Prochy68 Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 jo taaak , tak to gratulujuted uz se taky dela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Mám Káčko s 16/16. Jezdím ji každý den do práce. Obratná, lehká a když si dupnu i rychlá. Ženě jsem pořídil Mibo Mastra (viz pár postů výše se stařičkou tramvají). Káčko je srdeční záležitost. Víc nemám co dodat . Nádherná.Já ten hranatej tvar prostě žeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlo Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Dakujem chlapi , - kazda rada dobra, ta K 16/16 vypada fakt dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 (upraveno) Ale když chceš Káčko 16*16 a nikdo Ti ho nezbastlí, musíš koupit Frienda: https://www.kolobezk...lobezka-friend/ Upraveno 11. září 2019 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 jak vidis nahore, tak zbastli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Nevím, komu to píšeš, já to vím. Ty mu to zbastlíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 2x mibo, 2x lidl a malá stařenka, kterou to začalo. co myslíte, bude kábajk k5 vhodná i pro osmiletou? asi to bude chtít jiná/užší řídítka, ale předpokládám, že to bude ok. kostku nebo yedoo nějak moc nemusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Asi to bude chtít užší řídítka a dětské páčky. I když se na stránkách výrobce píše, že ty brzdy Alhonga lze přizpůsobit dětem - asi záleží na délce prstů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 (upraveno) Nevím, komu to píšeš, já to vím. Ty mu to zbastlíš? sorry, ja to blbe precetl, cetl jsem nikdo ti to nezbastli :-) Upraveno 12. září 2019 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Freestyle koloběžka pro 11 letého synka do skateparku? Začíná, půjčoval si tam a chtěl by svou. Máte někdo nějaké doporučení, zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Místní freestyle kolobka banda +- desetiletých dětí včetně naší ratolesti řádí na Decathloňáckých Oxelo za 23 stovek. Od začátku prázdnin, trochu dobitý dle očekávání ale kupodivu nula závad a problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Tam si taky nějakou vybral. Pro mě je to absolutně španělská vesnice. Ale povídal, že kámoši kolem taky jezdí dost na Oxelo. Pohledal jsem něco, skouknul a přečetl nějaký rady a asi se pro začátek jeví jako rozumná volba. Nerad nakupuju hned z počátečního nadšení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 nejhezčí přejezd v kraji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.bike Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Freestyle koloběžka pro 11 letého synka do skateparku? Začíná, půjčoval si tam a chtěl by svou. Máte někdo nějaké doporučení, zkušenosti? FIREFLY ST 300 SCOOTER. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.bike Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 nejhezčí přejezd v krajiPěkné, kde to je? Pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Tom4 a dr.bike díky! Byli jsme pro tu v Decathlonu za 23 stovek :-) Tu si tam shodou okolností vybral. Jeví se slušně za ty peníze, tak uvidíme. Okoukával jsem to v tom skateparku a tak nějak hodně podobně (provedením a bytelností, kvalitu komponent nevykoukám) tam vypadala většina strojů. A mimochodem, jsem si tam říkal, že by mě taky možná bavilo si tam zajezdit na kolobce. Tak jsem se ptal, jestli by to nevypadalo divně, kdyby tam jezdil mezi nima takovej fotr :-))) Dítě se tvářilo neutrálně, ale bylo by tam potřeba asi jít v jinou dobu a s partou jinýho věkovýho průměru, než když jsem tam byl s ním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jelda72 Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Zdravím kolobežkáře, před měsícem jsem si pořídil elektrokolo, jelikož po 8 letech bez cigarety jsem došel k váze 155kg při výšce 176cm. Kolo mě baví, ale trpí moje sedací část. Nevěřím pevnosti pedálů při delším stání na nich a tak jsem se začal zajímat o klasické koloběžky. Věřím, že koloběžka by byla dobrou alternativou ke střídání. Doporučíte mi nějakou koloběžku k mé váze, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Pěkné, kde to je? Pls.na trati Ostroměř - Lázně Bělohrad , takovej malebnej kout na mé oblíbené kolobkové trase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Doporučíte mi nějakou koloběžku k mé váze, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Doporučíte mi nějakou koloběžku k mé váze, díky. Mi to připomnělo tohle:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se