libor2002 Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Asi v tichosti proběhla novinka od Primu – PRIM Sport 68 Automatic. Za mě povedené, líbí se mi moc. Řekl bych, že jsou to nejpohlednější "upgrady" Sportů než předchozí pokusy, a to jak z MPM, ale i NMnM. Jiné ručky a keramika mě baví. Barevný varianty super (datumovka v barvě cifru?, no to čumím). Velikost a Miyota mě nevadí. Možná bych dal plné dýnko. A poprvé říkám u Primu, že cena je fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Valderek Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Viděl už někdo naživo ? Taky se mi na obrázku líbí.
Návštěvník STRKKT Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Průměr 43 mm je trochu moc, ale je to za mě krok dobrým směrem.
Jerryl Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Nedávno jsem na ně také náhodou narazil a říkám si, že docela dobrý, ale 43 je na mě moc. Bral bych tak 38 max 40. Podle strojovny budou celkem vysoký, našel jsem údaj 13mm. Původní Sporty I byly celkem malý a tenký hodinky, takže pocitově budou ty nový úplně jinde.
pavel23 Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Za 16tis dobrý a velikost záleží na vzdálenosti nožiček. Já mám rád velký hodinky. 1
habadej Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna 43mm je hodně. Nevím průměr tý Miyoty, ale kdyby se vešli do 40-41, tak za mě dobrý. WR 200, ale nepíšou jestli je ten řemínek voděodolný. Na nějaký origo retro gumě by taky nevypadaly asi špatně.
Návštěvník STRKKT Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Miyota 8315 má průměr 26 mm. Jen zběžně jsem se podíval na web a našel hodinky s tímto strojkem o průměru 38 mm.
skalis Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna (upraveno) Líbí se mi, velikost je trochu moc, to souhlasím. Miyotu bych schoval za plný dno a dobrý! Nenašli jste, jestli mají šroubovací korunku (hehe, můj tradiční fetiš)? Upraveno 5. ledna uživatelem skalis 1
odjinud Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Jenom nechapu logiku nabidky. Ted tam maji tyhle za 15900 Kč, pak tam jsou limitky Elton Sport 99000 Kč a jeste ruzne 38mm Sporty za cca 55kkc. Jak to mam chapat? Chapu, ze sloucili dve firmy s velmi ruznou cenotvorbou, ale... Jinak MPM dela ruzne Prim Sport uz léta..
Návštěvník STRKKT Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Já to chápu tak, že toto je MPM, ne manufakturní Prim a teď udělali budgetový model, který je jasně inspirovaný, ale za cenu, která je ospravedlnitelná.
bandicoot Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna A přitom tam mohli strčit Sellitu SW200, plný dýnko, do balení přidat kaučuk, cenu hodit na 25 a bylo by to důstojný. 43mm vůbec nemusí být moc, pokud to nemá primácky dlouhý nožky (mám to na Divers 65 a pořád to jsou subtilní hodinky).
Daemonultimate Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Ty ručičky mi vůbec neseděj. Celý je to pro mne na obejít obloukem.
HN_R200 Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Ať tu není jen kritika: Předpokládám, že většina členů fóra by si je nekoupila. Ale jsme cílovka? Za mě to jsou vstupní hodinky do chronosvěta, či PRIM světa. Prostě někdo hodinkama nepolíbený si je koupí, protože PRIM a SPORT v automatu za 16 000 je lákavá kombinace. No a když už je bude mít, zjistí že existují i jiné (dražší) PRIM a ty si pak koupí taky. Něco jako Moonswatch a Moonwatch. Tam to prý funguje. 1 1
Jehlan Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Vypadají povedeně ale... Steinhart umí za menší cenu vložit sellitu Jenže Elaboré v Prim by v porovnání s PRIM kalibr 103.00 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. - Power reserve: Steinhart ~38 h | PRIM ~60 h
AndyAaron Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Narazil jsem na ne nedavno pri nahodnem brouzdani na netu a zdalo se mi to jako celkem fajn modernizace igenu. Pak jsem zjistil ten prumer a uz jsem tak veselej nebyl, ale fakt bude zalezet na delce nozek. I kdyz pri tomto tvaru pouzdra se neda cekat, ze by byl L2L vyrazne pod 50mm.Dalsi vec je, ze osmickova Miyota za 15k uz je taky relativne dost. Treba Wolbrooky jsou kolem 10-11k, pokud se nepletu. A samotny Citizen ji umi i levneji.Anyway, at nejsem jen skarohlid. Zacit to bouchat ve 37-40-43mm rozmeru, v baleni tropic a kozka a myslim, ze i za tech 15k by to mohl byt uspesnej model. A treba by i v Trencine dokazali udelat zase nejakej tah Na strankach MPM byvala moznost individualizace / custom hodinek. Pokud by se dal zmenit strojek a za nejaky priplatek by se dal udelat upgrade na Sellitu, tak proc ne. Konecne by to byly zase Primky, ktere si muze dovolit kazdy. Ovsem otazka je, jak by se pak prodavaly ty drazsi modely… 2
Bert Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Co se mi na hodinkách líbí: Pokus o přiblížení novodobých Prim Sport široké obci kupujících. Myslím, že tenhle nápad byl potřeba. Možná vyváží i některé věci uvedené níže Co se mi na hodinkách nelíbí: Rozměr a tvar ruček. Především v kombinaci s bílým číselníkem je těch ruček "až moc". Díra v dýnku. Hnusnej strojek patří schovat. Navíc toto jsou sportovní hodinky, takže celo ocelové dýnko by jim slušelo více. Řemen. Tohle ke sportům nepatří. Co mne vytáčí do běla: Když už dělám render, dělám ho pořádně. A ne tak, že mi ZASE nesedí indexy ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co vyvolává otázky: Koexistence dvou produktových řad, nyní již VELMI podobných. 1 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se