Hasňa Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Ze je Bjork baba odnekud z Islandu, nebo odkud, samozrejme vim, jen jsem nepremyslel pri psani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 16. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Vždyť to bylo myšleno ve srandě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Kritici o ni vzdycky pisi velice pozitivne, ale me ta jeji muzika miji. Vzdycky, kdyz nahodou nekde slysim ten jeji, IMHO hystericky, projev, je mi neprijemne po tele. Takova moje osobni alergie. Ale moje zena zase malem vyrostla, kdyz nam Metheny v Lucerne na plne koule busil do hlavy Roots of coincidence a ja byl v extazi. Muziky je nastesti dost, aby se pro kazdeho naslo neco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Patří ti to , i když se Björk umí porvat jako chlap, když ji otravuje novinářka Ten koncert jsi neměl minout, ale už víš, že tu chybu neuděláš. Jo, ten Bruce včera byl slabší, než všichni chtěli. JAk psal kamarád, hrál na tři dechy a tři akordy. TO:VasekN: Co máš za cello? A copak teď dcerce hraješ nejradši? No a s tím repro se za deset ani neobtěžuj. Počkej, šetři a a budeš spokojenej. Mistr se jmenuje Dvořák a působí v Lubech u Chebu :-) Dcerce hraju vyjímečně nějaké ukolébavky, ale nějak moc jsem jí s tím nezaujmul. Raději řeže do klavíru .. hraje řekl bych takovou standadní avantgardu ... jedou jsem byl na nějakém takovém koncertu a znělo to přesně jako když hraje ona ... je jí 16 měsíců :-) Vidím to tak, že zatím přežiju na sluchátkách a za ty prachy koupím něco jiného :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Mistr se jmenuje Dvořák a působí v Lubech u Chebu :-) Dcerce hraju vyjímečně nějaké ukolébavky, ale nějak moc jsem jí s tím nezaujmul. Raději řeže do klavíru .. hraje řekl bych takovou standadní avantgardu ... jedou jsem byl na nějakém takovém koncertu a znělo to přesně jako když hraje ona ... je jí 16 měsíců :-) Vidím to tak, že zatím přežiju na sluchátkách a za ty prachy koupím něco jiného :-D Tak tak za 20 tisíc peněz už raději pořídít velmi solidní sluchátkovou sestavu (hluchátka + hluchátkový zesilovač), které se obvykle nevyrovná sestava zesilovač+bedny za 100 tisíc P.S. Senn. HD555 jsem měl, ne že by byly vysloveně slabé, ale furt je kam se zlepšovat - zkus si někdy poslechnout např. Denon AH-D 2000 = vynikající poměr cena/výkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Tak tak za 20 tisíc peněz už raději pořídít velmi solidní sluchátkovou sestavu (hluchátka + hluchátkový zesilovač), které se obvykle nevyrovná sestava zesilovač+bedny za 100 tisíc P.S. Senn. HD555 jsem měl, ne že by byly vysloveně slabé, ale furt je kam se zlepšovat - zkus si někdy poslechnout např. Denon AH-D 2000 = vynikající poměr cena/výkon Já už jsem koukal na něco jako Shure SE535 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Já už jsem koukal na něco jako Shure SE535 :-) In-eary nesednou každému a pak je tady to rozhárané podání určitých frekvencí :-) pokud tě baví vybírat a porovnávat, mrkni na http://www.headphone.com/headphones/denon-ah-d2000.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 17. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Asi ano, můžu říct, že sice máme solidní vybavení, ale neposlouchali jsme soustředěně více než rok. Syn prostě nedá šanci. Navíc ho ta tlačítka moc lákají, teď odrovnal poměrně slušný CD přehrávač. A s tím hraním, taky jsem si myslela, jak budu moct před klukem cvičit na violu, ale on si sedne a říká " NENENE", můžu hrát jenom na kytaru, no spíš ji držím a on s trsátkem ničí struny .Myslím, že sluchátka jsou pro tebe řešení, až bude holka větší, sluchátka dáš jí a sám koupíš co potřebuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Vidím to tak, že zatím přežiju na sluchátkách a za ty prachy koupím něco jiného :-D Zkus třeba něco z tohoto. Záměrně dávám komerční odkaz, aby byly vidět ceny. http://www.altei.cz/index.php?sec=1&type=comp&id=8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 (upraveno) Asi ano, můžu říct, že sice máme solidní vybavení, ale neposlouchali jsme soustředěně více než rok. Syn prostě nedá šanci. Navíc ho ta tlačítka moc lákají, teď odrovnal poměrně slušný CD přehrávač. A s tím hraním, taky jsem si myslela, jak budu moct před klukem cvičit na violu, ale on si sedne a říká " NENENE", můžu hrát jenom na kytaru, no spíš ji držím a on s trsátkem ničí struny . Myslím, že sluchátka jsou pro tebe řešení, až bude holka větší, sluchátka dáš jí a sám koupíš co potřebuješ NENENE je lepší varianta, můj skřítek někdy začně rovnou řvát, je