Přejít na obsah

NIGHTSHOTS

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Odesláno

Longines Hydro Conquest

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Orlík L.E. 2014 :smile_anim:

Odesláno

V reálu je odstín lumi indexů a ručiček okem téměř neroznatelný. Ale na fotce je to rozdíl dost podstatný..

To ale nemění nic na tom, že to teda šajní...

Odesláno

V reálu je odstín lumi indexů a ručiček okem téměř neroznatelný. Ale na fotce je to rozdíl dost podstatný..

To ale nemění nic na tom, že to teda šajní...

to teda jo, neměl bys srovnání s nějakýma diverskama od Seiko, prosím?

Odesláno

to teda jo, neměl bys srovnání s nějakýma diverskama od Seiko, prosím?

o dvě stránky dopředu něco mám...ale subjektivně mi přijdou S.A.R. lépe čitelné ve tmě..Rychleji se zorientuji kolik je hodin..asi to je větší plochou lumi

Odesláno

No, nevím. Vůbec netuším jak zachytit blesk. Bouřka probíhala hodně daleko a u nás byla velká oblačnost. Zkoušel jsem to na f/2.8 a ISO 3600. Tohle vyšlo nejlépe asi z třiceti fotek. Najivně jsem si myslel, že se mi podaří zachytit paprsek samotného blesku, jako alternativu k místním nádherným západům slunce a úplňkům.

Odesláno

No, nevím. Vůbec netuším jak zachytit blesk. Bouřka probíhala hodně daleko a u nás byla velká oblačnost. Zkoušel jsem to na f/2.8 a ISO 3600. Tohle vyšlo nejlépe asi z třiceti fotek. Najivně jsem si myslel, že se mi podaří zachytit paprsek samotného blesku, jako alternativu k místním nádherným západům slunce a úplňkům.

tak neblázni a dej tam ISO 100, expozici 30s a clonu jak kdy (cca 8) Pak blesk chytneš ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...