El Nano Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 @gougy: congratz k subům já tu mám kvíz... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 El Nano díky že by nějaké Citizen, co Ti dělají svou lumi radost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 ein kleines INSTRUMENT.... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 El Nano díky že by nějaké Citizen, co Ti dělají svou lumi radost?japonec ano, ale Citizen ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 (upraveno) zase bylo "něco po desáté" a to je čas na focení hodinek - tentokrát s názvem "No Fake" Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 1. července 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 zase bylo "něco po desáté" a to je čas na focení hodinek - tentokrát s názvem "No Fake" Hmm, pekne to dalas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 No nekecej, teď jsem teprve všimnul Obrovská gratulace chlapíku, jsou super, jo a sereš mě... Závidím a chci je taky zase bylo "něco po desáté" a to je čas na focení hodinek - tentokrát s názvem "No Fake" 105_1776sr.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 No nekecej, teď jsem teprve všimnul Obrovská gratulace chlapíku, jsou super, jo a s..eš mě... Závidím a chci je taky Díky pane Už jsou starý (od soboty..), já nemohl vydržet léto bez dalších potápek a navíc mě pořád štvou ty široký nožky u nových (rád bych keramiku).Možná to oddálí BLNR, co jsem plánoval na ty 40. narozky, ale aspoň mám co fotit (a mám teď i pár měsíců volno) a tak budu Chronomag otravovat obrázkama starejch dobrejch Subů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 Gougy: teď jsem si teprve všiml, parádní fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 Gougy: teď jsem si teprve všiml, parádní fotky hlavně ta poskakující vteřinovka na fotce, jestli von to nebude nějakej strojek ze sobotní směny :D(jinak dnes jsem byl na tlakovce, prošla, takže časem, bude i nějaké to vodní foto) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 hlavně ta poskakující vteřinovka na fotce, jestli von to nebude nějakej strojek ze sobotní směny :D(jinak dnes jsem byl na tlakovce, prošla, takže časem, bude i nějaké to vodní foto)Taky už jsem Ti chtěl napsat o co jde, estli to náhodou nemáš rozbité Tak to se těším, na další foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 (upraveno) Klobúk dole! Tento Tvoj kúsok som pravdepodobne nezachytil, nová akvizícia? Lumi je výborná... 2x wristshot14_06_14 Oris Aquis 02. 14_06_14 Oris Aquis 03.jj, Helberg CH6 zase bylo "něco po desáté" a to je čas na focení hodinek - tentokrát s názvem "No Fake" 105_1776sr.Tvl, to sou zas fotky, hotovej rlx marketing. Super! Upraveno 2. července 2014 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 zase bylo "něco po desáté" a to je čas na focení hodinek - tentokrát s názvem "No Fake" Perfektní fotka pro kalendář 2015 .. A gratuluju k akvizici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Perfektní fotka pro kalendář 2015 .. A gratuluju k akvizici Děkuji Perfektní to zdaleka není, ale nemohl jsem v tom rauši (první týden s novým železem na zápěstí) odolat. Nemám doma ještě všechnu techniku (oprava blesku za 2,5k, objektivu za 5,5, mohly být krásné Seika.. Grrrrr) až v pátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 hrátky se svítilnou.... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 (upraveno) Děkuji Perfektní to zdaleka není, ale nemohl jsem v tom rauši (první týden s novým železem na zápěstí) odolat. Nemám doma ještě všechnu techniku (oprava blesku za 2,5k, objektivu za 5,5, mohly být krásné Seika.. Grrrrr) až v pátek.Tak to se těším na další fotky taky budu muset časem zainvestovat do lepšího vybaveni .. Zkusil jsem ajfoun foto SKX 007- svítí slušně Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 5. července 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 Omega PO pěkně svítí do noci :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 PEPSI Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 Ten můj lampión... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraff Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Mobilovka a Samurai Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se