tano Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Akorat ta Jizni spojka za rohem je strasna.
svobod3 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Bohužel, snad v létě, kdy nebudou stromy mezi hotelem a silnicí holé, to bude lepší.Každopádně to vykompenzuje driving do rybníka, super zážitek:-)
Anela Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 u karla v brně se na obědě pravidelně objevují oranžové seiko sumo, včera jsem neidentifikoval něco na NATO strapu a dneska jsem tam potkal wengery. fajn krčma
mazzi Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Suzie's, také v Brně, navštěvují celkem pravidelně dva pánové - jeden nosí Rolex Explorer II a druhý Omega SMP. Minulý týden jsem u vedlejšího stolu viděl Tag Heuer Formula.
financ Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 dneska jednání, zemský ředitel finanční instituce, oba v obleku, on na ruce tohleAuuuuuu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Anela Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 se toho nebojí (only the brave), né? viděl s čím (a v čem) jde do bázelu arnie, tak se taky odvázal, aby bylo vidět, že je nekonvexní nekonvenční
Ondoni Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 sem dneska v poledne zahlídnul v pasáži Fénix na václaváku zřejmě pilotní štajny v automatu...toš kdo?
rooosta Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Chlapik včera pozlatene Primky automaty na bielo modrom strape....trochu zvláštne, ale prečo nie
railmaster Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Tag Heuer, sponzor miss ČR 2015.
SCIFI Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Na obede vedle me byvaly premier a na ruce primky. Neco takovyho. http://www.prim.cz/kolekce/spolecenske-hodinky/prim-spartak-43.htm
foldes Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Já dnes zhruba v 16:40 na trase metra C Kacerov až I.P. Pavlova (tam jsem vystupoval) pan s rolexkama podle mě submariner a original( přišlo mi blby mu fůra okukovat ruku) někdo zdejší? Pak, že se v metru nevidí nic pěkného
martigen Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Osobní hodiny malíře Josefa Lady , foceno v památníku v Hrusicích. Zenith fungujou, zbylé jsem nezkoušel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Koukám, že Lada toho měl taky plnou kabelku
Návštěvník dabelM Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 (upraveno) V Oriose na Brněnském Náměstí Svobody pokračuje výprodej : - 25% na skladové zásoby značky IWC :-) Upraveno 6. dubna 2015 uživatelem dabelM
ensi Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 V Oriose na Brněnském Náměstí Svobody pokračuje výprodej : - 25% na skladové zásoby značky IWC :-)A co jim tam ještě zbylo?
Návštěvník dabelM Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Za výlohou jsem viděl pár pilotek, ingenieur, aquatimer a portofina. Bohužel si na přesné referenční čísla modelů již nevzpomínám...
Octavian Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Jednou bych to chtel taky tak mit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mazzi Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 V Oriose na Brněnském Náměstí Svobody pokračuje výprodej : - 25% na skladové zásoby značky IWC :-) Měli končit 31. března. Asi jim to nezmizelo, jak si představovali.
tenge Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 toto :-) ...na ruce by trochu tížily Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se