Takhle nosím hodinky celý život, a kdybych je měl nosit utažené podle módních měřítek, tak je radši nosit nebudu. Jak jste na tom Vy? Já je musím mít taky volný, i když je kolem ruky neotočím. Ale pokud je malinko přitáhnu, mám za chvíli pocit, že mně upadne ruka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 (upraveno) Taky nosím hodiky raději vlnější. Tedy alesoň ty těžší a na tahu. Kdybych je měl moc natěsno, měl bych pocit, že nemůžu dýchat. Ale třeba piotky Laco na kůži nebo Apple Watch na silikonu jsou mi mnohem pohodlnější víc napevno. Upraveno 9. dubna 2021 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Jak píšete kluci,tah mám raději volnejsi,ale točit se nesmí,to bych nedal.A úplně na pevno se taky nedá nosit,móda je mi šum fuk.Na kůži je mám raději na pevno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pantauleo Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Tak mně se taky netočí, jen když je dám nad kloub, tak s nimi otočit jde. Vejde se mi pod tah malicek nebo ukazováček, jiny prst už ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Tak asi je to o tom jak kdo vnima "na volno". Ja dam pod tah presne jeden prst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Taky nosím spíš volnější. U LHC o to víc, že nemají rychlosponu jako Wardy nebo Rolex, a potřebuju, aby neškrtily, když se mi zvětší zápěstí. Nicméně kolem ruky je neprotočím, ani když je mi fest zima, to už by mi přišlo moc volné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Na par hodin na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Po týdnu znovu na zápěstí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Aby tu mlsoun nebyl sam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Moc děkuji kolego Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Pohodička. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Obědofka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Je to neuvěřitelné,ale fakticky jsem po letech věčného střídání hodinek spokojen a nemám chutě na jiné kousky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Po týdnu na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Tyhle hodinky jsem nikdy neměl, pouze mi je Siwi kdysi půjčil na ruku a musím říct, že mě to dodnes mrzí, že jsem je nevlastnil. Moc hezké, výborné zpracování,........ Díky těmhle fotkám si je zařadím do svého seznamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Starší fotky, ale na ruce i dnes. Něco na nich prostě je. Mám je už dva roky a pořád spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 před 10 hodinami, kuncák7 napsal: Tyhle hodinky jsem nikdy neměl, pouze mi je Siwi kdysi půjčil na ruku a musím říct, že mě to dodnes mrzí, že jsem je nevlastnil. Moc hezké, výborné zpracování,........ Díky těmhle fotkám si je zařadím do svého seznamu. Jo, to byly tyhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A vlastně se dvím, žes je dodnes ještě nezkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Jóó, to byly časy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Jsem s nimi moc spokojen a na modré vzpomínám v dobrém.Jen bych vyměnil datumovku v obou barvách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se