spiderer Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Bylo to prima, dekuji klukum z Lbc a okoli za jejich pohostinnost, Kalifxovi za spolecnost a salamiovi za bezpecnou prepravu cesta domu byla ukrutna prdel! Diky a tesime se na priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Tak jsem konečně dosáňkoval domů. Bylo to prima, chlapi! Už se těšíme na příště . Sakra,to me sejri noha podelana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Díky všem, že jste dorazili. Fajn sraz plný pohody! Prima reportáž, Jirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 To vypadá na dobrej oddíl, tam na severu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 To vypadá na dobrej oddíl, tam na severu Tak to kazdopadne, jsou tam velmi vlidni lide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Tak to kazdopadne, jsou tam velmi vlidni lide Potvrzuji, dostal jsem na držku míň než na ostravském srazu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 To vypadá na dobrej oddíl, tam na severu Přesně tak... skvělý osazenstvo (ale to se dalo čekat), extrémně milá a ochotná obsluha a perfektní prostředí salonku s krbem. Takže díky všem za výbornou atmosféru a myslím, že se tam sešly i celkem slušný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Potvrzuji, dostal jsem na držku míň než na ostravském srazu . Sakrys,skoda,ze jsem tam nebyl.Salamino priste musim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 salamio: Nekecej, u nás jsi na držku nedostal, akorát jeden místní, co šel z šichty a marosh ho probouzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Děkuji všem, kteří na sraz dorazili, speciálně děkuji pražákům, kteří vážili cestu a nesmím zapomenout poděkovat Kalifixovi za perfektní materiály týkající se formule jedna. Martine, perfektní práce . Doufám, že se zase ve stejné sestavě setkáme, vidím to na konec března, to bývá v Jablonci hodně sněhu . Co vy na to, pánové ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Snow - to zni dobre, radi za vama prijedeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Tak to kazdopadne, jsou tam velmi vlidni lide Přesně tak... skvělý osazenstvo (ale to se dalo čekat), extrémně milá a ochotná obsluha a perfektní prostředí salonku s krbem. Takže díky všem za výbornou atmosféru a myslím, že se tam sešly i celkem slušný hodinky. Proto mě mrzí, že bych nakonec i mohl jet, ale nevěděl jsem to dost dopředu. Tak třeba v tom březnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Vážení páni, díky za setkání. Byl to takový....uvolněný večer Specielně děkuji všem náruživým kuřákům, protože se jim podařílo zahnat mojí rýmu, se kterou jsem přišel :smoke: :cigar: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Já taky děkuju, že jste byli milí a ukazovali mi a dokonce nechali sahat na svý miláčky. Zdravím i přijedší Pražáky. Akorát by teda někteří nejmenovaní mohli zvážit, jestli by - přestože jsou na venkově - nemohli ovládnout svou chorobnou chlubivost (viz výmluvná gestikulace soudruha ve fejkových lakostech na první fotce). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Zdravím i přijedší Pražáky. Akorát by teda někteří nejmenovaní mohli zvážit, jestli by - přestože jsou na venkově - nemohli ovládnout svou chorobnou chlubivost (viz výmluvná gestikulace soudruha ve fejkových lakostech na první fotce). Kecá, takovýho v Praze nikdo nemá. Kdyby měl, tak si špicou bouchá do kolene a jeho přítulka by při každém pokusu o sblížení zpívala Strausse po zpátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Jablonecká gruppo, hele, zatím výhledově, ale nebudete nějak za tepla pořádat srazík nejlíp v pátek? Pociťuji nutnost udělat si výlet na moto (až bude hezky, sucho) a jak zjišťuji, na severu se rodí buňka skutečných milovníků hodinek, povznesená nad nutnost plamenně hanět cokoliv, co je náhodou "inspired", taková jizerskohorská úderka , schopná akčně se sejít a povyprávět, přátelsky přivinout do svého nitra i přivandrovalce ze středních Čech či Prahy. A navíc, jste tam majitelé úžasných modelů a typů hodinek, které musím, ano musím vidět in natura, neboť ikdyž státní správa letos nebude překypovat horentními platy a odměnami, musím myslet o pětiletku dopředu, abych věděl, co si mám vytýčit jako cíl a na co mám šetřit. Promiňte mi dlouhý off topic, v náladě fóra, která se nyní soustřeďuje na líté boje panerajofakekillerovské falangy vs. Onionfreidiskusiongruppe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Kdybyste někdo,někdy(kdo pojedete na sraz nach Lbc/Jbc) při své cestě projížděl Jihlavou.....a byl ochoten mne naložit(samozřejmě bych se spolupodílel finančně na pokrytí nákladů).....rád bych jel taky Momentálně jsem bez auta a spojení od nás tím směrem je,slušně řečeno,na pytel. Jedno z mých letošních předsevzetí bylo,že se konečně potkáme se Snowem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Tema Lacoste promazano, omlouvam se za to, ze to tak trvalo - pres telefon to moc dobre nejde salamio - nemas nahodou ten katalog hodinek od Vojty v aute? Pokud jsi ho nakladal tak nekde musel zustat zapadnuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Mám ho doma, při nejbližší příležitosti ti ho předám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Mám ho doma, při nejbližší příležitosti ti ho předám. Super, dekuju a tesim se i na prilezitost Alespon si ho do te doby muzes taky prostudovat a pak me upozornit na to co stoji za zminku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se