OLine Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 vcera generalny vo firme, kraasne IWCBůh nad nebem!
asel Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Těžko říct, zda je Denise Richards rád, že se objevil na tomto seznamu s tímto skvostem. http://technet.idnes.cz/co-dokazou-nejdrazsi-hodinky-a-jake-nosi-treba-quentin-tarantino-php-/tec_technika.aspx?c=A081107_164314_tec_technika_mbo
asel Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Denise Richards je ONA. se jí velice omlouvám, herci i zpěváci jsou mojí hodně slabou parketou. Jednoduše jsem si k tomu jménu přiřadil "šílence" z RS.
Horhe Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Dneska na Sychrově na slavnosti japka maník s Archimede pilot na echt pilotním řemenu, jinak jsem nic moc nezahlídl. Akorát krámek s Longinama, měli tam jedny dolce vita a ještě asi další dvoje. Nic moc.
mandrinka Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 To je ale seznam, co nosili v filmu nebo čeho jsou oficiální ambasadoři, ale ne, co skutečně nosí. Pochybuju, že Pitt nosí TAG Heuer, což je taková lepší masovka. Ostatně nedávno tu byla zaručená zpráva z nejserioznějších novin ČR - Blesku. Těžko říct, zda je Denise Richards rád, že se objevil na tomto seznamu s tímto skvostem. http://technet.idnes.cz/co-dokazou-nejdrazsi-hodinky-a-jake-nosi-treba-quentin-tarantino-php-/tec_technika.aspx?c=A081107_164314_tec_technika_mbo
Lion Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 (upraveno) mandrinka: Zkus google Upraveno 6. října 2014 uživatelem Lion
docent Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 V sobotu na dostihovém dnu docenta Čuby, Rolex Daytona. Na ruce náctiletého klučiny. Narazil jsem na něho u stánku s kokosovou roládou a hnán touhou po podrobnostech, jsem ho hezkou chvíli sledoval. Až u stánku s jídlem se naskytla možnost podrobnějšího nenápadného posouzení. Nabiflován informacemi odsud, jsem je vyhodnotil jako pravé. Na jeho ruce, tipl bych tak 16cm, vypadaly nepřirozeně. Při nekonečném čekání na pana prezidenta, jsem dotyčného s drzostí sobě vlastní, oslovil. Pak začalo hustě pršet a tak jsme se ukryli v jeho bílé X6. Taška Hermes mrsklá na podlaze u spolujezdce, měla být pro mne dostatečným varováním. Zatím co venku pršelo, jsem si je mohl prohlédnout. Krásné, precizní, nedostupné. Dostal je na osmnáctiny, teď cituji, od fotra. Koupené v Miláně. O chronomagu nevěděl nic. Vysvětlil jsem mu na co je stupnice na lunetě a jak fungují, cituji, ty čudlíky na pravo. Půjčil jsem mu svoje SKX. Na jeho ruce vypadaly líp než ty jeho. Chvíli tlačit, snad by přistoupil i na výměnu. Pak mne bez jediného blinkru, absolutní ignorace jakéhokoliv účastníka silničního provozu, rychlostí 90km/h dovezl půl kiláku k baráku. Poděkování, rozloučení. Za pár minut bílé BMW zpět před barákem. Nemohl se vymotat z naší čtvrti a najít výpadovku na Všeminu. Ale hodinky stály za to. 1
Tondaa73 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Dneska při jednání, spolumajitel jednoho beskydského hotelu měl na ruce nějaké Béčka. Model bohužel nevím Nebyl to spolumajitel bývalého hotelu Pokrok v Bílé ????Před lety jsem s nimi měl něco do činění, a pár týdnů přede mnou tam byl nějaký " obchodník", a prodal na hotelu asi patery Béčka......asi za 3500.-/kus.......bylo to tam jak v Béčkovém pekle....brrrrr
