Duke650 Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Buď Instant nebo McStinger... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 před 1 minutou, Duke650 napsal: Buď Instant nebo McStinger... Aha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 V 16. 10. 2021 v 8:01, nickolas napsal: “Gorbačovův kufřík”, v tom čtu jasného Instanta. Dobry tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 před 18 minutami, eskimak napsal: Dobry tip! Aha tak to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 V 16. 10. 2021 v 7:43, pebe napsal: Mě se líbí ta ženská ruka v tom, ty dečky jsou parádní To víš na tomhle jsem vyrostl. Za mých mladých let to bylo doma všude. Raději toto než mít poškrábaný plexi gramofonů od prachu. Tos neviděl jak řvala když jsem ji roztřihnul památeční po bábě, kterou stejně nepoužívala protože je to hrozný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Před hodinou, Duke650 napsal: Buď Instant nebo McStinger... Na srandičky je Instant, ja som skôr na chujoviny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 kokos som si to ani nepamatal, a som sa zasmial na vlastnom vtipe.. no som v peknej p..i priatelia, co vam budem hovorit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Ale tak máš tady blízké, kteří ti ve stáří a nemoci pomůžou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 dakujem, dobre vediet ale nastastie som len zavaleny pracou, inac som v pohode. aj zuby mam, aj oriesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 (upraveno) Vinyly mne baví, kucí. Dnešní pošta. Vím, že tady je vůči nim odpor, ale… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. října 2021 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 před 17 minutami, Sacíbagr napsal: Vinyly mne baví, kucí. Dnešní pošta. Vím, že tady je vůči nim odpor, ale… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Coltranea mám hodně rád, nejsem teda žádný jazz znalec, ale Sketches of Spain patří mezi nejoblíbenější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 před 9 hodinami, pebe napsal: Coltranea mám hodně rád, nejsem teda žádný jazz znalec, ale Sketches of Spain patří mezi nejoblíbenější …Miles: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 paráda,odkud nakupuješ ..?? právě poslouchám .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Na zkusene sluchatkare. Da se cca do 2000 kc koupit jakoze fakt velmi solidni sluchatka? Nejlepe pecky. Pro srovnani, aby byly tak o 2 levely nad Koss Porta pro. Preferuju lehce hutnejsi basy, ale zaroven, aby byl zvuk cisty. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Pecky nebo špunty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 (upraveno) něco od KZ? mám jedny na procházky se psem a hrají velice slušně za ty peníze Upraveno 22. října 2021 uživatelem Mr. Sandman https://www.audigo.cz/Sluchatka/Do-usi/KZ-ZS10-Pro-Black-Mic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 před 58 minutami, Duke650 napsal: Pecky nebo špunty? Jaky je rozdil mezi peckama a spuntama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 (upraveno) Pecky jsou ty plastove, ktere se do ucha jen “zavesi”, spunty ty s tou gumou, co si je narves uplne do hlavy. Upraveno 22. října 2021 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Asi je mi to jedno, kdyz to bude dobre drzet. S cimz mam ale zasadni problem, nedrzi skoro nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se