Tenglis Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Co říkáte na tohle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Breitling Watch Chronomat Automatic GMT 40 Black A32398101B1A1 Watch | Jura Watches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Za mě dobrý, proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Taky se mi dooost libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Skoda tej vychrtlej palicky GMT. Dalo sa to aj inak vymysliet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Nevypadají vůbec špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Nuda. Jen v těch hodinkách recyklují dáno neúspěšné modely s GMT. Cockpit, Crosswind, Windrider a já už nevím co ještě. Zaplňují prázdné místo v kolekci "společenské GMT". Uvidíme s čím se vytáhnou příští rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Tourbillon... Breitling Debuts A Trio Of Premier B21 Chronograph Tourbillon Watches | aBlogtoWatch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Jako vypadaji hezky, proc ne. Mam ale pocit, ze ta znacka netusi v jakych patrech zakotvit. Na jednu stranu nejsou schopni udelat normalni radu trojruckovych hodinek s manufakturnim strojkem a slusnou rezervou tak, aby konkurovali Tudoru, IWC a Omega, na druhou prijdou s timhle:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grilko Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 V 20. 10. 2022 v 14:48, Tenglis napsal: Co říkáte na tohle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Breitling Watch Chronomat Automatic GMT 40 Black A32398101B1A1 Watch | Jura Watches Za mě taky dobrý, ani bych tam nepotřeboval funkci GMT. Mám rád jednoduché trojručky s dobrým poměrem cena/výkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Další nová limitka Navi. Ale podle mě vážně nádherná. Introduction to the Breitling Navitimer Boeing 747 Limited Edition (hodinkee.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Limitka povedená, ale já prostě nedávám to nové logo. Vím, že je to prkotina, ale přesto,..... . Přiznám se, že nevím co to znamená, ale nevidím v tom nic jiného, než otevřenou knížku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Právě, že to je v podstatě staré logo z roku 1952,kdy breitling udělal navi pro Aircraft owners and pilot association. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Díky za vysvětlení. Doposud jsem znal staré logo jen ručně psané Breitling. Nejsem znalec této značky. Jediné co mě s touto značkou spojuje je to, že jsem před šesti lety koupil zánovní Colty 44 od váženého člena na benzince u Jihlavy Tady jsem si o tom něco našel: https://professionalwatches.com/breitling-and-the-aircraft-owners-and-pilots-association-aopa/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Jestli se někomu zdá model Datora moc přeplácaný a stejně chce ciferník v lososové barvě, teď má možnost: https://www.breitling.com/cz-en/watches/premier/premier-b01-chronograph-42-my23/AB0145331K1/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Já jsem nekriticky nadšený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Mně se líbí. Ty barvy bych potřeboval vidět ale naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 V 26. 1. 2023 v 10:33, Tenglis napsal: Další nová limitka Navi. Ale podle mě vážně nádherná. Introduction to the Breitling Navitimer Boeing 747 Limited Edition (hodinkee.com) Osobně se mi to moc líbí, jak jsem k "novému" směřování Breitling velmi kritický, tak tohle se povedlo a to včetně původního loga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 (upraveno) Ahoj vespolek, rád bych se zdejších B fajnšmekrů zeptat, jestli někdo z vás vlastní(nebo aspoň zkusil, měl na ruce) SOH HERITAGE 57 v tom suprovým retro designu..? viděl jsem je u jednoho člověka na ruce a zamiloval sem se měl ty rainbow verze a prý se to nedá nikde sehnat..? Je to tak..? Kdyby se jich někdo chtěl zbavit tak sem připravený je vzít Koukal jsem i na ty ostatní barevné komba a je to teda všechno dost hezky vyladěný, včetně těch pastelových Každopádně budu rád za fotky, reakce, rady kde pořídit a postřehy Atd. Moc díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. dubna 2024 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Mne moc nejde tá ohnuta luneta dohora a zaoblený meš k púzdru. Ale rozhodne sú to zaujímave SOH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 moc je nenosim, ale mam je rad. malicke lehoucke a takove moc pekne, jemne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se