Hasňa Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Velke Spartaky me zajimaly a byl jsem na ne zvedavy. Ovsem to, co tam predvedli s tou datumovkou a chybejicim indexem na trojce, to je megahnus.
bandicoot Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 A to jsou jako ty hodinky za 300+? Zlatý orlíky...
bandicoot Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 (upraveno) já jsem patriot, mám i "nový" primky, ale když vidim pavouky za 360tczk tak jen čumim... uvědomujete si co byste za 15teur měli třeba u JLC? třeba master compressor extreme world chronograph... nebo reverso squadra world chronograph edit: na tech spartakách je tzv. "small date", v tom případě tam šupšup dejte aspoň normální věnec a řikejte tomu třeba "big date" Upraveno 22. října 2009 uživatelem bandicoot
Návštěvník Ondra Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Primky za 300k? Vynikající obchodní model. Když se najde 5 "bláznů", kteří si je koupí, tak máte tržbu 1,5 mil. I kdyby celkové náklady na výrobu byly 100k / 1 kus, tak máte 1 mil. čistého zisku. Víte kolik by Elton musel prodat hodinek v hodnotě třeba 5 tisíc, aby se dostal na takovýhle zisk?
Biges Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Primky za 300k? Vynikající obchodní model. Když se najde 5 "bláznů", kteří si je koupí, tak máte tržbu 1,5 mil. I kdyby celkové náklady na výrobu byly 100k / 1 kus, tak máte 1 mil. čistého zisku. Víte kolik by Elton musel prodat hodinek v hodnotě třeba 5 tisíc, aby se dostal na takovýhle zisk? No jen jestli to není tak, že sice hodinky stojí XY, ale ve skutečnosti: "Ale že jste to vy, tak vám dáme slevu!" Ale tak to nevím.
Návštěvník YPO Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 sem jako obvykle mimo - které stojí 300t ? ---- jinak to poslední pouzdro se mi z dálky docela líbí
Karlos Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 (upraveno) Jak to tak prohlížím, Prim má potíže s umístěním datumky trvale, nejen u těch ohyzdných placatých spartaků. EDIT: současná módní vlna "datum na půl páté" se mi vůbec nelíbí. Upraveno 22. října 2009 uživatelem Karlos
Adam99 Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 sem jako obvykle mimo - které stojí 300t ? ---- jinak to poslední pouzdro se mi z dálky docela líbí Viz. článek v tomto vlákně.
Hasňa Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Asi bych to stravil s mensim problemem na pul pate, nez bez trojkoveho indexu. To nikdy.
cali Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 ta datumka a 3jka tomu vazne dava salat pripomina to cinske fejky tie prve by ale designom celkom sli
Blekota Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 tie datumovky - u oboch = DAS IST HRUUUUZA preco tam neni aspon orezana cislica 3, hoci myslim ze by ju ani netrebalo orezavat, alebo lepsie povedane preco tam vobec musi byt datum a u tych druhych - 4:23 preco je ten datum pri tej texture cifernika? preco nie je zarovno s indexom - tou ciarkou zlatou? - vsetko je v tom ciferniku gulate a to hranate okienko tam fakt kazi dojem.. hosi s tymto dieru do sveta nespravite...
knihomol Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Naprostý souhlas. Ta datumová okénka vypadají na té fotce hrozně. To už radši bez datumovky
krtek Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Notabene, když mám víc než jedny hodinky, tak je datumovka spíš na obtíž. Takže - zrušit ;-) Naprostý souhlas. Ta datumová okénka vypadají na té fotce hrozně. To už radši bez datumovky
ramon Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Než bez datumovky, to raději ji udělat pořádně...
knihomol Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Zeptám se zkušenějších. Na obrázku to vypadá jako by měl Spartak 43 vystouplé stříbené čísla. Neví někdo, zda je to zase nějaká limitka nebo akce za příplatek? Na všech fotkách co jsem zatím viděl u klasického serioveho modelu jsou tištěné (i na prezidentských). Tak tady jsou nějaké povedenější fotky z DesignBloku. Až doma jsem si všiml, že jsem měl špatně nastavený foťák, takže většina je nic moc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
crestiksa Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Ahojík.... Nemuľe mi někdo poradit??? Při nahrávaní mapy do této navigace se mi vľdy nova mapa nahraje na místo té původní a stará se vymaľe....podotýkam,ľe nejde o aktualizace,ale o nové mapy.....vľdy se přepíąe ta první....jak mám udělat,aby se mi mapy nepřepisovaly a jen se tam ukládaly??více,jak 2 mapy tam nemohu dostat....
Marfi Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Ahojík.... Nemuľe mi někdo poradit??? Při nahrávaní mapy do této navigace se mi vľdy nova mapa nahraje na místo té původní a stará se vymaľe....podotýkam,ľe nejde o aktualizace,ale o nové mapy.....vľdy se přepíąe ta první....jak mám udělat,aby se mi mapy nepřepisovaly a jen se tam ukládaly??více,jak 2 mapy tam nemohu dostat.... Musíš ji ráno pravidelně natahovat, tak na 80% kapacity. Na noc odkládat spodní stranou dolů a nevystavovat otřesům či velkému tepelnému namáhání a ono si to časem sedne. Promiň, nemohl jsem si pomoct. Nejseš s tou navigací na španém místě?
skalis Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Ahojík.... Nemuľe mi někdo poradit??? Při nahrávaní mapy do této navigace se mi vľdy nova mapa nahraje na místo té původní a stará se vymaľe....podotýkam,ľe nejde o aktualizace,ale o nové mapy.....vľdy se přepíąe ta první....jak mám udělat,aby se mi mapy nepřepisovaly a jen se tam ukládaly??více,jak 2 mapy tam nemohu dostat.... Mozna by to chtelo vybrat misto strojku s automatickym natahem jiny s manualnim. Ale mozna by to mohlo byt i spatnym tesnenim uvnitr sroubovaci korunky. Ale jestli se zpozduji jen o 10 sekund za den a spona neni moc osoupana, tak bych se tim nezatezoval a nechal to byt. Precijen to nejsou kvarcky...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Vy jste nepochopili, že to nejsou náramkové hodinky??? "crestiksa" se přece ptá na stolní hodiny s rádiovým signálem. Nebo myslel přesýpací?
Biges Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Nevím, jestli sem dával někdo odkazy, tady jsou další fotky nových kalibrů: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24368
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se