Honza.manta Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března V 28. 2. 2025 v 11:51, martar napsal: Manťákovi jdou koukám převody jednotek stejně skvěle jako mejm dcerám Hele asi jsem měl slabou chvilku. Trochu jsem to opravil. Sorry všem třem, co mě opravili.
martar Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Buď v klidu, takovejch slabejch chvilek mívám v poslední době taky dost. Hlavně je ten systém značení vážně zoufale nepřehlednej, zrovna na tohle by se šikla nějaká obecně závazná sjednocující norma, jinak člověk cítí lehkou nejistotu. Viz např. poslední upřesnění ohledně WR u Patek Philippe, tam tomu prostě moje instinkty u některých modelů odmítají věřit. - Ať nejsem off topic - na předchozí stránce mě zaujal odkaz a info o tom, jak v Eltonu pořizují moderní stroje používané i v top manufakturách. Že se díky tomu zlepšuje kvalita a přesnost. Jestli tomu tak je, bude třeba si hlídat u dlouhodobě vyráběných modelů datum výroby, protože mezi starými a novými bude značný rozdíl. No, jsem zvědav, zda ten posun v přesnosti v brzké době potvrdí čerství majitelé. Bylo by to fajn. 1 1
Harwey Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Limitovaná edice hodinek PRIM pro České dráhy https://www.cd.cz/fanshop/akcni-nabidky/4130-panske-hodinky-prim-.html?utm_campaign=PRIM+84|+ČD+kampaň--20250311&utm_content=bott_5KXefu8kZdcnRt2h.jpg&utm_medium=email&utm_source=93097-PRIM+Manufacture+1949+(od+1%2F2022)&utm_term=22130416274
warann Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Jak jsem slepej, tak jsem si na mobilu nejprve myslel, ze ta “1” je nejaka hodna originalni datumovka. A ejhle: Nad indexem č. 6 je umístěna číslice 1 s odkazem na první třídu cestování.
libor2002 Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března To bych musel být hodně praštěnej, abych tohle koupil za 68t 2
Josef01 Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Aha, já myslel, že si to nechali udělat v ČD na rozdávání....
Fade Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Budou se taky opožďovat o hodinku nebo dvě denně? Taky bych si dokázal představit hodinky České Pošty Třeba za 75k na přepážce a k tomu dva losy. 3
Bert Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Já vím, Švýcar je Quartz, ale přesto .... Desetinásobný rozdíl v ceně?
Libor_OV Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Na první pohled mi ta jednička v rámečku připomněla značku OnePlus bez "plus"...
lindys Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března (upraveno) Zatímco jiní výrobci ti trapně nabídnou za podobný peníz limitku ze skutečný ponorky, reedici kultovního modelu v novém kabátě nebo třeba worldtimer s tritiem, PRIM se tradičně drží místního konzervativního trhu a nabízí limitku pro společnost, která ani není v barvách této společnosti. Šach mat Swatch group a ostatní žabaři. Upraveno 11. března uživatelem lindys 2
Fade Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Jo, zrovna dnes jsem se díval na nový díl RaR od @emef a přesně tohle mě praštilo do očí. Tady se pořád argumentuje, že Elton je malá firma a že se musí nějak živit a pak se koukneš na Laco nebo Sinn a vidíš, co oni střílí za kulervoucí šílenosti a ještě za menší peníze a řekneš si, jestli si Elton nedělá srandu. Já to tady asi zase schytám, že furt vidím jen negativní věci, ale prostě sorry, pozitivní tam nevidím. Občas možná vzhled hodinek, ale k čemu vzhled, když zbytek smysl nedává. 4 3
zekon7302 Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března před 11 hodinami, Fade napsal: Jo, zrovna dnes jsem se díval na nový díl RaR od @emef a přesně tohle mě praštilo do očí. Tady se pořád argumentuje, že Elton je malá firma a že se musí nějak živit a pak se koukneš na Laco nebo Sinn a vidíš, co oni střílí za kulervoucí šílenosti a ještě za menší peníze a řekneš si, jestli si Elton nedělá srandu. Já to tady asi zase schytám, že furt vidím jen negativní věci, ale prostě sorry, pozitivní tam nevidím. Občas možná vzhled hodinek, ale k čemu vzhled, když zbytek smysl nedává. Nic neschytáš, tohle ale není prodej Eltonu.
Honza.manta Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Hele buď jsem blbej a nebo slepej. Ale v té nabídce jsem nenašel průměr hodinek, WR a ani info o luminiscenci. Takže asi takhle - prodám hodinky za cca 70K s překvapením. Zajímavá politika.
Bert Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března před 4 hodinami, zekon7302 napsal: Nic neschytáš, tohle ale není prodej Eltonu. Zekone, tady řešíme hodinky, ne prodej. Manťák je výjimka. To, že Elton hodinky neprodává, z něj nesnímá za tu IMHO hrůzu "odpovědnost".
warann Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března před 40 minutami, Honza.manta napsal: Hele buď jsem blbej a nebo slepej. Ale v té nabídce jsem nenašel průměr hodinek, WR a ani info o luminiscenci. Takže asi takhle - prodám hodinky za cca 70K s překvapením. Zajímavá politika. Viz detaily produktu, aspoň část info tam najdeš https://www.cd.cz/fanshop/akcni-nabidky/4130-panske-hodinky-prim-.html?utm_campaign=PRIM+84|+ČD+kampaň--20250311&utm_content=bott_5KXefu8kZdcnRt2h.jpg&utm_medium=email&utm_source=93097-PRIM+Manufacture+1949+(od+1%2F2022)&utm_term=22130416274:
Honza.manta Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března před 7 minutami, warann napsal: Viz detaily produktu, aspoň část info tam najdeš https://www.cd.cz/fanshop/akcni-nabidky/4130-panske-hodinky-prim-.html?utm_campaign=PRIM+84|+ČD+kampaň--20250311&utm_content=bott_5KXefu8kZdcnRt2h.jpg&utm_medium=email&utm_source=93097-PRIM+Manufacture+1949+(od+1%2F2022)&utm_term=22130416274: Když si najdu prim OK A, tak tam specifikace jsou. Ale přímo v téhle nabídce není nic. 1
Bert Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Tak jsem koukal na popis. Hned v první větě jsem se dozvědět, že pouzdro je NOBLESNÍ :-) 2
zekon7302 Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Před hodinou, Bert napsal: Tak jsem koukal na popis. Hned v první větě jsem se dozvědět, že pouzdro je NOBLESNÍ :-) Ještě jednou, za tu cenu to prodávají ČD, řešili jste cenu. 1
Lukyn77 Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března před 3 hodinami, Honza.manta napsal: Když si najdu prim OK A, tak tam specifikace jsou. Ale přímo v téhle nabídce není nic. tak si vyber povlečení, tam to máš rozměry hned na první stránce ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se