Jaroslav Jára Odesláno včera v 18:11 Nahlásit Odesláno včera v 18:11 Já jsem na tom podobně Snad to zvládnou brzy.
Tittus Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Odesláno před 23 hodinami Už dorazily naprosto perfektně zabalené a v pořádku. Díky!
valjoux Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Odesláno před 17 hodinami před 6 hodinami, Tittus napsal: Už dorazily naprosto perfektně zabalené a v pořádku. Díky! Jsem rád že balení bylo v pořádku.
Paw Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Odesláno před 15 hodinami Dorazily, perfektní práce. Díky Bertovi a valjouxovi.
salámek Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Odesláno před 15 hodinami Včera jsem také vyzvedl. Perfektně zabalené a nádherné hodinky. Díky moc.
Emiliano Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami Díky @Bert a @valjoux, už i prcci (36 mm) dorazili do Brna. Chvilku jsem si dokonce myslel, že to jsou 40 mm... ale nejsou.
EpsteinBarr Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami Dorazili aj na daleky vychod, teda do Kosic. Dakujem.
Maro Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami Díky i mě se dneska poštěstilo a moje podměrečné taky dorazily. díky organizátorům a tvůrcům
Jaroslav Jára Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami Tak to já stále čekám, až to objede republiku
Shadow177 Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami Díky @Bert a @valjoux. Balíček v pořádku dorazil - hodinky jsou super. Ještě jednou velké díky.
palmone1 Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami Tym mojim sa teda ale ze vobec nechce prist ku mne, od 1.5. na ceste
petr_cha Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami Uplne nejlepsi jsou za sera... parada :-)Skoda ze to neumim vyfotit.. jen mobilovka..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se