Přejít na obsah

ebook čtečky

Doporučené příspěvky

umi to pdf a scanovany pdf?

PDF ano. Co si mám představit po pojmem scanovaný PDF?

Navíc to má featuru převodu formátu do nativního MOBI jen tím, že dokument/knihu pošleš na e-mail zařízení. Konverze probíhá na straně Amazonu. Zatím jsem to nezkoumal, nebylo potřeba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PDF ano. Co si mám představit po pojmem scanovaný PDF?

Navíc to má featuru převodu formátu do nativního MOBI jen tím, že dokument/knihu pošleš na e-mail zařízení. Konverze probíhá na straně Amazonu. Zatím jsem to nezkoumal, nebylo potřeba.

no scanovany pdf je vlastne nascanovana kniha (brazek) a je to v souboru pdf. ale tech snad nemam tolik.

ja to doma proberu a pak si k tobe neco nahraju at vidim jak se to zobrazi a pujdu do toho. kamarad ma nooka a ten je super, ale u knidle se mi nejak vice libi a ma lepsi technologii. a tusim ze ma v sobe i slovnik anglickej

Odkaz ke komentáři

Já šel do DX hlavně kvůli PDF a kvůli těm bitmapovejm PDF a) má 16 stupňů šedí a to je hlavně na ty faximilie starých knih lepší, B) hlavně je větší, těch 9,7", tj 246 mm, což teda pořád není A4 ale furt lepší než menší. Ten nákup e-knih na Amazonu nevím jak moc využiji. Tak snad už zejtra mne UPSka dožene. Zatím jsem rozchodil ten calibre a připravil knihovnu hodinářské literatury na několik let dopředu.

Odkaz ke komentáři

Tak DX je doma. Podpora PDF dobrá, Textová PDF perfektní, bitmapová se dloho překreslují, ale to je asi pochopitelné a zvětšování není úplně optimální, ale u formátu cca A4 je to i při faksimilii staré knihy naležato dobré. Tedy určitě nejlepší co jsem kdy zatím viděl.

16 odstínů šedi si docela dobře poradí i s původně barevnou fotkou v textu, no ipad to asi neni ;-), ale lepší než čb xerox fotky to je.

Propojení s Calibre, super,

Já jsem maximálně spokojen a mohu jen doporučit.

Odkaz ke komentáři

Zdravím

po delší době usilovné práce bych rád případným majitelům ebook čteček zde na foru rád nabídl ke stažení sbírku mých knih. Jde o něco přes 9000 titulů, které jsem postahoval po internetu a postupně utřídil a převedl do formátu txt(UTF8), tak aby vše bylo korektně načítáno v našich čtečkách. Sám mám Sony PRS 505 a tam to jede v pohodě.

Všechny knihy jsem uploudnul na server rapidshare, linky vám sem nedám, ale případným zájemcům je poskytnu přes PM zprávu.

Zdravím

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Ten posledni Kindle je paradni. Mel jsem jej na par hodin v rukou. Neuveritelna vydrz, prohlizel jsem si tom i web stranky, moc se mi to v cernobile (spis nazloutle) libilo. Vse krasne citelne. Nechapu, ze je to ve statech tak levne, vubec bych se nedivil 2x vyssi cene.

Odkaz ke komentáři

Nepamatuju si už přesně co tam píšou, ale budeš to mít normálně bez DPH. Jen si dej pozor, aby jsi k tomu nepřihodil nějaký drahý pouzdro - pak už by jsi těch 150 EUR překročil. Pouzdro s lampičkou jsem objednal zvlášť a v důsledku se to vyplatí (i když připočteš poštovný).

Odkaz ke komentáři

Pokud tu má někdo čtečku Sony, tak důležitá informace. Jestli jste si všimli, že se na přímém slunci zmenšuje kontrast displeje a ztrácí písmo, není to vlastnost, ale vada displeje. Dá se bez problémů reklamovat. Já jsem si toho všimnul už v létě, ale nenapadlo mě, že by to byla vada na reklamaci. Tak jsem dočasně bez čtečky a zkusím se vrátit k PDA. To jsem zvědavý.

Odkaz ke komentáři

Zvážil jsem všechna pro a proti a objednal jsem na Amazonu čtečku s wi-fi a kožené desky se světýlkem. Z pochopitelných důvodů jsem zakoupil desky až druhý den, aby byly v separátní zásilce. 

Pomyslnou bitvu mezi kurýrními službami vyhrálo  DHL, které porazilo hezkým k/o konkurenční UPS, která měla objednávku o den dříve a přesto, že ji měla dodat dnes, tak podle všeho ani neví, kde ji má. Podle všeho změskali několik spojů. Magoři. 

post-1395-036049200 1288876397.jpg

post-1395-077928600 1288876408.jpg

post-1395-020095300 1288878148.jpg

Upraveno uživatelem yed69
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...