zajímé že třeba Bachovo Suity nevadí, ale Vivaldiho vyloženě nemá ráda :-/ Ono celkově děti jsou zřejmě citlivější na vyšší tóny. Zkus třeba něco z tohoto. Záměrně dávám komerční odkaz, aby byly vidět ceny. http://www.altei.cz/index.php?sec=1&type=comp&id=8 Díky mrknu na to. Upraveno 17. října 2011 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Kamarádi, nechce se mně registrovat na specializovaných fórech, tak to prdnu sem, určitě mně někdo poradíte. Kvůli randálu chci synkovi z pokoje sebrat 5.1 geniusy a dát mu místo nich k tomuto dvd přehrávači moje staré sluchátka HD555 a koumám možnosti připojení. Předpokládám, že budu muset koupit sluchátkový zesilovač a ten už jsem vybral, a sice BV audio Headamp. Jde mně o to, jestli budou sluchátka a zesilovač stačit (co se kvality zvuku týče) anebo bude potřeba koupit ještě nějaký DAC převodník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Kamarádi, nechce se mně registrovat na specializovaných fórech, tak to prdnu sem, určitě mně někdo poradíte. Kvůli randálu chci synkovi z pokoje sebrat 5.1 geniusy a dát mu místo nich k tomuto dvd přehrávači moje staré sluchátka HD555 a koumám možnosti připojení. Předpokládám, že budu muset koupit sluchátkový zesilovač a ten už jsem vybral, a sice BV audio Headamp. Jde mně o to, jestli budou sluchátka a zesilovač stačit (co se kvality zvuku týče) anebo bude potřeba koupit ještě nějaký DAC převodník. Přestože neznám výstup Tebou postovaného DVD, myslím, že v kombinaci, kterou jsi uvedl, bude upgrade "dostatečný", obzvláště při srovnání s 5.1 Genius možná bych uvažoval o tom, jestli synkovi vyhovuje žít bez korekcí, ale s tím Ti DA převodník taky moc nepomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Přestože neznám výstup Tebou postovaného DVD, myslím, že v kombinaci, kterou jsi uvedl, bude upgrade "dostatečný", obzvláště při srovnání s 5.1 Genius možná bych uvažoval o tom, jestli synkovi vyhovuje žít bez korekcí, ale s tím Ti DA převodník taky moc nepomůže. Možná že při přechodu z 5.1 Genius to bude prozatím stačít fouknout prostě do konektoru jen tak bez zesilovače a jinejch kravin :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Bude to stacit s naprostym prehledem. Sluchatka i zesilovac jsou kvalitativne asi deset trid nad tim prehravacem. O externim prevodniku bych ani nepremyslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 (upraveno) In-eary nesednou každému a pak je tady to rozhárané podání určitých frekvencí :-) pokud tě baví vybírat a porovnávat, mrkni na http://www.headphone...on-ah-d2000.php skus kuknut http://www.inearmatters.net/ a ich zaujimavy hodnotiaci list http://www.inearmatt...01/list_01.html ja som vyberal pred dvoma mesiacmi in ear sluchatka a horuci kandidat bol Fischer Audio DB2, nonakoniec som kupil Sunrise Xcape Impressive Edition Upraveno 20. října 2011 uživatelem shore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 trochu to ozivim, pocasie ze by psa nevyhnal.. a psa hifistu uz vobec nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 To je paradni naladovka. Ale ted by to jeste chtelo jednu technickou, kde se daji identifikovat ty hracky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 (upraveno) sluchatka a navic se zesilovacem je nejlepsi cesta na privodeni si vaznych problemu se sluchem. cpat to diteti, tak to uz je totalni nesmysl. jinak co se tyce poslechu, tak at uz presnost, nebo prijemnnost budou stejne sluchatka jako takove nutne zlo, protoze pocit vnimani hudby je uplne jinde oproti reprakum. Upraveno 10. února 2012 uživatelem pusher... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Zesilovac ke sluchatkum neni na to aby to davalo vic decibelu. Jde o kvalitu zvuku ne jeho kvantitu. Kvalitku treba moji sluchatkove sestavy za cca 15 bych dorovnal jen klasickou sestavou pres 100 a i pak bude limitujici akustika mistnosti a tolerance rodiny a sousedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Nejde jen o cistotu. Sluchatka vs bedny je jabka a hrusky. Sluchatka proste vytvari jiny dojem, jiny fyziologicky vjem. Neni to o tom, ze sluchatka jsou lepsi, nez bedny za sto. Ja taky pouzivam sluchatka, ale vzdy jen z nutnosti a nouze. Prirozeny vjem, ktery me navic pri delsim case daleko mene unavuje, mam jen z beden. I pres vsechny jejich nevyhody a slabiny. Jasne, nez nejaky iJabko dock, tak to radsi sluchatka, ale to je extrem. I za tricet jde slozit retez, ktery me potesi vice, nez jakakoliv sluchatka. Nutno podotknout ze neposloucham elektroniku, hiphop, nebo metal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se