Návštěvník Strocek Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Poučem z přechozích nezdarů a není nad vlastní drahou zkušenost . S tou velikostí bych to a taky to udělám, vezmu trošku na fest (samozřejmě ne vepředu) Já si koupil akorát + něco málo vepředu, ale prostě tim užíváním ti změknou a povolí ať chceš nebo ne a najednou z půl čísla zjistíš, že sis měl vzít o číslo menší. Já jsem se toho trošku bál, že budou pořád stejný, ale prostě příště vezmu o celý dolu než u ád a nik. To by v tom byl čert aby to příště nesedělo jak prdel na hrnec. Ty svý jsem dal do inzerce, ale byl mi inzoš smazán, že jako nejsou fungl. Asi se neudaj, tak mi zůstanou pro případ, že by mě napadlo jestli bych neměl mít o půlčísla větši...
CEGY Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Kdybys je slevnil na 4k, třeba by je zkusil Ypo. Velkou výhodu vidím v tom, že sou už rozšláplé Teda jestli by mu sedlo číslo.
Návštěvník YPO Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 (upraveno) Kdybys je slevnil na 4k, třeba by je zkusil Ypo. Velkou výhodu vidím v tom, že sou už rozšláplé Teda jestli by mu sedlo číslo.doporučuju Strocekovi koupit vlněný redwings ponožky za 20usd .... ono si to sedne ..... ty ponožky by se v zásadě měly dávat ke každejm botám zdarma *nebo si nechat narůst nechty Upraveno 11. května 2016 uživatelem YPO
Návštěvník Strocek Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Kdybys je slevnil na 4k, třeba by je zkusil Ypo. Velkou výhodu vidím v tom, že sou už rozšláplé Teda jestli by mu sedlo číslo.jako máš recht, sou vlastně jenom připravené pro ty kterým hned sednou fusekle jsem nosil ty CZ army termo a to je hodně silná fuska i kvalitní. I tak to chce prostě ještě půl čísla dolu...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Drahy boty maj bejt velky, at sou videt.
skalis Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 (upraveno) Hele ty boty vydržej neskutečný prasení , ale je to daný jednoduchou konstrukcí v kombinaci s kvalitní tlustou kůží , takže ta investice do RW je dobrá , ale musíš si vybrat správný tvar kopyta , a velikost .A taky zkontrolovat vnitřek jestli je ušitej a nacvikanej dobře.Ja je v zasade chapu presne takhle. Solidne vyrobeny boty z dobry kuze. Rucni prace na tom je, kdyz to clovek v ty masine drzi . Jo a hlavne se mi libi. PS: koupil jsem je za pet a pul Upraveno 12. května 2016 uživatelem skalis
Moty Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Mas to bozi kemošu Bite my shiny metal ass with Tapa
skalis Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 Update Beckman 9011: Byl jsem o vikendu na prochazce cca. 5 km (zadnej hardcore) a jedinej problem jsou paty. Ty maj nabeh na puchejre, pri delsi trase by byly nasichr. Zbytek uz je uplne OK, boty jsou fakt jak papuce. Na zacatku me tlacily narty, ohyb jazyka na jedne bote a ted vubec nic, boty jak druha kuze. Tak uz jen ty paty... Nemate na to nejakej tip?
CEGY Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 Si je tolik neutahuj. Měl jsem podobný problém. A tenčí ponožku.
dlubix Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Chystám se na spartoo objednat MocToe. Nemam čas je jít nikam zkoušet... nemam nějak výrazně širokou nohu, většinu bot mám vel 43,... mám vzít 42,5 nebo 43? Výměna se dá řešit, ale samozřejmě bych se rád trefil hned... co doporučujete? Díky.
Koza_c Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Beru to podle sebe a neber na to prosim ohledy.Kupoval jsem dvoje ba internetu a koupil jsem velikost kterou mam (zadny mensi, sirsi a ja nevim co vsechno) jelikoz bych nesnel nejake prizpusobovani, ze se roztahnou atd.Proste jak mi je dorucovatel dorucil, tak jsem je nasadil a dodnes bez sebemensiho puchyre nosim viz. nekolik stran zpet.Chystám se na spartoo objednat MocToe. Nemam čas je jít nikam zkoušet... nemam nějak výrazně širokou nohu, většinu bot mám vel 43,... mám vzít 42,5 nebo 43? Výměna se dá řešit, ale samozřejmě bych se rád trefil hned... co doporučujete? Díky.
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Já mám velikost 44 a RW beru 43.
MarcelG Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 bral jsem svou obvyklou velikost, teď po cca roce zkušeností, pokud bych znovu kupoval, koupil bych o půl až číslo menší
dlubix Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 (upraveno) Tak já vezmu 42,5 a kdyžtak je holt vyměnim. Díky... Na údržbu stačí mink oil? Kde nejlépe objednat? Upraveno 17. května 2016 uživatelem dlubix
Návštěvník Strocek Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 vzal jsem menší o půl čísla příště beru o celé...
moco Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 (upraveno) Ja bral o pul čísla menší 44,5 a v pohodě....na delší tratě (20km+) bych klidně snesl velikost co nosím, ale na každodenní nošení nemam problem.Při prvotním nazuti jsem mel pocit, že jsou dokonce větší, ale po par km si sedly a uz to bylo PIM-PAM.Jo a jinak nutně potrebuji další RW, je to nějak návykové Upraveno 17. května 2016 uživatelem moco
ivan_989 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Já mám velikost 44 a RW beru 43.Ale ty mas z toho tie krvave nohy a puchyre, ne ? Ci to je niekto iny ? Uz sa mi to pletie.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se