Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 137
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
ještě chvíli jsem pak vnitřně bojoval s verzí Master Compressor Extreme World Chronograph která má unikátní řešení odpružení, větší pouzdro, skvěle vyřešenou výměnu řemenů a GMT, ale nakonec jsem zůstal při zemi - paradoxně mi v tom pomohla maličkost.

Takže jsem Tě nahlodal. Těšil jsem se na foto dýnka ze zeměkoulí. No nic, určitě si je ještě koupíš. Jinak přijmi můj obdiv k výjimečným hodinkám.

Edit - jo, kde sis je koupil, tady nebo nakonec v USA ?

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Takže jsem Tě nahlodal. Těšil jsem se na foto dýnka ze zeměkoulí. No nic, určitě si je ještě koupíš. Jinak přijmi můj obdiv k výjimečným hodinkám.

Edit - jo, kde sis je koupil, tady nebo nakonec v USA ?

Neboj, dýnko zeměkouli má, samozřejmě z ryzího zlata !!!

OK, donutili jste mě je nafotit, takže večer sem hodím fotky.

Ale nečekejte žádný zázraky, bude to hrc, prc, raz, dva, žádný patlání.

Odesláno (upraveno)

Takže pár foteček a srovnání velikostí.

zleva Rolex 43, JLC 41,5, Heritage 46.

jedno vím jistě, nejsou to moje poslední JLC ! :-)

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno (upraveno)

Nadhera-Nadhera-Nadhera-Nadhera-Nadhera-Nadhera-moc diky za fotky a za tu srovnavaci zvlast.At se v pristich letech neobevi v sekci prodej---Gratulace

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno

Posielam gratulacie, vybral si si spravne :smile_anim:

Presne to o korunkach som pisal v inom vlakne, ked som si ich bol skusiť v Bruseli, JLC je jednoducho najvychytanejšia značka sučasnosti, čo sa tyka praktickej stranke, nikdy nema nič navyše, nič menej.

A podľa tych fotiek si asi zavrhol aj tezu oblekoveho chronografu :)

Odesláno
Nadhera-Nadhera-Nadhera-Nadhera-Nadhera-Nadhera-moc diky za fotky a za tu srovnavaci zvlast.At se v pristich letech neobevi v sekci prodej---Gratulace

Neobjeví to vím !,

ještě doplním tři fotečky....

Odesláno (upraveno)

Tedy, to je kousek, ufff, gratuluju! Jsem v šoku, jak může taková slovutná firma vyrábět hodinky, který se mi až na šipčičky na korunkách a zlatou zeměkouli na dýnku vůbec nelíběj ?? První a unikátní od jlc :D ! Celej jsem z nich vzatej - datum na ciferníku, minuty asi na datumce na šest - nebo je to dubldatum, nebo jsou to minuty po dvou a datum na šest? všude je třináctka, skoro i na hodinovým sčítrači, kdyby tam byla. Tý brrrďo, vono na nich asi něco bude, čemu nemůžu přijít na kloub :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
Tedy, to je kousek, ufff, gratuluju! Jsem v šoku, jak může taková slovutná firma vyrábět hodinky, který se mi až na šipčičky na korunkách a zlatou zeměkouli na dýnku vůbec nelíběj ?? První a unikátní od jlc :D !

Mě taky ne, ale na kolo potřebuju něco ! :-D

Odesláno
Tedy, to je kousek, ufff, gratuluju! Jsem v šoku, jak může taková slovutná firma vyrábět hodinky, který se mi až na šipčičky na korunkách a zlatou zeměkouli na dýnku vůbec nelíběj ?? První a unikátní od jlc :D ! Celej jsem z nich vzatej - datum na ciferníku, minuty asi na datumce na šest - nebo je to dubldatum, nebo jsou to minuty po dvou a datum na šest? všude je třináctka, skoro i na hodinovým sčítrači, kdyby tam byla. Tý brrrďo, vono na nich asi něco bude, čemu nemůžu přijít na kloub :D

Hele, Cigi, až se ta firma, které tady děláš promo do roztrhání těla, naučí dělat aspoň ciferníky, až pak máš právo si rýpnout do Hodinářů :P

Odesláno

Sorry Cybere,ale musim to napsat---po zhlednuti tve srovnavaci fotky,mou uvazovane a uznavane Deepsicka,upadly do vecneho a tmaveho zapomenuti.Jedine Jagr aus Lagr -----ja tu moji zenskou nejak zlomim.Moc diky za uvedeni do jedineho spravneho smeru ,tvuj nakup pomuze v rozhodovani ,nejen me malickosti

Odesláno
Sorry Cybere,ale musim to napsat---po zhlednuti tve srovnavaci fotky,mou uvazovane a uznavane Deepsicka,upadly do vecneho a tmaveho zapomenuti.Jedine Jagr aus Lagr -----ja tu moji zenskou nejak zlomim.Moc diky za uvedeni do jedineho spravneho smeru ,tvuj nakup pomuze v rozhodovani ,nejen me malickosti

No čéče u mě je to přesně naopak. Po fázi nesmělého okukování a opatrného zvažování po osobním kontaktu s DS, mě tahle fotka definitivně přiměla k vytýčení soudružsky velkorysého, střednědobého plánu, na jehož konci bude Rolex Deepsea na mé neohrabané pazouře. :) Ale to nic nemění na tom, že Cyberovi gratuluju a i s malinkou troškou nezbytné závisti přeju, aby si tahle JLCčka maximálně užil a hlavně aby je opravdu neprodal. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...