lastam Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1KeNnY1 Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 (upraveno) Upraveno 18. ledna 2012 uživatelem 1KeNnY1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Jó tritium je tritium, nic se nemusí nasvěcovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Golanky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 jedny citrusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Není to ten pravý nightshots, ale i tak si myslím, že je povedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Opět malá série. První fotka je po půl hodině ve tmě a pak je to po hodině. Předtím měly hodinky x hodinový osvit z místnosti. Modely jsou to všechno Seika: zleva SKZ255,SRP043,SBDC003. Tentokrát na přepaly nehleďte-musel jsem trošku honit histogram v jpegu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Casio G-7800 1-ER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Opět malá série. opět dobrá práce. máš brutálně svíticí trojici, konkurovat mohou snad jen monstra. proti ostatním tady vynikne velký lumi bod na lunetě na sumech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Traser + Stowa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Není to ten pravý nightshots, ale i tak si myslím, že je povedený. ..krásná fotka snowe..s něma ani ten pravý nighshot podle mě nejde..nebo záleží na stáří..moje začnou svítit tak po hodině ztrávené v ůplné tmě..přišel jsem na to náhodou, když jsem s nima usnul a v půlce noci si je sundával..do té doby jsem myslel že již vyhořelo palivo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Něco nám tu lumi pokřivilo. Že by fazetovej safír? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Trocha Japonska - a potom Švýcarsko, které trumfne hodinky pěstitelů rýže ve všem, jen v luminiscenci ani náhodou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 (upraveno) taky sem si trochu hrál Upraveno 19. února 2012 uživatelem groula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Moje Seiko rodina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Deep Blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Moje Seiko rodina. Supr fotka. Jak jsi docílil toho černočerného pozadí a přitom lehkého nasvícení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXx8xXx Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Moje Seiko rodina. Nemas tu foto vo vacsom rozliseni(aspon 1366x768)? Rad by som si ju dal na pozadie na booku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Supr fotka. Jak jsi docílil toho černočerného pozadí a přitom lehkého nasvícení? Foceno před černým pozadím, přidáno černé sklo. Nasvícení pomocí blesku. Nemas tu foto vo vacsom rozliseni(aspon 1366x768)? Rad by som si ju dal na pozadie na booku Tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se