lukassob Odesláno čtvrtek v 16:13 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 16:13 (upraveno) Novinka - PRIM Spartak 39. Podle mě povedené - 39 mm, tloušťka jen 10 mm, zajímavé barvy, Sellita SW200-1, vypouklý číselník a sklíčko, cena 37 900 Kč. https://prim.cz/spartak-39/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno čtvrtek v 16:14 uživatelem lukassob 9
Cynique Odesláno čtvrtek v 17:10 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:10 Super, tohle mi dává velkej smysl. Pěkný design s odkazy, česká stopa, ale rozumná cena. Od Primu bych chtěl vidět víc takových modelů. 1
Beardedscape Odesláno čtvrtek v 17:23 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:23 před 12 minutami, Cynique napsal: Super, tohle mi dává velkej smysl. Pěkný design s odkazy, česká stopa, ale rozumná cena. Od Primu bych chtěl vidět víc takových modelů. Na konci newsletteru bylo tohle, tak se možná dočkáte. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno čtvrtek v 18:01 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:01 Já asi mám vybráno, i když je ta volba fakt těžká, když to všechno máte před sebou na stole. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 2
Jehlan Odesláno čtvrtek v 18:05 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:05 PRIM Spartak 39 recenze – Hodinky, po kterých fanoušci volali roky Videorecenzi jsem už také zaznamenal Zahnutí ručiček je zajímavý detail.
Beet Odesláno čtvrtek v 18:12 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:12 Tak tohle se hodně povedlo. Za mě palec nahoru.
ATOM Odesláno včera v 05:06 Nahlásit Odesláno včera v 05:06 Varianta "písečný vítr" je top. Ale krásné jsou všechny. Povedly se
skalis Odesláno včera v 06:07 Nahlásit Odesláno včera v 06:07 Hurá, tohle se povedlo po všech stránkách - je to Prim, je to Spartak a zároveň to má moderní jiskru. Selitta mě neuráží, cena je nastavená akorát. Přeju jim, ať jsou úspěšný a ať je tohle novej trend, jak postavit kolekci na původních motivech a přitom se posunout dopředu.
libor2002 Odesláno včera v 13:36 Nahlásit Odesláno včera v 13:36 Jako za pochvalu tyhle hodinky opravdu stojí ... a Terka je fakt kočka. A aby to nezapadlo, ten newsletter, to jako bude konečně ocelový tah? 1
Prochy68 Odesláno včera v 14:00 Nahlásit Odesláno včera v 14:00 Kdybych neměl dvoje hodinky na cestě asi bych do těch petrolejových šel... 1
ragu Odesláno včera v 14:02 Nahlásit Odesláno včera v 14:02 Počkám si až uvidím naživo, ale takhle z fotek fakt dobrý, cena i strojek v pořádku. Snad jen řemínek by si to zasloužilo hezčí.
LudvikVanBetoven Odesláno včera v 16:17 Nahlásit Odesláno včera v 16:17 V 11. 6. 2026 v 18:13, lukassob napsal: Novinka - PRIM Spartak 39. Podle mě povedené - 39 mm, tloušťka jen 10 mm, zajímavé barvy, Sellita SW200-1, vypouklý číselník a sklíčko, cena 37 900 Kč. https://prim.cz/spartak-39/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásná tvorba z MPM Quality Frýdek - Místek 1
anachron Odesláno včera v 16:19 Nahlásit Odesláno včera v 16:19 Ta modrá s červenou vteřinovkou je velmi vkusná. Jen nožky vypadají trochu delší jako u starších modelů Nomosu
Glaber Odesláno včera v 18:02 Nahlásit Odesláno včera v 18:02 Je teda fakt,že se firmy snaží kráčet s dobou..ale za mne je tento počin totální degradace Spartaků,moc se těším na růžové Orlíky s quartz pohonem
Bert Odesláno včera v 18:07 Nahlásit Odesláno včera v 18:07 V čem vidíš onu degradaci? Já, pokud zkousnu centrální sekundovku, jsem s tím jinak OK.
Glaber Odesláno včera v 19:44 Nahlásit Odesláno včera v 19:44 Před hodinou, Bert napsal: V čem vidíš onu degradaci? Já, pokud zkousnu centrální sekundovku, jsem s tím jinak OK. Především barvy,ty se hoděj tak na sportovní modely a ne na klasiku jako je Spartak..
Bert Odesláno včera v 19:57 Nahlásit Odesláno včera v 19:57 před 13 minutami, Glaber napsal: Především barvy,ty se hoděj tak na sportovní modely a ne na klasiku jako je Spartak.. Když už i fašouni .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se