nickolas Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 No to skoro ukazuje na to, zes zkousel pecky. Spunty si zarves uplne do ucha a nedrzet nemuzou. To je jak spunty na spani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Bohužel ani špunty nemusí držet. Proto mám několik desítek náhradních silikonových “čepiček” různých velikostí, tvarů atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Tak dejme prosim tip na nejake spunty (pecky bych vynechal) co by splnovaly, co jsem poptaval. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 (upraveno) Moje osobní zkušenosti s in-ear v této kategorii jsou už hodně let staré, za tu dobu se objevila spousta novinek. Když ti nevadí Čína, zkus KZ ZST, vyjdou tě na čtvrtinu až polovinu uvedenéhu limitu https://www.nejlepsiceny.cz/sluchatka/kz-zst.html Edit: zkus mrknout do druhého vlákna o sluchátkách. Nebo napsat mrazíkovi, to je expert Upraveno 23. října 2021 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Před hodinou, Marfael napsal: Tak dejme prosim tip na nejake spunty (pecky bych vynechal) co by splnovaly, co jsem poptaval. Diky Zkus nějaké, které už v základním balení budou mít nástavce Comply, ale spíš je to v základu u dražších modelů. Jak se spotíš, nebo trochu víc pohybu, je to asi jediný nástavec z mé zkušenosti který drží jak přibytý. Navíc dodává sluchátkám výborný zvuk, protože luxusně izoluje.... https://www.complyfoam.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 před 4 hodinami, African napsal: Zkus nějaké, které už v základním balení budou mít nástavce Comply, ale spíš je to v základu u dražších modelů. Jak se spotíš, nebo trochu víc pohybu, je to asi jediný nástavec z mé zkušenosti který drží jak přibytý. Navíc dodává sluchátkám výborný zvuk, protože luxusně izoluje.... https://www.complyfoam.com/ Diky, kouknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 před 21 hodinami, ZJ napsal: paráda,odkud nakupuješ ..?? právě poslouchám .. …kde se dá. Mám cca 3 dobré stálé dodavatele, discogz atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 chtěl jsem se zeptat, máte někdo zkušenosti se zesilovači Vincent? Kolega mi ho dovezl na ochutnání a chce za něj 12k. Mám na to napojený gramofon a Apple TV přes optiku. Cena rozumná, nebo doporučíte nebo jiného? https://www.vincent-tac.de/en/product-types/integrated-amplifiers/sv-200.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Vincent je normální Čína, a nemyslím to zle. Měl jsem od nich malé monobloky i velké monobloky. Tranzistorové, neměl jsem důvod stěžovat si. Ale měl jsem od nich také CD přehrávač a předzesilovač, obojí koupeno v zápalu mladické nerozvážnosti (chuť na lampy ...) konstrukce hybridní (t.j. v signálové cestě byly elektronky) a šlo to z baráku.... CD přestal hrát jeden kanál, oprava za raketu. Předzesilovač začal šumět, asi by stačilo vyměnit lampy, ale vystřízlivěl jsem a "hřejivé lampové zkreslení" už nesmí přes můj práh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Amen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobíkajka Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 DAC a triodový předzesilovač, plus Déčkový koncák může být dobrý. Z fotky se zdá že lampy jsou vyměnitelné, ne ty napevno pájené co byly v cdp Vincent. Pak je dobré vyměnit za ruské triody pokud budeš chtít. Ty čínské jsou jen slušné, mě se velmi rychle vyhrály. Nevím zapojení, zda je koupit párované nebo nemusí. Líbí se mi zapojení v II.třídě dvoužilovým vodičem, vyhne se tím brumu z nuláku do zvuku. Zdánlivě malý výkon nemusí vadit když to nepověsíš na třípásmové sloupy s velkým, proudově náročným basákem. Klasické Vincenty starší typů se mi nelíbí zvukem. Nové modely neznám. To Déčko je něco jiného a pokud je to slušně udělané, službu udělá. Vše v jedné krabici. Pohodlí a dobrá služba. Jak píše Duke, elektronky jsou nestálé a čím dál tím dražší. Doba cen Tesel ecc83 za 100kč je pryč. Zda si odhadnout předpokládanou životnost a naplánovat výměnu, či propadnout triodovému gamblingu a pořídit více značek a zkoušet. Mě těší možnost volby filtrů převodníku a korekce v iTunes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Pozerám, že už je pomaly načase vybrať krabicu a dať do predaja moje párované ECC83 Siemens-Halske :). Koníčkom sa medze nekladú, ale mne moc dobre nelezie do hlavy, načo kombinovať digitál s lampami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 pánové díky za info, doporučíte něco v podobné ceně? krmí to starší dvoupásmové Yamahy, v provozu denně cca 4 hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Zkus mrknout na Yamaha A-S701, německý ebay kolem 400-500 eur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Pokud je tu nějaký odborník…? Rad bych skládal něco takového, popsal bych to jako minimal/experimental/electro (vocal si odmyslete) Malinke zkušenosti z free programu mám, ale nevyznám se. Laka me Launchpad Pro jako nástroj tvorby. Plus ale bude potřeba program. Jaký, abych mohl opravdu vymyslet vselicos? Rad bych, aby slo přidávat o nějaké hlasy. Uzivil bych i zvuky klasických nástrojů (klavír, housle, atd. ) Je potřeba spešl zvukovka? Co je případně potřeba dal? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Bude to chtít externí zvukovku. K ní je většinou přibalená i lite verze Cubase, Ableton atd. (Focusrite, Steinberg...). Měl bych tady jedny nehraný klávesy se zvukovkou (ProKeys Sono 61) s Abletonem za dobrou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 (upraveno) Zkoušel jsi Musescore? https://musescore.org/cs Upraveno 13. listopadu 2021 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 před 9 hodinami, elloco napsal: Bude to chtít externí zvukovku. K ní je většinou přibalená i lite verze Cubase, Ableton atd. (Focusrite, Steinberg...). Měl bych tady jedny nehraný klávesy se zvukovkou (ProKeys Sono 61) s Abletonem za dobrou cenu Klavesy nechci, chci neco skladneho:-). před 6 hodinami, VS napsal: Zkoušel jsi Musescore? https://musescore.org/cs Nezkousel, kouknu, diky. Primarne mi jde o jednoduchost. Neni potreba vsech profi ficur. Hlavne jednoduchost, primocarost, dobra databaze zvuku a uprav. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekVols Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Zdravím, k tomu subwooferu, tak jestli furt váháte s výběrem, zkuste se mrknout sem: také je dobré ujasnit si, jestli budete potřebovat aktivní či pasivní, jelikož třeba pasivní zabudovaný zesilovač nemá, naopak aktivní ano viz: https://www.2din.cz/jak-si-vybrat/subwoofer/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Dobrý Marku, všichni se tu bavíme o subu doma a ty hodíš odkaz (předpokládám) na svůj eshop na sub do auta. A kdybys se tu zdržel na více než 3 sekundy, tak asi bys pochopil, že zde kluci nepotřebují vědět rozdíl mezi aktivním a pasivním subem. Ale když jsme u toho, zeptám se, mám tu 2 pasivní starý subwoofera a též starého receivera, oba fungují ještě na holé kabely bez konektoru. Mohu zapojit oba suby do stejného výstupu na receivera ? Zkoušel jsem hledat, a údajně paralelní i seriový zapojení by měl zafungovat, ale pro jistotu se zeptám. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se