Přejít na obsah

NIGHTSHOTS

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No nekecej, teď jsem teprve všimnul :clap: Obrovská gratulace chlapíku, jsou super, jo a s..eš mě... :cheers:  Závidím a chci je taky :P

Díky pane :) Už jsou starý (od soboty..), já nemohl vydržet léto bez dalších potápek a navíc mě pořád štvou ty široký nožky u nových (rád bych keramiku).

Možná to oddálí BLNR, co jsem plánoval na ty 40. narozky, ale aspoň mám co fotit (a mám teď i pár měsíců  volno) a tak budu Chronomag  otravovat obrázkama starejch dobrejch Subů.. :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hlavně ta poskakující vteřinovka na fotce, jestli von to nebude nějakej strojek ze sobotní směny :D :D

(jinak dnes jsem byl na tlakovce, prošla, takže časem, bude i nějaké to vodní foto)

Taky už jsem Ti chtěl napsat o co jde, estli to náhodou nemáš rozbité :D 

Tak to se těším, na další foto :) 

Odkaz ke komentáři

Klobúk dole! Tento Tvoj kúsok som pravdepodobne nezachytil, nová akvizícia? Lumi je výborná...

2x wristshot

attachicon.gif14_06_14 Oris Aquis 02.

attachicon.gif14_06_14 Oris Aquis 03.

jj, Helberg CH6

zase bylo "něco po desáté" a to je čas na focení hodinek - tentokrát s názvem "No Fake" :lol2:

attachicon.gif105_1776sr.

Tvl, to sou zas fotky, hotovej rlx marketing. Super!

Upraveno uživatelem Sedlin
Odkaz ke komentáři

Perfektní fotka pro kalendář 2015 :clap: .. A gratuluju k akvizici :)

Děkuji ;)  Perfektní to zdaleka není, ale nemohl jsem v tom rauši (první týden s novým železem na zápěstí) odolat. Nemám doma ještě všechnu techniku (oprava blesku za 2,5k, objektivu za 5,5, mohly být krásné Seika.. Grrrrr) až v pátek.

Odkaz ke komentáři

Děkuji ;) Perfektní to zdaleka není, ale nemohl jsem v tom rauši (první týden s novým železem na zápěstí) odolat. Nemám doma ještě všechnu techniku (oprava blesku za 2,5k, objektivu za 5,5, mohly být krásné Seika.. Grrrrr) až v pátek.

Tak to se těším na další fotky :) taky budu muset časem zainvestovat do lepšího vybaveni ..

Zkusil jsem ajfoun foto SKX 007- svítí slušně :)

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...