Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

M916

Doporučené příspěvky

To vypadá na dobrej oddíl, tam na severu

Přesně tak... skvělý osazenstvo (ale to se dalo čekat), extrémně milá a ochotná obsluha a perfektní prostředí salonku s krbem. Takže díky všem za výbornou atmosféru a myslím, že se tam sešly i celkem slušný hodinky. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

Děkuji všem, kteří na sraz dorazili, speciálně děkuji pražákům, kteří vážili cestu a nesmím zapomenout poděkovat Kalifixovi za perfektní materiály týkající se formule jedna. Martine, perfektní práce 42576124.gif  42576124.gif. Doufám, že se zase ve stejné sestavě setkáme, vidím to na konec března, to bývá v Jablonci hodně sněhu kukan.gif. Co vy na to, pánové ?

Odkaz ke komentáři

Tak to kazdopadne, jsou tam velmi vlidni lide :thumbsup_anim:

Přesně tak... skvělý osazenstvo (ale to se dalo čekat), extrémně milá a ochotná obsluha a perfektní prostředí salonku s krbem. Takže díky všem za výbornou atmosféru a myslím, že se tam sešly i celkem slušný hodinky. :)

Proto mě mrzí, že bych nakonec i mohl jet, ale nevěděl jsem to dost dopředu. Tak třeba v tom březnu :)

Odkaz ke komentáři

Já taky děkuju, že jste byli milí a ukazovali mi a dokonce nechali sahat na svý miláčky.

Zdravím i přijedší Pražáky. Akorát by teda někteří nejmenovaní mohli zvážit, jestli by - přestože jsou na venkově - nemohli ovládnout svou chorobnou chlubivost (viz výmluvná gestikulace soudruha ve fejkových lakostech na první fotce).

Odkaz ke komentáři

Zdravím i přijedší Pražáky. Akorát by teda někteří nejmenovaní mohli zvážit, jestli by - přestože jsou na venkově - nemohli ovládnout svou chorobnou chlubivost (viz výmluvná gestikulace soudruha ve fejkových lakostech na první fotce).

Kecá, takovýho v Praze nikdo nemá. Kdyby měl, tak si špicou bouchá do kolene a jeho přítulka by při každém pokusu o sblížení zpívala Strausse po zpátku. :withstupid:

Odkaz ke komentáři

Jablonecká gruppo, hele, zatím výhledově, ale nebudete nějak za tepla pořádat srazík nejlíp v pátek? Pociťuji nutnost udělat si výlet na moto (až bude hezky, sucho) a jak zjišťuji, na severu se rodí buňka skutečných milovníků hodinek, povznesená nad nutnost plamenně hanět cokoliv, co je náhodou "inspired", taková jizerskohorská úderka :D, schopná akčně se sejít a povyprávět, přátelsky přivinout do svého nitra i přivandrovalce ze středních Čech či Prahy. A navíc, jste tam majitelé úžasných modelů a typů hodinek, které musím, ano musím vidět in natura, neboť ikdyž státní správa letos nebude překypovat horentními platy a odměnami, musím myslet o pětiletku dopředu, abych věděl, co si mám vytýčit jako cíl a na co mám šetřit.

Promiňte mi dlouhý off topic, v náladě fóra, která se nyní soustřeďuje na líté boje panerajofakekillerovské falangy ;) vs. Onionfreidiskusiongruppe

Odkaz ke komentáři

Kdybyste někdo,někdy(kdo pojedete na sraz nach Lbc/Jbc) při své cestě projížděl Jihlavou.....a byl ochoten mne naložit(samozřejmě bych se spolupodílel finančně na pokrytí nákladů).....rád bych jel taky :) Momentálně jsem bez auta a spojení od nás tím směrem je,slušně řečeno,na pytel. Jedno z mých letošních předsevzetí bylo,že se konečně potkáme se Snowem..... :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...