Přejít na obsah

Mám rakovinu!!!!

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO?

zdar chlape, dopředu říkám, že na sbírku kadím, protože mne leontýnka vyčerpala na rok dopředu, nicméně Ti přeji štěstí na lékaře,pevnou vůli a optimismus. Y

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Franto, jak jsem tě poznal, to zvládněš. Musíš, protože chlapů, kteří mají co dát svému okolí zas až tak moc kolem nás neběhá. Nechci vypadat jako chytrolín, ale těším se, až se zase potkáme nad hodinkama a budeme si chválit ty svoje Primky ;)

Odkaz ke komentáři

Tedy úplně mě zamrazilo, brr.

Kolikrát řešíme naprosto nepodstatné věci (i zde) a přitom stačí málo a člověk má život úplně vzhůru nohama. Držím palce!

Drž se!

Chtěl jsem napsat asi to, co přede mnou napsal Ondraj

Odkaz ke komentáři

Taky držím palce!

Pracuji v oboru, i když se to týká jiného orgánu, ale s plnou vážností Ti chci říct, že se v posledních letech podařilo zachránit i dost pokročilé případy. Chemoška je sice nepříjemná, ale účinná. Dost záleží na psychické kondici, a tu máš podle svého příspěvku pevnou. Tak se drž !!

Odkaz ke komentáři

Držím palce, Franto! Ocitls se v nesmyslném boji, ale vyhrát se dá! - Co můžeme udělat pro ostatní, je trocha osvěty, rakovina varlat je obecě u bělochů do 40 let nejrozsířenější druh rakoviny, je dnes dobře léčitelná, zejména v ranných stadiích. Proto pánové, pravidelně kontrolovat varlata, zduření, zvětšení apod hned konzultovat s urologem. Včasné rozpoznání umožní včasnou léčbu, s šancí vyhnout se toxické a nepříjemné chemoterapii.

Rizikové skupiny: rakovina varlat v rodině, nesestouplé varle.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Tak to snad mám za sebou. Po čtyřech seriich chemoterapie jsem došel až do pekla, ale meli zavřeno a tak se vracim zpatky!!!! Vyhral jsem, porazil jsem tu děvku!!!!!!

Vsechny testy uz jsou v norme, jeste v září nejake posledni vysetreni a pak snad budu definitivne zdravej.

Dekuju vsem, kteri jste mi psali a vsem, kteri mi drzeli palce. Byl jsem tady na foru dost casto a porad mi prinaselo radost a dokazal jsem alespon na chvili zapomenout na to svinstvo.

Bůh žehnej tomuhle foru a bande silencu, jako jste vy tady :D :D :D ! Tak na zdraví!

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...