Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes s Moc Toe na Snezce... 30 cisel snehu, -10, 5 hodin chuze. Nohy v suchu a pohodli, jen to obcas chtelo nesmeky :)b70bb831264721a27abfd5579186e14e.jpg

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Vlneny turisticky. Decathlon. A zima v nich nebyla. Bez poradnejch fusekli to v RW v zime nejde no...

Jeste dodam, ze RW jsou snad moje prvni boty, do kterych netece, at delam co delam. Super!

Upraveno uživatelem Vajt
Odesláno

Ponožky vypadají super, ale nejlevnější na jejich stránkách jsou za 40$. Kde si je kupoval za 150kč? :-)

Koukam na to a chápu to tak: 40 hongkongskejch, změn si menu

Odesláno

Koukam na to a chápu to tak: 40 hongkongskejch, změn si menu

No jooo, sorry, viděl jsem $ tak jsem bral jako USD

Odesláno

Na výšlap na Lysou asi ne, tam bych si vzal dvoje ;), ale na normální používání do města úplně dostačující. Hlavně ty dražší - nordic, tribal - jsou tlustější. Objednávka 4 párů projde bez záchytu na DPH. Víc jsem nezkoušel, objednával jsem 2x. Za ty prachy nečekejte kvalitu ala Anonymism nebo Chup socks, které stojí litr. Z českých luhů mám fusekle we are ferdinand. Ty jsou taky supr. Konec ponožkového hlášení.

Odesláno

já sem na ponožky docela náročnej, takže mi přijde75% bavlny a 23% polyamide jako slabší úroveň, teda

zkušenost píšeš dobrá

Odesláno (upraveno)

já sem na ponožky docela náročnej, takže mi přijde75% bavlny a 23% polyamide jako slabší úroveň, teda

zkušenost píšeš dobrá

Žádné funkční superprádlo to není. Prostě se mi líbí jejich vzory a po letech v černočerných fuseklích jsem zařadil trochu barviček, toť vše.

Když se za půl roku rozpadnou, nevadí mi to. Spotřební zboží. Nohy mi v nich nepáchnou a nepotí se. Howgh.

edit: S.m.r.d.í je sprostý slovo protože obsahuje kořen  m.r.d. :D

Upraveno uživatelem organic
Odesláno (upraveno)

Nevím přesně kde

Nemám internet bank. účet

Angličtina slabá pokud je obchod mimo ČR

Případně poprosím o odkaz. ;).

ad a) https://www.comfy-socks.com/products

ad b ) to dneska není problém si zařídit nebo můžeš platit kartou

ad c) prohlížeč umí překládat, ale nakupování na internetu je dost intuitivní

ad d) viz a)

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Tak pročítám tohle téma a zkonstatoval jsem že si musím pořídit nové boty.

Zastavil jsem se v Denim Heads, vyzkoušel klasiky 875, na cestu dostal výtisk "RED WING POST" a jsem fakt silně nalomenej.

Tohle fórum je náročný, co jsem se zaregistroval pořád koukám po hodinkách a teď ještě boty :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...