Kytkosaurus Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Jestli se dobře pamatuju, tak budil Jan Hrušínský, Postránecký ho akorát přivolal. A jako záměrně použitá časoměrná rekvizita tam byly přesýpací hodiny.
Liqid Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Kingsman: The Secret Service Příšernej film mimochodem, hlavně ten konec je odpad.
Hasňa Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Však je to sranda pro děcka. Jaký odpad, takových dětských agentů už bylo natočeno spousta.
sashator Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Příšernej film mimochodem, hlavně ten konec je odpad. A vidíš to, mně se to jako odreágovačka fest líbilo, sto lidí sto chutí Tom Hardy, LegendAni jedny nepoznávám- u Reggieho jsem myslel na Rolexky, ale mate mě korunka a celkově to nějak nesedí (údajně nosil i tyhle zlatý Omegy a měl je mít i Hardy ve filmu ale nezdá se mi to, nevšiml jsem si jich). U Ronnieho taky nevím, ale našel jsem zajímavý info ke skutečnýmu Ronnie Krayovi, zde.
Jeronimo Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Takze perpetual calendar :-)Ty měl Gandalf.
Liqid Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Však je to sranda pro děcka. Jaký odpad, takových dětských agentů už bylo natočeno spousta. Asi jo, já dle obsazení a recenzí čekal něco trochu jiného, než to ve finále bylo.
AndyAaron Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Asi jo, já dle obsazení a recenzí čekal něco trochu jiného, než to ve finále bylo.Vidim to podobne. Byl jsem nachystanej na dobrej spionskej akcnak a vylezl z toho takovej paskvil. Uncle byl lepsi.
safi Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Vidim to podobne. Byl jsem nachystanej na dobrej spionskej akcnak a vylezl z toho takovej paskvil. Uncle byl lepsi.Scéna v kostele neměla chybu:-)
AndyAaron Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Scéna v kostele neměla chybu:-)To mas pravdu, vyborna kamera a zabery. Od Colina bych necekal, ze jeste neco takoveho natoci. Je to vybornej herec ale od dob Bridget Jones ho mam za takoveho trosku "paprdu". Kazdopadne jsem to myslel ted dejove, bylo to na me az moc ujete, to se mi na tom nelibilo.
stary Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Co to ma na ruke David Duchovny v novych X files - S10E04?
sqad Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 Alain Delon ve filmu Tony Arzenta Sent from my iPhone using Tapatalk
aprofil Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 (upraveno) Primky Venci Nováka ze seriálu Hospoda. Tak jsem na to přišel, můj předchozí příspěvek s dotazem prosím smažte. Upraveno 8. března 2016 uživatelem aprofil
carpaccio Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Hele, co má na ruce Bill v nejnovější epizodě zatím zajímavě vyhlížejícího seriálu 11.22.63 - kdepak se asi v roce 1963 vzaly takhle malý quartzky?
Kluk jako buk Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Co to má na ruce Jeremy Irons na place Batman vs Superman?
Kluk jako buk Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 To bylo první, kde jsem hledal, ale v současný kolekci to není a v brejtlích se moc nevyznám.
USER47 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Co tohle?http://www.worldwatchreview.com/2013/04/16/breitling-bentley-light-body-midnight-carbon-chronograph/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se