Přejít na obsah

Operatori CZ

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 538
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ti pošlou "výhodnou nabídku" na sdílenej rodinnej tarif za 2 litry měsíčně, aby Tě ve finále podojili ještě víc - což je to jediné o co dnes operátorskému kartelu jde...

Jinak to co jsem psal o retencích se týkalo Vodafone, kde už je dnes infolinka stejně impotentní jako 10 let u O2. Ale nedělám si iluze že u růžovek to bude lepší  <_<

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a vysledek je:

FREE 1,5 GB- neomezené volání, neomezené SMS, 1,5 GB internet - 749,- Kč / sleva 20% -599,-Kč/ 100,-Kč sleva za Internet = 499,-Kč

nevim, jestli je to moc uspech, ale za me spokojenost

do kalendare jsem si zapsal nove datum kdy zase pomackat cenu a tim ted koncim

mam to jako soukroma osoba.

Neúspěch. Pokud chceš, napiš SZ, uděláme to za 1/2.

Odkaz ke komentáři

Co tohle? Má někdo zkušenost?

https://emtecko.cz/trz/cenik-zame.html

Nevím, ale když to srovnám s tarifem, co mám, tak je to nesmyslně drahé. Za neomezené sms, hovory, roaming a 3 GB LTE platím 600 a to si myslím, že by to šlo ještě níž

Odkaz ke komentáři

TM dnes nabídka za neomezené volání a neomezené SMS + 1,5G za 599.

Nebo neomezené volání, 100 SMS + 1,5G za 499

(na pobočce podána výpověď, okamžitý telefon ze "zvláštního oddělení" s touto nabídkou.)

Upraveno uživatelem nettopejr
Odkaz ke komentáři

O víkendu všem odpovím na sz, teď nejsem u PC. Kluci, ideálně, když mi pošlete kontakt, kde vám můžu zavolat, ať to nemusím psát. Plus, kde, jaké služby, a za kolik, máte. Já to pak postupně vše odbavim, a reknu, jak s těmi operátory vyj..at.

Odkaz ke komentáři

Nechapu jak to děláte, na retenční oddělení se mi nikdy nepodařilo spojit, asi nejsem zajímavý. Když jsem odcházel od t mobilu kde jsem v te době mel studentský tarif s 50 minutama a 100 SMS za 250 Kč na mbank tarif 300/neomezene/300 za 300 Kč tak se mi v tmobilu vysmáli, ze tohle nikdo nenabízí a nikdo mi to nedá, takze na me kaslou a at si jdu. Aktuálně jsem snad poprvé spokojeny s veřejnou nabídkou když mám #jetovtobe kde je neomezené vše + 10 gb bez úvazku za 500 ale bohužel člověk musí mít isic. Navíc objektivně potřebují jenom ty data telefon mi stačí tak 200 minut a 50 SMS čistě pro jistotu... Tak si říkám jestli někdo neumí něco lepšího a jak to tak ČTÚ tak se bojím ze ne :-(

Paradoxně ani nas firemní tarif není tak výhodný jako Vodafone a vzhledem k tomu ze se o data dělíme na sdílené SIM s přítelkyní se mi nevyplatí jít pod naší firmu a raději si telefon platim sám

Odkaz ke komentáři

Firemní tarify jsou z jiného světa. Máme u O2 180 minut + 20 SMS + 200 MB dat za 1,- Kč měsíčně. K tomu 2 GB dat za 69 Kč. Volání mezi firemními telefony zdarma neomezeně.

To je základ. Pak jsou i neomezené tarify za podobné srandovní peníze do 100 Kč.

Jenomže to normální člověk nemá šanci.

Odkaz ke komentáři

Tak u nás na to firma kašle. My máme 80 minut za 40 pak minuta koruna tuším, neomezené volání a SMS za 350 a 10gb dat za 500 tuším... Nechapu, ze to nikomu nevadí... Firma 300 lidí.

