KFL Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 umi to pdf a scanovany pdf? PDF ano. Co si mám představit po pojmem scanovaný PDF? Navíc to má featuru převodu formátu do nativního MOBI jen tím, že dokument/knihu pošleš na e-mail zařízení. Konverze probíhá na straně Amazonu. Zatím jsem to nezkoumal, nebylo potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 PDF ano. Co si mám představit po pojmem scanovaný PDF? Navíc to má featuru převodu formátu do nativního MOBI jen tím, že dokument/knihu pošleš na e-mail zařízení. Konverze probíhá na straně Amazonu. Zatím jsem to nezkoumal, nebylo potřeba. no scanovany pdf je vlastne nascanovana kniha (brazek) a je to v souboru pdf. ale tech snad nemam tolik. ja to doma proberu a pak si k tobe neco nahraju at vidim jak se to zobrazi a pujdu do toho. kamarad ma nooka a ten je super, ale u knidle se mi nejak vice libi a ma lepsi technologii. a tusim ze ma v sobe i slovnik anglickej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 26. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Já šel do DX hlavně kvůli PDF a kvůli těm bitmapovejm PDF a) má 16 stupňů šedí a to je hlavně na ty faximilie starých knih lepší, hlavně je větší, těch 9,7", tj 246 mm, což teda pořád není A4 ale furt lepší než menší. Ten nákup e-knih na Amazonu nevím jak moc využiji. Tak snad už zejtra mne UPSka dožene. Zatím jsem rozchodil ten calibre a připravil knihovnu hodinářské literatury na několik let dopředu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 29. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2010 Tak DX je doma. Podpora PDF dobrá, Textová PDF perfektní, bitmapová se dloho překreslují, ale to je asi pochopitelné a zvětšování není úplně optimální, ale u formátu cca A4 je to i při faksimilii staré knihy naležato dobré. Tedy určitě nejlepší co jsem kdy zatím viděl. 16 odstínů šedi si docela dobře poradí i s původně barevnou fotkou v textu, no ipad to asi neni ;-), ale lepší než čb xerox fotky to je. Propojení s Calibre, super, Já jsem maximálně spokojen a mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 Zdravímpo delší době usilovné práce bych rád případným majitelům ebook čteček zde na foru rád nabídl ke stažení sbírku mých knih. Jde o něco přes 9000 titulů, které jsem postahoval po internetu a postupně utřídil a převedl do formátu txt(UTF8), tak aby vše bylo korektně načítáno v našich čtečkách. Sám mám Sony PRS 505 a tam to jede v pohodě.Všechny knihy jsem uploudnul na server rapidshare, linky vám sem nedám, ale případným zájemcům je poskytnu přes PM zprávu.Zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 27. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Co říkáte na novýho barevnýho Nooka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Víc napíšu po delším používání, zatím ho mám den . Přikláněl bych se k nějaké kratší recenzi. Projel jsem pár diskusí a za 139 USD mi to přijde jako super kup. Teď ještě aby se na tom daly číst ty knžky od Pegeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Přikláněl bych se k nějaké kratší recenzi. Projel jsem pár diskusí a za 139 USD mi to přijde jako super kup. Teď ještě aby se na tom daly číst ty knžky od Pegeho klik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 klik Super, dík. Jen dotaz, dají se tam nahrát knihy ve formátu txt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Super, dík. Jen dotaz, dají se tam nahrát knihy ve formátu txt? Nezkoušel jsem, ale mělo by to chodit - pošli mi kdyžtak nějaký delší texťák na mail()kfl.cz a zkusím to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Ten posledni Kindle je paradni. Mel jsem jej na par hodin v rukou. Neuveritelna vydrz, prohlizel jsem si tom i web stranky, moc se mi to v cernobile (spis nazloutle) libilo. Vse krasne citelne. Nechapu, ze je to ve statech tak levne, vubec bych se nedivil 2x vyssi cene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Souhlasím, dnes jsem si s ním chvilku hrál a asi je rozhodnuto. Sice je to takový plasťák, ale za ty prachy, neber to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Mám dotaz k objednání Kindle z Amazon.com, při objednávání tam píšou, že bude připočtena DPH, ale protože je to nákup po internetu do EUR 150, mělo by to být bez DPH, je to v praxi bez daně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Nepamatuju si už přesně co tam píšou, ale budeš to mít normálně bez DPH. Jen si dej pozor, aby jsi k tomu nepřihodil nějaký drahý pouzdro - pak už by jsi těch 150 EUR překročil. Pouzdro s lampičkou jsem objednal zvlášť a v důsledku se to vyplatí (i když připočteš poštovný). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Já objednal před týdnem WiFi verzi + pouzdro s lampičkou a DPH jsem neplatil, fakt je, že na 3G verzi a lampičku už jsem si netroufl, to už by bylo dost přes 150 éček. Na druhou stranu, nikdo neví, jak dlouho bude free 3G fungovat, takže podle mýho se 3G stejně nevyplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Pokud tu má někdo čtečku Sony, tak důležitá informace. Jestli jste si všimli, že se na přímém slunci zmenšuje kontrast displeje a ztrácí písmo, není to vlastnost, ale vada displeje. Dá se bez problémů reklamovat. Já jsem si toho všimnul už v létě, ale nenapadlo mě, že by to byla vada na reklamaci. Tak jsem dočasně bez čtečky a zkusím se vrátit k PDA. To jsem zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 (upraveno) Zvážil jsem všechna pro a proti a objednal jsem na Amazonu čtečku s wi-fi a kožené desky se světýlkem. Z pochopitelných důvodů jsem zakoupil desky až druhý den, aby byly v separátní zásilce. Pomyslnou bitvu mezi kurýrními službami vyhrálo DHL, které porazilo hezkým k/o konkurenční UPS, která měla objednávku o den dříve a přesto, že ji měla dodat dnes, tak podle všeho ani neví, kde ji má. Podle všeho změskali několik spojů. Magoři. Upraveno 4. listopadu 2010 uživatelem yed69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 (upraveno) Lidi jak je to s tou daní? Proč mi to připočítává těch 22,98 Eur? Upraveno 12. listopadu 2010 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Lidi jak je to s tou daní? Proč mi to připočítává těch 22,98 Eur? Není to tím, že to objednáváš do DE (třeba nějaký ujednání mezi USA/DE)? Do ČR se to nepřipočítává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Dík za tip. Přidám si do profilu českou adresu a vyzkouším to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se