Jaroslav Jára Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Já jsem na tom podobně Snad to zvládnou brzy.
Tittus Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Už dorazily naprosto perfektně zabalené a v pořádku. Díky!
valjoux Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května před 6 hodinami, Tittus napsal: Už dorazily naprosto perfektně zabalené a v pořádku. Díky! Jsem rád že balení bylo v pořádku.
Paw Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Dorazily, perfektní práce. Díky Bertovi a valjouxovi.
salámek Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Včera jsem také vyzvedl. Perfektně zabalené a nádherné hodinky. Díky moc.
Emiliano Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Díky @Bert a @valjoux, už i prcci (36 mm) dorazili do Brna. Chvilku jsem si dokonce myslel, že to jsou 40 mm... ale nejsou.
EpsteinBarr Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Dorazili aj na daleky vychod, teda do Kosic. Dakujem.
Maro Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Díky i mě se dneska poštěstilo a moje podměrečné taky dorazily. díky organizátorům a tvůrcům
Jaroslav Jára Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Tak to já stále čekám, až to objede republiku
Shadow177 Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Díky @Bert a @valjoux. Balíček v pořádku dorazil - hodinky jsou super. Ještě jednou velké díky.
palmone1 Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Tym mojim sa teda ale ze vobec nechce prist ku mne, od 1.5. na ceste
petr_cha Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Uplne nejlepsi jsou za sera... parada :-)Skoda ze to neumim vyfotit.. jen mobilovka..
Jaroslav Jára Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Tak už jsem se dočkal. Vyzvednuto ihned po obdržení sms. Zabaleno perfekně a vše v pořádku. Hodinky jsou nádherné. Děkuji Bertovi a valjouxovi za pefektně provedenou práci. 2
Jaroslav Jára Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května To sem tam zatim nechal. Pak sundam obe 1
Bert Odesláno 7. května Autor Nahlásit Odesláno 7. května před 1 hodinou, petr_cha napsal: Sundej si tu folii na skle před 1 hodinou, Jaroslav Jára napsal: To sem tam zatim nechal. Pak sundam obe Neblbni, nesundávej je. Jsou to hodinky s investičním potenciálem ... 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se