Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jestli se dobře pamatuju, tak budil Jan Hrušínský, Postránecký ho akorát přivolal. A jako záměrně použitá časoměrná rekvizita tam byly přesýpací hodiny.

Odesláno

Příšernej film mimochodem, hlavně ten konec je odpad.

A vidíš to, mně se to jako odreágovačka fest líbilo, sto lidí sto chutí

Tom Hardy, Legend

Ani jedny nepoznávám- u Reggieho jsem myslel na Rolexky, ale mate mě korunka a celkově to nějak nesedí (údajně nosil i tyhle zlatý Omegy a měl je mít i Hardy ve filmu ale nezdá se mi to, nevšiml jsem si jich). U Ronnieho taky nevím, ale našel jsem zajímavý info ke skutečnýmu Ronnie Krayovi, zde.

tumblr_nnm61yeBmX1qde7iyo2_1280.jpg

legend-official-trailer-starring-tom-har

Odesláno

Však je to sranda pro děcka. Jaký odpad, takových dětských agentů už bylo natočeno spousta.

Asi jo, já dle obsazení a recenzí čekal něco trochu jiného, než to ve finále bylo.

Odesláno

Asi jo, já dle obsazení a recenzí čekal něco trochu jiného, než to ve finále bylo.

Vidim to podobne. Byl jsem nachystanej na dobrej spionskej akcnak a vylezl z toho takovej paskvil. Uncle byl lepsi.
Odesláno

Scéna v kostele neměla chybu:-)

To mas pravdu, vyborna kamera a zabery. Od Colina bych necekal, ze jeste neco takoveho natoci. Je to vybornej herec ale od dob Bridget Jones ho mam za takoveho trosku "paprdu". Kazdopadne jsem to myslel ted dejove, bylo to na me az moc ujete, to se mi na tom nelibilo.

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Primky Venci Nováka ze seriálu Hospoda.

post-41530-0-51025500-1457395032_thumb.jpg

Tak jsem na to přišel, můj předchozí příspěvek s dotazem prosím smažte.

Upraveno uživatelem aprofil
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...