Xpak Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2009 Držím palce a věřím, že to zvládneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2009 Při čtení tohoto vlákna mi jezdí mráz po zádech. Nikdy opravdu nikdy to nesmíš vzdát. Potom vyhraješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2009 (upraveno) ... nakopej jí prdel. Drž se. Kolega (38) je vloni po tom samém a naprosto v pořádku. Upraveno 19. dubna 2009 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2009 Drž se!!! Má manželka pracuje na JIP a říkala, že dnes je to docala časté a téměř ve 100% viléčitelné, prý rakovina varlet nemetastázuje! Jinak je to hnus a držím všechny palce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2009 stesti,chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2009 zdar chlape, dopředu říkám, že na sbírku kadím, protože mne leontýnka vyčerpala na rok dopředu, nicméně Ti přeji štěstí na lékaře,pevnou vůli a optimismus. Y Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2009 Franto, jak jsem tě poznal, to zvládněš. Musíš, protože chlapů, kteří mají co dát svému okolí zas až tak moc kolem nás neběhá. Nechci vypadat jako chytrolín, ale těším se, až se zase potkáme nad hodinkama a budeme si chválit ty svoje Primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 Tedy úplně mě zamrazilo, brr. Kolikrát řešíme naprosto nepodstatné věci (i zde) a přitom stačí málo a člověk má život úplně vzhůru nohama. Držím palce! Drž se! Chtěl jsem napsat asi to, co přede mnou napsal Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 Drz se clovece! Nejdu Ti davat zadne rady co mas nebo nemas delat, protoze to se neda. Kazdopadne drzim palce a poradne ji nakop prdel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GlenAffric Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 Taky držím palce! Pracuji v oboru, i když se to týká jiného orgánu, ale s plnou vážností Ti chci říct, že se v posledních letech podařilo zachránit i dost pokročilé případy. Chemoška je sice nepříjemná, ale účinná. Dost záleží na psychické kondici, a tu máš podle svého příspěvku pevnou. Tak se drž !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 Máš pevnou vůli, zvládneš to Františku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 Odvahu Františku, já ti věřím na 100% !! A držím palce !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 Držím palce, Franto! Ocitls se v nesmyslném boji, ale vyhrát se dá! - Co můžeme udělat pro ostatní, je trocha osvěty, rakovina varlat je obecě u bělochů do 40 let nejrozsířenější druh rakoviny, je dnes dobře léčitelná, zejména v ranných stadiích. Proto pánové, pravidelně kontrolovat varlata, zduření, zvětšení apod hned konzultovat s urologem. Včasné rozpoznání umožní včasnou léčbu, s šancí vyhnout se toxické a nepříjemné chemoterapii. Rizikové skupiny: rakovina varlat v rodině, nesestouplé varle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorix Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 Frantíku, osobně se neznáme, ale nic to nemění na tom, že Ti držím všechny palce!!! Dnešní medicína umí zázraky, dobře to dopadne!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mars65 Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 ser na to.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2009 ser na to.............. Nesouhlasím. Naopak. Franto, bojuj! Vem si příklad z Lance, ten začal léčbu, když už měl metastázy nejen v plicích, ale i v mozku. A kolik Tour de France pak vyhrál a jaké baby si našel, blázen jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2009 (upraveno) Tak to snad mám za sebou. Po čtyřech seriich chemoterapie jsem došel až do pekla, ale meli zavřeno a tak se vracim zpatky!!!! Vyhral jsem, porazil jsem tu děvku!!!!!! Vsechny testy uz jsou v norme, jeste v září nejake posledni vysetreni a pak snad budu definitivne zdravej. Dekuju vsem, kteri jste mi psali a vsem, kteri mi drzeli palce. Byl jsem tady na foru dost casto a porad mi prinaselo radost a dokazal jsem alespon na chvili zapomenout na to svinstvo. Bůh žehnej tomuhle foru a bande silencu, jako jste vy tady ! Tak na zdraví! Upraveno 30. července 2009 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2009 Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2009 Super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2009 (upraveno) Franto, jedna z nejlepších zpráv, co jse poslední dobou šlyšel / četl. Upraveno 30. července 2009 uživatelem Hugo14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se