Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejlepsi bylo to "Oyster Perpetual Date" a datumka nikde

A průhled v dýnku byl? :D

Odesláno

A průhled v dýnku byl? :D

Nebyl. Dynko pekne plne a ciste, k nerozeznani od originalu. Ostrileni borci by pravdepodobne tvrdili neco o AAA...
Odesláno

Dnes jsem si na letisti vyzkousel hamiltony. Ty pilotky jsou silene tezke, ale kuze mekka a moc prijemna. Z paneurope jsem mel trosku strach z velikosti, ale nakonec to nebylo tak zle...

7075afc581c14a3d8df5d46bbbe4272b.jpg

ab7f765ccae3bb05adf2681a681e156c.jpg

Odesláno

Z paneurope jsem mel trosku strach z velikosti, ale nakonec to nebylo tak zle...

Dík absenci nožiček jsou Pan Europ i při svých 45 mm průměru nositelné na menší ruce. Prostě rozpláclý  :shit:

Odesláno

Už to tu někdo v minulých dnech zmiňoval, že je možnost vytisknout na 3D tiskárně digitální sluneční hodiny a dnes to na mě vykouklo někde na internetu, tak přidávám...

giphy.gif

Odesláno

Když pokryješ lumi celý ten stůl, tak by to mohlo v noci fungovat s měsíčním stínem. Ale bude to teda trochu dražší způsob zobrazování a jelikož ta obrovská plocha bude asi dost svítit, tak se ani moc nevyspíš :D

Odesláno

Na internetu je možnost stáhnout si soubory, se kterýma si to můžeš nechat vytisknout kdekoliv, kde mají 3D tiskárnu...

Na internetu je čím dál víc firem, co tuto službu nabízejí široké veřejnosti.

Odesláno

Jéjej, ta slunečnice se mně líbí ... post-27300-0-22575900-1452092308.jpg

Že jsou vyprodaný? A kde je mají , teda když je zrovna někdy mají :) ?

Odesláno (upraveno)

Dee : slušně zásobováno. Ale ta prezentace na první fotce to je docela  drsné, naházené jak nejaké šmuky za pár korun

Upraveno uživatelem quest987

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...