Hlavně že nám ted v rámci úspor zavedli elektronické stravenky. Fandim elektronickým věcem, ale pokud pro obsluhu potřebují 2 aplikace, které navíc nefungujou a nikde to neberou, tak co s tím... Zabezpečení taky parádní "první platbu musíte provést kontaktně, při teto platbě si zvolíte PIN, který si zapamatujte"

Upraveno uživatelem Maro
Odkaz ke komentáři

El. Stravenky bere hypernova, billa, vsechny řeznictví a to má mesto 12 tis obyvatel, restaurace větší vesměs taky... Ta první aktivace spociva v tom, ze kartu musis strcit do terminalu, zadat svuj pin... Dalsi platby uz jen pipnes, ale pin taky davas... To uz si nejsem jisty, uz ji rok nemám... Me to vyhovovalo, mel sem 130 kc den a zaplatil sem dva rohliky, menu za osmde apod... A mas to vzdycky u sebe... Akorat je tam pevne nastaveny limit 500 kc den

Odkaz ke komentáři

U O2 family za 399 neomezené volání a SMS + 1,5 gb dat. Při podpisu smlouvy - 4000na nový telefon u O2. Je to přes firmu. Šel jsem do toho i s přítulkou a kašlu na Vodafone a TM. Po 17 letech u obou operátorů jsem se na ně vykašlal a šel ke třetímu.

Odkaz ke komentáři

O víkendu všem odpovím na sz, teď nejsem u PC. Kluci, ideálně, když mi pošlete kontakt, kde vám můžu zavolat, ať to nemusím psát. Plus, kde, jaké služby, a za kolik, máte. Já to pak postupně vše odbavim, a reknu, jak s těmi operátory vyj..at.

Kluci, hlásím STOP stav :-D. Zpráv se nakupilo, a nejsem to schopen v rámci volného času odbavovat takovým tempem.

Dovolím si poradit obecně:

- Nevolejte operátorovi s tím, že by jste chtěli slevu/výhodnější nabídku - na tohle špekulování jsou připravení, a umí to dobře odpálkovat.

- Podávejte výpovědi (ideálně telefonicky) a chtějte ČVOP kódy - až tohle berou vážně.

- Nekývejte na první výhodnější nabídku (vždy mají v záloze 2-3, pokud rovnou nejdou na polovinu ceny), nemusíte se domluvit na prvním kontaktu, mnohdy se vám operátor ozve ještě sám, případně můžete za 14 dní vy.

- Nenechte se zastrašit smluvní pokutou - výpověď můžete vzít kdykoliv zpět a pokračovat se službami nadále za stávajících podmínek. (ideální je říct, že vám konkurence vyplatí, navzdory zaplacené smluvní pokutě - bacha, ať vám sedí čísla, taky mají kalkulačky)

- Buďte připravení - budou se vás ptát na konkurenční nabídku, odpověď od vás nesmí znít jako sci-fi. (neomezený tarif a 5GB dat za 300,- Kč je nesmysl, pokud se nejendá o rámcovou smlouvu, neomezený tarif a 3GB dat za 400,-Kč už se uvěřit dá).

- Za všech okolností jednejte v klidu a slušně - když naštvete toho na druhé straně, bude vás chtít mít rychle z krku (ochudíte se o možnosti), a raději půjde lovit jinou oběť - vyplatí se mu to víc.

Hodně zdaru!

Odkaz ke komentáři

Jak jsi to tam nacvakal? Mne to u o2 family ukazuje za 399 Kc jen tarif FAMILY 500 MB... Neomezene, ale jen s 500 mb.. mam tam naveseneho meho mladeho...

Od kůrkodárce jsem dostal kód a po registraci vybral tarif. Je to sice při podpisu na dva roky, a nebo do doby, dokud budu pracovat tam kde jsem.

post-15236-0-82164500-1525711537_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...