gougy Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Tento víkend ve Vídni jsem toho viděl opravdu moc, ale toto ve mně zanechalo nesmazatelný dojem. Fotka je jenom z výlohy, protože dovnitř by mě ten přísný pán, co stál u dveří, s našima raubířema asi raději ani nepustil.Že jsou ty Calatravy boží! A přitom vypadají jak Grand Seiko
Marcus Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Jo, boží, to je to správné slovo. Moje drahá polovička řekla, že vypadají jak Primky nějakého dědy. Takže je na Vánoce asi nedostanu.
Karussell Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Calatravy jsou boží, ale na téhle fotce vypadaj jak fíky z aukra za tři stovky
Marcus Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 To máš sice pravdu, ale je to špionážní foto, špióna amatéra. Navíc jsem nevěděl, jestli ten chlápek nevyjde ze dveří a nesebere mi foťák.
Karussell Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Chapu a rozumim, zase ma tu spionazni auru :-)
matejCZ Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Benzinka Agip Brno Kralovo pole, slecna/pani za kasou Rolex Daytona. Priznejte se, ci je to chronozena, pochybuju, ze by si je sama poridila...
marosh Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Určitě Franto, na Agipce v KrPoli mají prostě slušnou výtoč všeho fuelu...
Denjl Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 jo, jezdim tam tankovat a ty fakt pravě nevypadaj
matt81 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 takze nie Rolex ale Kolex? ...aj take som uz videl
matt81 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 (upraveno) jo, jezdim tam tankovat a ty fakt pravě nevypadaj takze nie Rolex ale Kolex? ...aj take som uz videl sakra, sorry za double Upraveno 29. září 2014 uživatelem matt81
Robertilos Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Dneska při jednání, spolumajitel jednoho beskydského hotelu měl na ruce nějaké Béčka. Model bohužel nevím
ondralbc Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Patek Nautilus prodavac v Wempe Vienna
matt81 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 dnes vecer si mal jeden pan ( neskor pri debate zistene ze spolocnim vo firme s medzinarodnou leteckou/lodnou prepravou ) prist po otvaracej dobe pre par veci co si objednal a vzajomna debata sa predlzila o dalsiu hodku a pol a dva zmeskane hovory od manzelky. jeden z dovodov = Jaeger LeCoutre Duometre Unique Travel Time. z mojho pohladu nadherne hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MR1990 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 (upraveno) vcera generalny vo firme, kraasne IWC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. října 2014 uživatelem MR1990
Hasňa Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Jaeger LeCoutre Duometre Unique Travel Time. z mojho pohladu nadherne hodinky Souhlasím. JLC mě oslovuje víc a víc.
Qwuiddo Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Dneska rano v tramvaji cestou do prace.Pana jsem neoslovil, ale pokud se pozna, tak at me posle PM . Pevne verim, ze to byl nekdo odsud .Pekny den
Igicz Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Akce v Kaufu. Honem, bo nebude dlouho! At nejsem OT s takovou cypovinou, tak jeden nas klient permanentně na ruce matne tluste Brajtle na modre gume. Pravost a model nepoznam. Na muj vkus velke, tluste a preplacane. Takze ted urco vite, o ktery model se jedná
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se