moco Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 V 11. 5. 2022 v 6:21, Void napsal: Jen tak mimochodem, pres leto pred 2 roky prodavalo o2 kartu Datamanie, kde za 300 jde dobit 100gb, ktere vydrzi mesic. Kdyz se na to podivam zpetne, na data to je dobry deal. Já tu kartu koupil a aktivoval, někdy se může hodit, třeba pro dceru která se už blíží do “mobilního” věku. Pro všechny: jak udržovat předplacenou kartu “na živu”, když ji mám jen doma v šuplíku? Nedeaktivuje se po nějaké době automaticky? Nechci o ni přijít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Do roka a do dne musis vzdy neco s tou kartou udelat (znovu dobit), je to vlastne bezna o2 predplacena karta.. Ja ji pouzivam.. ke sluzebnimu tarifu mam druhou simku v mobilu prave tuto datovou kartu..https://m.mobilmania.zive.cz/datamanie-je-zpatky-i-letos-muzete-mit-u-o2-celych-100-gb-za-300-kc-ale-pospeste/a-1352154https://www.o2.cz/osobni/volani/predplacena-karta#c-podrobne-informace-a84248 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Díky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Ahoj, muzu se zeptat jake mate ve firmach fakticke podminky u ceskych operatoru? Pripadne pokud nekdo vi, jaka jsou aktualni cenova dna? Nebo jeste lepe pokud nekdo dokaze pomoc s optimalizaci firemich tarifu? Firma 250+ SIM, aktualne neomezeno a 5gb dat. diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Void Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Btw ode dneska O2 nabizi simku se 100gb za 300 na mesic. Datamanie. Bude to uz treti rok, co to o prazdninach nabizi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Diky za tipOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Odesláno 19. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2022 Pozor, dle sdělení operátora lze data čerpat pouze na území ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Ahoj, zas mi končí smlouva u T mob. Máte někdo dobrej tip? Jedna simka plus vdsl pevnej net do baráku. Mobilní data ani nepotřebuju žádný, neomezený volání bude fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 před 17 minutami, Americkej napsal: Ahoj, zas mi končí smlouva u T mob. Máte někdo dobrej tip? Jedna simka plus vdsl pevnej net do baráku. Mobilní data ani nepotřebuju žádný, neomezený volání bude fajn... Zkus je kontaktovat přes fb... napiš tam někomu a oni tě udělají nabídku, případně doporučí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Že nemám FB (ani jinou soc. síť) je jeden z důvodů, proč nepotřebuju a ani nechci mobilní data. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 před 16 minutami, Americkej napsal: Že nemám FB (ani jinou soc. síť) je jeden z důvodů, proč nepotřebuju a ani nechci mobilní data. Tak si v pasti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 To jo, příběh mýho života. Měl jsem se narodit o sto let dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Tak te zbývá jedině operátor. Na tom fb fakt byla možnost individuálních nabídek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 A nemáš někoho, koho by si vzal do party? Rodiče, žena, děti, mám pět čísel takhle dohromady, plus pevnej internet za necelý 400 na službu, přičemž 4 čísla mají 50GB sdílenejch a jedno data neomezený, Tobě, když data nepotřebuješ, by se mohlo podařit domluvit i lepší cenu. Tip, nech se spojit rovnou na to oddělení, kde se odchází normální operátor Ti nic takovýho nenabídne, navíc dostaneš nějaký peníze na přístroj. Já to mám u Vodafonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Na retenčním u T určitě neargumentuj cenama co ti nabídl vodafon. T tě setře tím, že u T si připlácíš za perfektní pokrytí, které vodafon nemá a proto je tak levný..... Sám jsem to před nějakou dobou řešil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Pepa: No jo, Vodafon tu má signál podle počasí. Takže asi virtuál, kterej jede na Tmob síti. Miloš: Spojovat se mi už dávno nechce, rád funguju sám za sebe. Zadání je jedna simka, jedno vdsl na jeden barák pro jednoho chlapa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 (upraveno) před 13 minutami, Americkej napsal: Pepa: No jo, Vodafon tu má signál podle počasí. Takže asi virtuál, kterej jede na Tmob síti. Miloš: Spojovat se mi už dávno nechce, rád funguju sám za sebe. Zadání je jedna simka, jedno vdsl na jeden barák pro jednoho chlapa. V pohodě, jen nápad.. Jinak od Tmobilu jsem odešel po cca 15 letech 2 roky zpátky, protože... No, ani se mi tu story nechce psát a teď jsem to prodlužoval o další 2 roky a necejtím se nějak limitovanej pokrytím. Asi jsou místa, kde to bude blbý, ale ty nepotkávám... Edit: Co si tak vzpomínám, Tmobile neměl problém tu nabídku dorovnat, nakonec dokonce podkopnout, ale je fakt, že v tu chvíli měli hroudu másla na hlavě a ve mě se tak vařily chcanky, že už cena nebyla faktor, kterej by to rozhodnul. Upraveno 8. října 2022 uživatelem (Miloš) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Klidně svou storku napiš, mě se.e Tmob už dlouhodobě. Otázkou je, jestli si jinde výrazně pomůžu. Nicméně odejít od nich je asi jedinej rozumnej počin ke změně k lepšímu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Ja kdyz odchazel od T-mobilu, je to teda uz nekolik let, tak sem chtel pouzit jako argument cenu u obdobnyho tarifu pro firmu a ani se nesnazili, jen rekli ze je to hezka cena at jdu, tak sem sel. Taky sem u nich byl 10+ let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 (upraveno) Ono taky záleží, jak stará je aktuální nabídka. Já na T volal, když měli asi 3 týdny nové tarify a poslali mě do háje s tím, že i kdyby chtěli udělat lepší nabídku, tak ještě nemůžou a že si prý mám zavolat tak za dva měsíce..... u T jsem nikdy nebyl u o2 jsem držel asi dva roky, ale bylo s nima neskutečný sraní, neustále na fakturách příplatky za služby, který jsem nikdy nevyužil atp., ale cenovku uměj udělat hezkou, jen musíš trefit dobrýho operátora (což je hodně o štěstí, většina mele furt dokola nesmysly o tom jak žádná sleva nejde a předhazujou veřejný nabídky)..... A domácí internet přes simku je neskutečná katastrofa, neustále to padá a minimálně 2x do týdne restartovat modem, aby to tak nějak fungovalo.... Teď jsem u vodafounu a jsem spoko. Občas někde v lesích bez signálu, ale zdá se mi, že v posledním roce to pokrytí dost zlepšili. Co spolkli UPC, tak by snad mohli umět i slušný internet, ale osobní zkušenost s domácím netem u nich nemám.... Upraveno 8. října 2022 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se