Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Počkat. Vraťte to zpět k tématu. Ja chci vidět video, jak tady někdo lepí tu folii na Rolády  Prosiiiiiim

Frantik tu mozes pozriet - je to ale na prasky

• Haha 1
Odesláno
před 1 hodinou, Vladino125 napsal:

Frantik tu mozes pozriet - je to ale na prasky

Aneb jak přijdou Rolexky o své kouzlo v řádu několika minut 😆

• Like 2
Odesláno
Před hodinou, African napsal:

Aneb jak přijdou Rolexky o své kouzlo v řádu několika minut 😆

Přesně tak, bude to házet úplně jiný světlo, za ty hrany polepu se bude chytat více nečistot atp.

Cenově si sám před sebou Rolexy neobhajim, ale jak tu bylo řečeno, pak jsou ty hodinky na někoho moc drahý. Folii rozhodně ne.

Naopak zkusit aplikovat keramiku asi nic proti ničemu. Tam bych věřil, že to hloubku lesku umí v některých případech i podpořit.

Odesláno

Koupit si hodinky a nenosit je. A když, tak ve fólii.

Ale vyndat z pouzdýrka a nasadit je jen těsně před kontaktem s "publikem" . 

... taky přístup 😆 autentický.

Odesláno

Je zdejší publikum i proti aplikovani keramiky? :D

to taky uz není člověk autenticka persona?

Odesláno

A někdo tomu opravdu věří, že hodinky ochrání keramika před škrábanci? Já tedy moc ne. 

Inzerce: Prodám Suby No Date 2018, nikdy neleštěné, málo nošené, spíš leželi většinu času v trezoru, kompletní balení, keramická ochrana!!! a to vše za pouhých 20.000,-EUR 🤣

Odesláno
před 1 hodinou, Frantik napsal:

Anebo jak říká klasik "je to jako mít doma super buchtu a neprcat ji, abys ji moc nevojezdil a šetřil ji pro dalšího" 🙂 

Předpokládám ale, že nebudeš buchtu šetřit proto, že ji plánuješ zachovat pro syna nebo vnuka, jak se občas u hodinek uvažuje 🫠

• Haha 1
Odesláno
před 2 hodinami, Tomak napsal:

Předpokládám ale, že nebudeš buchtu šetřit proto, že ji plánuješ zachovat pro syna nebo vnuka, jak se občas u hodinek uvažuje 🫠

A hodnota pro syna spociva v resale nebo v tom, ze ty hodinky nosil na ruce tata a prozil s nima kus zivota? To si kazdej musi rozmyslet a bud je dat do trezoru, nebo je nosit.

• Dát hlas 5
Odesláno
před 41 minutami, skalis napsal:

A hodnota pro syna spociva v resale nebo v tom, ze ty hodinky nosil na ruce tata a prozil s nima kus zivota? To si kazdej musi rozmyslet a bud je dat do trezoru, nebo je nosit.

Přesněěě !!! :D

“You never actually own a Patek Philippe. You merely look after it for the next generation.”

------------------------------------------------------------------------------------------------

"Mámo postavíme dětem pěknej barák ať se mají dobře" ...

děti za 20let:

"Ty vole co to tady ten fotr dal za obkladačky, to už nefrčí .... kretén"

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

@YPO já to beru s barakem a pozemkem jako expozici deti vuci tomu, ze budou spis vlastnit to misto, zivotni prostor, ktereho je v daném miste stejne jako nekterych dalsich veci proste omezeny, konecny pocet a nikdy jich uz vice nebude, takze at si s obkladackama delaji, co chteji.

S hodinkami těžko říci, je u některých kousků nejaka statistika jako hodinový hedge proti inflaci? :)

Každopádně keramika rozhodně bude fungovat alespon jako neco pro snadnejsi udrzbu, aby se na nich nic jen tak neusadilo atp, takže je to o tom, co za zázraky od toho očekávat. Žádné střílení vzduchovkou ala Horst snad nikdo nečeká. 

Odesláno (upraveno)
před 13 minutami, raym0n napsal:

@YPO já to beru s barakem a pozemkem jako expozici deti vuci tomu, ze budou spis vlastnit to misto, zivotni prostor, ktereho je v daném miste stejne jako nekterych dalsich veci proste omezeny, konecny pocet a nikdy jich uz vice nebude, takze at si s obkladackama delaji, co chteji.

No já to myslel s velkým nadhledem, nicméně pokud jsi si jistý, že v tom místě, a omezeném prostoru budou chtít děti žít, ne jenom kvůli tomu, že to mají zdarma, tak jsi šťastný člověk.

Já to vnímám jinak, protože mám děti ve velkém časovém rozptylu a jediné co by je zajímalo je hotovost pro realizaci svých, a ne mých snů a cílů.

A jsem za to rád, neb si půjdou svojí cestou.

Upraveno uživatelem YPO

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...