Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

před 8 hodinami, McStinger napsal:

Dosť sa to tu zvrhlo :). Ale však prečo nie. Má niekto nejaký slušný magič? RFT alebo Unitru?

No slušný nevím,furt s tím něco bylo 😀

grundig-unitra-2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám naprosto lamózní dotaz: večer jsem byl pověřen úkolem vytvořit "cd" s muzikou pro řidičku na 5 hodin dnešní jízdy. Stáhnul jsem nějakých 80 písniček z YT přes YTmp3.nu, a teď mám na flešce vzorně seřazené, očíslované a pojmenované mp3 soubory. Přehraje to z té flešky auto samo v pořad, jaké jsem vytvořil? Nebo musím přes nějaký soft vytvořit seznam audiostop? Jde mi jednak o pořadí a hlavně aby rádio v autě přehrávalo písničky postupně, bez obsluhy. Aby zkrátka nehrálo tu první furt dokola. Tohle je první auto bez cd, jen s USB, tak prostě nevím :)

Děkuju!

Odkaz ke komentáři

Ne že bych měl zkušenost s velkým počtem aut, ale podle mě odpověď téměř určitě zní, že to takto splní očekávání. Mohlo by se to taky přehrávat v pořadí, v jakém byly ty soubory do adresáře nahrány, ale to bude nejspíš stejné jako abecení pořadí, a pokud ne, dá se to snadno zařídit.

Odkaz ke komentáři

kto si spomenie na taku madarsku zrudnost 80tych rokov, bol to takyto styl shoebox ale malo to take hnusne gumene tlacitka tusim niektore aj zlte (vzor bmw moto) ale netlacilo sa na ne zhora ale zboku a isli ted tazko.  A strasne hlucna mechanika a silene zly zvuk. spomenie si niekto co to bolo? mne stale ide po rozume emgeton ale asi nie, uz som tu spomienku asi nadobro vytlacil :)

image.png.b5a3e30e59779208cc821c6180abc1c6.png

Odkaz ke komentáři

před 54 minutami, PavelK napsal:

Ne že bych měl zkušenost s velkým počtem aut, ale podle mě odpověď téměř určitě zní, že to takto splní očekávání. Mohlo by se to taky přehrávat v pořadí, v jakém byly ty soubory do adresáře nahrány, ale to bude nejspíš stejné jako abecení pořadí, a pokud ne, dá se to snadno zařídit.

Dekuju!

Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, Pospec napsal:

Trn maďar je typ BRG MK27

Jop, to byl mega úlet, vzpomínám 😂 Ale kdo ho tenkrát měl, byl king třídy. Já nijak taky nezaostával, jelikož tata makal na montážích, tak jsem měl super moderní dvojče na základce....celá víska se tenkrát na to chodila koukat 😂

Odkaz ke komentáři

před 54 minutami, instant napsal:

kto si spomenie na taku madarsku zrudnost 80tych rokov, bol to takyto styl shoebox ale malo to take hnusne gumene tlacitka tusim niektore aj zlte (vzor bmw moto) ale netlacilo sa na ne zhora ale zboku a isli ted tazko.  A strasne hlucna mechanika a silene zly zvuk. spomenie si niekto co to bolo? mne stale ide po rozume emgeton ale asi nie, uz som tu spomienku asi nadobro vytlacil :)

image.png.b5a3e30e59779208cc821c6180abc1c6.png

Tady :)

https://forum.chronomag.cz/topic/7977-stará-kultovní-elektronika/?do=findComment&comment=2702901

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, martar napsal:

Mám naprosto lamózní dotaz: večer jsem byl pověřen úkolem vytvořit "cd" s muzikou pro řidičku na 5 hodin dnešní jízdy. Stáhnul jsem nějakých 80 písniček z YT přes YTmp3.nu, a teď mám na flešce vzorně seřazené, očíslované a pojmenované mp3 soubory. Přehraje to z té flešky auto samo v pořad, jaké jsem vytvořil? Nebo musím přes nějaký soft vytvořit seznam audiostop? Jde mi jednak o pořadí a hlavně aby rádio v autě přehrávalo písničky postupně, bez obsluhy. Aby zkrátka nehrálo tu první furt dokola. Tohle je první auto bez cd, jen s USB, tak prostě nevím :)

Děkuju!

Pomenovanie súboru by malo byť s nulou na začiatku, ak sú jednociferné čísla. 01, 02, ...

Vo všeobecnosti by to malo stačiť. Niektoré autá sú ale tak blbé (múdre), že vyťahujú info resp. Interpreta, Album, Názov pesničky z mp3tagu, zoradia podľa týchto údajov a nepohneš s tým. Takže ak chceš mať istotu, tak nejaký MP3 tag renamer, editor apod. a tagy napríklad všetky vymazať.

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

Konečně to vlákno dostalo šťávu 🤣 , já také něco ulovil pro synka.

Japonská verze TECHNICS SL-MA1 , takže logicky Japan deska a to Bowie David - Rise And Fall Of Ziggy Stardust

IMG-905733e52778355664c6e4ab77288414-V.jpg

Odkaz ke komentáři

před 59 minutami, McStinger napsal:

Pomenovanie súboru by malo byť s nulou na začiatku, ak sú jednociferné čísla. 01, 02, ...

Vo všeobecnosti by to malo stačiť. Niektoré autá sú ale tak blbé (múdre), že vyťahujú info resp. Interpreta, Album, Názov pesničky z mp3tagu, zoradia podľa týchto údajov a nepohneš s tým. Takže ak chceš mať istotu, tak nejaký MP3 tag renamer, editor apod. a tagy napríklad všetky vymazať.

Moc děkuju, večer to vyzkoušim.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...