Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

So strojcekmi musim bohuzial suhlasit. Hodinky za sto litrov skratka nemozu chodit od buka do buka. A Eltonacke kalibre su sice uplne blbovzdorne, ale presnost ich chodu je absolutne nepredvidatelna. Tu sa uz roky neurobila ziadna inovacia - a to je potrebna ako sol...

Odesláno
před 3 hodinami, JR_2010 napsal:

Uměl by někdo z Vás definovat pojem kvalita?

No můžeš si to definovat podle vlastních kritérií, ale třeba cílem metodiky řízení kvality Six Sigma je méně než 3,4 chyb na milion výstupů. Podle mé vlastní zkušenosti a zkušeností jiných zde na fóru mi z toho vyšlo, že Elton se toho drží. Akorát i si posunuli desetinou čárku a výsledek je 3,4 chyby / 10 ks. 

Odesláno

Měl jsem za to, že je tu někde vlákno "Zkušenosti s renovacemi PRIM od Eltonu" nebo nějak podobně, ale nenašel jsem, tak se podělím tady, jelikož jsem v historii zahlédnul zprávy jako "honem jim dám něco na renovaci".

Časový průběh:

• 24. 6. 2024 jsem poslal dotaz na renovaci s fotkama mých PS II
  • 25. 6. 2024 jsem dostal informaci, že to bude trvat 3 až 6 měsíců s cenou okolo 18 000,- Kč.
  • 24. 9. 2024 jsem dostal nabídku na cenu 20 430,- Kč (záloha) 
  • 1. 10. 2024 jsme se domluvili na zadání hodinek do výroby
  • 23. 6. 2025 jsem dostal email, že se na moje hodinky ještě nedostalo
  • 24. 6. 2025 jsme se domluvili na vrácení hodinek v původním stavu a vrácení platby.

Dnes je to tedy přesně rok 🎆 a nedostal jsem nic, to je asi nejhorší přístup k zákazníkovi, kterej jsem za poslední dobu zažil. 
Asi jsem se o nich nějak špatně vyjádřil a viděli to 😄

Doufám, že aspoň zvládnou vrátit peníze dříve než za další rok.

• Díky 1
  • Haha 5
  • Sad 1
Odesláno
Před hodinou, skalis napsal:

Nikde jsem nenapsal, že neorigo je horší než origo. Já chci origo a cenu i dodací dobu akceptuju. Tečka.

Když si vzpomeneš, dej pak někam výsledek, rád se mrknu 🙂

Odesláno

Já poslal strojek pro zastavení do sport 1 ať mám jedny na nošení, zatím psali, ze dorazil a ze je na posouzení... tak uvidíme, v nejhorsim jsem přišel o strojek, což mě tak nepálí.

Odesláno

... mám doma několk cetifikátů eltonu na " celoživotní asistenci " :D :D takže už rozumím: "pošli je k nám a už je v životě neuvidíš" ...  :D 

Tohle jako akcionář nechceš o své firmě slyšet, ten prodej čím dál tím víc vypadá na panickej úprk. MPM myslím jako jediný subjekt může mít alspoň užitek z toho, že to v nmnm zlikviduje do zapomnění .......

Odesláno

Tedy: známku vyvést na třetí subjekt, posléze ji doručt tam kam potřeba,a v NMnM to poslat do likvidace. Hm, to zní jako vychytralý plán 🙂

• Dát hlas 1
Odesláno

no Berte, popravdě netvrdím, že to nějak vychytralý nebo originální plán :) , a ze srdce doufám, že je toliko záložní ..... jen mudruju, že MPM je k mé lítosti jediný subjekt, o kom si myslím, že by tou operací získal něco, co chce ......., k ďasu.😡

Odesláno

Ta ochranná známka má význam pro toho kdo je schopen pod ní rychle a levně vyrobit hodinky pro české patrioty s přirážkou za patriotismus. 

Pro zbytek celosvětového trhu to je vcelku bezvýznamná značka a tudíž,, bezcenná". 

Odesláno
před 22 hodinami, Bert napsal:

No to mně poser ..... Co na to asi tak srdcař @zekon7302?

Proč je směrován dotaz na mně? Já pracuji na tom, co dostanu na stůl. Ostatní procesy jdou za někým jiným. Hodinář s tím nic neudělá. 

Odesláno

Zekone, s tímhle alibismem jdi víš kam. Jakmile se něco okolo Eltonu šustne, hned jako rytíř v zářivé zbrojí vyjedeš,a hájíš barvy firmy. Tak je to spravne a tak to ma byt! Ale co kdybys to teď zkusil jinak ...

• Dát hlas 3
Odesláno

U nás to má vždy podobný průběh, myslím akvizice firem. V prvním kroku vyhodí management a ti si s sebou vezmou nejlepší lidi a založí si jinou firmu. Pak dělají co tři měsíce změny, mění pozice, vedoucí, a tak postupně znechutí lidem i práci, takže odejde postupně další část těch schopnějších. No a nakonec tam zůstanou jen ti, kteří nemají odvahu jít pryč a budou čekat, dokud to nepadne na hubu. Pak se to celé rozprodá a tím zazvonil zvonec a primádky je konec 🙈

• Dát hlas 4
Návštěvník eloga
Odesláno

Svatá pravda, první krok již byl učiněn že?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...