Friday Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna V 27. 4. 2026 v 14:55, miguel napsal: Po poslednom (dnesnom) newsletteri od Primu sa odhlasujem z mailovych noviniek spolocnosti Elton Hodinarska. Toto nie je moja salka kavy. Muzes hodit print screen prosim? 1 1
libor2002 Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Hádám, že to bylo na tu úžasnou limitku oslavy pěti medailí z OH. Klasické MPM
Beardedscape Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Mi nepřijdou tak špatné, je to sice jen jiná barevná kombinace těch prvních, ale design dle mého neurazí… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Nevšiml jsem si, že by tady nastala quartz krize až v 90-tých letech, my měli všichni v osmdesátkách digitálky 2
Beardedscape Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 1 hodinou, Josef01 napsal: Nevšiml jsem si, že by tady nastala quartz krize až v 90-tých letech, my měli všichni v osmdesátkách digitálky Přesně to sem si taky říkal
ATOM Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Ja myslim, ze v ČR to bylo az spis v tech 90, kdy se trh otevrel a zaplavil nas hodinkama z vychodu.
Fade Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Tenhle rozhovor na mě působil naprosto jinak (lépe) než ten předchozí kdy tam byli dva a celé to jiskřilo. Jsem moc zvědavý jak to bude do budoucna. Ta její vize se mi i celkem zamlouvá.
papun Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Rozhovor určitě lepší jak ten první. Jedna z věcí, jestli jsem ji teda pochopil dobře. To chce mimo jiné dělat obyčejné hodinky třeba za 16 tis. V limitkach? A zrovna ty legendy u kterých se tam rozplývali mi přijdou brutální kolotoč. Odpustila mě částečně ta hořkost a chtěl bych tomu aspoň fandit, ale nevím.... Ta levná kategorie osazená koupeným kalibrem vlastně nebude zase tak levná a ve světě kam chtějí se to bude hrozně těžko obhajovat. Chtělo by to zásadně více automatizovanou výrobu, která samozřejmě vyžaduje brutální investice ale taky poptávku. A to se těžko potká. Pokud to budou levně rubat v Číně, tak to zase nebude mít tu exkluzivitu a bude z toho takový fashion brand. No a ta prémiová řada je zase docela malý rybník a s tím se nedá dělat díra do světa. Potom tam mluví o bochankovem logu, jak ho sjednotili. To že se mě nelíbí už tady rozebírat nechci, ale pak tam běhají záběry hodinek,kde je kamenný ciferník a tam logo v obyč napisu. Tak jak to mám chápat? nebo vytáhli nějaké materiály co vznikli před akvizicí. 2
Beardedscape Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května před 8 hodinami, papun napsal: Potom tam mluví o bochankovem logu, jak ho sjednotili. To že se mě nelíbí už tady rozebírat nechci, ale pak tam běhají záběry hodinek,kde je kamenný ciferník a tam logo v obyč napisu. Tak jak to mám chápat? nebo vytáhli nějaké materiály co vznikli před akvizicí. a pak máš nové Spartaky kde místo loga máš napsáno Spartak Mi ten rozhovor přišel divný, bylo tam poměrně dost střihů a parkrát tím střihem Marek utnul nějakou myšlenku (buď svoji nebo paní majitelky) a po střihu začlo úplně jiné téma. 2
Jeronimo Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května V 26. 5. 2026 v 12:26, Pozorovatel napsal: Když nemám fotky do obsahu, tak jdu prostě k Jeronimovi na web a stáhnu si co potřebuju. Furt dokola, bazoš, ch24, fb, aukro... golden pocket/zlatá kapsa šak co nám může nějaký Jeronimo, že jo. Přitom by se stačilo zeptat. Nic, zase začnu dávat vodoznaky kam to půjde jako starý nebohý Kibi. Co se sjednocení Primu a Primu týče, tak tato éra už půjde asi nějak mimo mě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2 4
papun Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Kdyby ti na oplátku aspoň nabídli něco ze svého merche https://www.mpm-time.cz/kategorie/druha-jakost-rozbalene-produkty?do=products-sort&products-sort=price-asc
Jew Praha Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června (upraveno) Celkově to na mě působí jako snaha o prolnutí značek, aby běžný zákazník co koupí čínskou produkci, měl pocit že to jsou ty echt České Primky. Sladká nevědomost. Když se někdo zeptá na původ, tak se mu může říct "některé komponenty nakupujeme ve světě, ale finální kompletace je v Čechách, nedávno jsme dokonce koupili původní továrnu Primu i se zaměstnanci". Asi jako když Jawa doveze motorky z Číny, vybalí, srovná řidítka a nasadí kola. V posledních letech jsem potkal pár lidí co měli Přímky z Frýdku a vůbec netušili o dvou firmách. A když jim to bylo vysvětleno, nejdřív údiv a pak reakce "ale pořád jsou to Prim". Nechtěli si připustit, že se nechali "nachytat". Upraveno 12. června uživatelem Jew Praha 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se