siwi Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 V sobotu na dostihovém dnu docenta Čuby, Rolex Daytona. Na ruce náctiletého klučiny. Narazil jsem na něho u stánku s kokosovou roládou a hnán touhou po podrobnostech, jsem ho hezkou chvíli sledoval. Až u stánku s jídlem se naskytla možnost podrobnějšího nenápadného posouzení. Nabiflován informacemi odsud, jsem je vyhodnotil jako pravé. Na jeho ruce, tipl bych tak 16cm, vypadaly nepřirozeně. Při nekonečném čekání na pana prezidenta, jsem dotyčného s drzostí sobě vlastní, oslovil. Pak začalo hustě pršet a tak jsme se ukryli v jeho bílé X6. Taška Hermes mrsklá na podlaze u spolujezdce, měla být pro mne dostatečným varováním. Zatím co venku pršelo, jsem si je mohl prohlédnout. Krásné, precizní, nedostupné. Dostal je na osmnáctiny, teď cituji, od fotra. Koupené v Miláně. O chronomagu nevěděl nic. Vysvětlil jsem mu na co je stupnice na lunetě a jak fungují, cituji, ty čudlíky na pravo. Půjčil jsem mu svoje SKX. Na jeho ruce vypadaly líp než ty jeho. Chvíli tlačit, snad by přistoupil i na výměnu. Pak mne bez jediného blinkru, absolutní ignorace jakéhokoliv účastníka silničního provozu, rychlostí 90km/h dovezl půl kiláku k baráku. Poděkování, rozloučení. Za pár minut bílé BMW zpět před barákem. Nemohl se vymotat z naší čtvrti a najít výpadovku na Všeminu. Ale hodinky stály za to. Supr příběh, jaký se může stát, když se člověk nebojí hodit řeč. Někdy to ale může skončit úplně jinak - třeba nadávkami, jako se to onehdy stalo mně
Viktor Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 ...Někdy to ale může skončit úplně jinak - třeba nadávkami, jako se to onehdy stalo mně Možná taky záleží na ksichtu
siwi Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Možná taky záleží na ksichtu To sedí, ten týpek se mě tenkrát ptal, proč na něj tak blbě čumím
People Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 (upraveno) prechadzka po meste. ceny v CHF. Upraveno 6. října 2014 uživatelem People 1
Daemonultimate Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Pěkný People, jak procházka Pařížskou, ale tam už ty nuly za číslama vypadaj hooodně depresivně
People Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 to hej, najdrahsie hodinky (ktore mali zobrazenu cenu) boli nejake rolexky za 27tisic.
asel Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 To je ale seznam, co nosili v filmu nebo čeho jsou oficiální ambasadoři, ale ne, co skutečně nosí. Pochybuju, že Pitt nosí TAG Heuer, což je taková lepší masovka. Ostatně nedávno tu byla zaručená zpráva z nejserioznějších novin ČR - Blesku.1. Omlouvám se, pokud jsi nabyla vědomí, že bych chtěl tímto seznamem publikovat, kdo co nosí.2. Určeny to bylo pro ty, kteří nechápou, proč jsou Invicty u nás všeobecně považovány za "lepší masovku".3. S Hujerama se běžně jako s "lepší masovkou" nesetkávám, pokud ty ano, myslím, že mohu nejen já, ale i většina členů tohoto fóra, jen tiše závidět.
zerfoss Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 K nám do firmy chodí jeden dodávateľ z CZ a nosí Omega PO myslím že si aj všimol že mu stále pozerám na ruku a nie na to čo mi ponúka
Daemonultimate Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Dneska kolem 10.30 červenej oktávkovej kombajn v Kralupech, první auto mimo toho v čem si vozim zadek já s nálepkou fóra co jsem viděl.
El Nano Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 tak dneska to byl prvně jeden, s největší pravděpodobností, fejkonoš v tramvaji č.6 a vystupoval na Karláku a na ruce "Daytony" a pak v metru směr Dejvická pán s Igenama na koženým perforovaným strapem, takže aspoň něco
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se