Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No a mne se to zrovna libi.
Male jednoduche a vesele trirucky, ktere hned do vsech stran nervou ze jsem macho jak hovado :)

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Myslim, ze B ma i dost "nemacho" modelu, ktere ale maji nejaky koule nebo nejakej B-styl. Tohle jsou presne jak rikas "jednoduche a vesele trirucky", což je jako "mala roztomila prcina" ktera je fajn na vikend, ale na nejakou velkou akci to nebude 🙂 

• Like 1
  • Haha 5
Odesláno

Ničím mě neoslovují. Pouzdro humpolácké, tah k ním nesedí, cenovka tradičně breitlingovsky přepálená... Hezkých tříruček je na trhu tolik, že nevím, kdo by si vybral zrovna tyhle. :(

• po 3 týdnech...
Odesláno
Barvičky mám sice rád, ale tahle rádoby LGBT duha uplně nevím nevím .

Ale prdlajs lgbt. Ta duha za to nemůže :) Btw i lumi je vícebarevná.

Rainbow daytony jsou taky lgbt? :)
  • po měsíci...
Odesláno
V 25. 3. 2009 v 7:01, farářskej napsal:

No, že by to byl nějakej extra vodvaz... :rolleyes:

Breitling Chronomat B01

Movement - Automatic, Breitling B01 calibre, COSC-certified chronometer, 47 rubies, 28,800 vib/h

Functions - Hours, minutes, seconds, date, chronograph to 1/4 of a second, and tachometer

Case - Steel, bicolour, steel & gold, or 18K pink gold, 43,5 mm

Unidirectional rotating bezel with pawl

Screw-down crown and safety pushpieces

Convex sapphire crystal, anti-reflective treatment on both sides

Steel, bicolour, steel & gold versions water-resistant to 500 m/50 bars

18K pink gold version water-resistant to 100 m/10 bars

Dial - Antarctica white, Pearl, Onyx black, Riviera blue, Metallica blue, Sierra silver, Mirage red, Amber or Metallica brown for all case versions

Blackeye blue, Blackeye grey, Pearl grey and Pearl grey diamond for the steel case version

Pearl diamond for the bicolour, steel & gold and 18K pink gold versions

Bracelet/Strap - Barenia leather, crocodile, Ocean Racer, Diver Pro II or Pilot Bracelet

post-572-1237960816.jpg

post-572-1237960833.jpg

Nádhera !

• po 3 týdnech...
Odesláno

Mě se ty nové tříručky Top Time líbí, nejvíc asi ta tmavozelená barva. Čekám, až je bude mít AD skladem. Jinak mě jejich produkce, až na Chronomat GMT, moc nebere. 

Odesláno (upraveno)
V 16. 6. 2025 v 21:08, Divers napsal:

Parádní jsou a na keramiku velmi kamarádská cenovka 👍 Akorát ta křidélka mi tam furt strašně chybí.... Jinak na hodinkách je wr 300m, na stránkách 200m, něco mi uniká?

Upraveno uživatelem African
Odesláno
42 minutes ago, African said:

Parádní jsou a na keramiku velmi kamarádská cenovka 👍 Akorát ta křidélka mi tam furt strašně chybí.... Jinak na hodinkách je wr 300m, na stránkách 200m, něco mi uniká?

Řekl bych spíše 300 metrů, jak je popsáno v hodinkách, než 200 na jejich webových stránkách.

I would say 300 meters as described in the watch, rather than the 200 from their website.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...