zhrado Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 V Nitre na Pribinacupe pán s Breitling Navitimer a potom ešte pár pilotiek
Bubos Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 na zapíjení kamarádové dcerky bylo pár skvostů k vidění: ChronoSwiss Audi Tachoscope, Rolex Submariner, IWC Big Pilot´s a Zenith (tady se mi ale nepodařilo identifikovat, ani jsem je později nikde nenašel, byly to černý nijak zajímavý hodinky a ničím "čumivý" na pohled a označení "Zenith" měly myslím na pravé straně ciferníku) a nakonec Chopard LUC Pro One, btw. se svým zápěstím s Porsche Design Dashboard 6620 asi nic moc...
Povidláček Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Jedna paní na rehabce nosí pěkný pozlacený Longines v quartzu. Prý je dostala od šéfa ve starém zaměstnání. Takového šéfa bych taky chtěl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 (upraveno) Von by se ti ten šéf třeba brzo vomrzel, kdyby ses musel třikrát denně vohejbat pro propisku. Za kvarcový longiny... Upraveno 30. března 2016 uživatelem Zmizík
Kryton Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 3x denně? pondělí až pátek?Zmizík dělal na ředitelství Českejch drah. Tam je to norma....
Povidláček Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Von by se ti ten šéf třeba brzo vomrzel, kdyby ses musel třikrát denně vohejbat pro propisku. Za kvarcový longiny... No pochopil jsem to tak, že je dostala když odcházela, jako pozornost nebo poděkování. Ale jestli to bylo poděkování za zvedání propisek nebo "vaření kafíčka" netuším
Irma Bunt Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Jedna paní na rehabce nosí pěkný pozlacený Longines v quartzu. Prý je dostala od šéfa ve starém zaměstnání. Takového šéfa bych taky chtěl rps20160330_130840.jpgrps20160330_131037.jpg Jí tam nemůže proudit krev, ne?
Porsche_911 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Jí tam nemůže proudit krev, ne?Kdyz pujdeme do historie, bude plna dam, ktere mely tak utazene korzety az z toho bezne omdlevaly. Treba si pani neco z minuleho zivota jeste pamatuje tak ji to ani neprijde.
utrejch Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Porve na zivo jsem si je vyzkousel, je to cool. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
utrejch Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 (upraveno) Zkousel jsem si je v butiku HYT, co je vedle hotelu, co v nom bydlim v KL. Jinak tu v Malajsii maji slusne ceny, nove omega globestery za 25k rm a jeden rm je 6 kc. A to pred slevama, takze tak za 23K by sli urcite. Ale nevim kolik stoji globemastery v cechach. Hm, dobrý. Kdes k nim přišel? Upraveno 2. dubna 2016 uživatelem utrejch
AndyAaron Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Ja vcera v metru chlapika, ktery mel na sve medvedi tlape IWC Big Pilot. Ty hodinky vypadaji na zivo famozne!
Hasňa Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Souhlasim. Ty mě pořád ještě drží. Ale ta cena je mimo.
AndyAaron Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Bohuzel pro me cena i velikost. Ale kdyz na to ma nekdo tlapu a srajtofli, tak jsou vazne super.
gerber Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Dneska spolužák tyto Gant W10847 jako dárek k čtyřicátinám... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
HDS1200 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Kempinski Strbske Pleso, hodinkovy raj. Suby, Squale, Tissot Seastar, B Emergency, halda IWC, damske B SO,na kazdym kroku neco.
JAJA Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Včera v kavárně pán u vedlejšího stolu SDDS a já SDDS
wizard-ov Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 No to asi nebylo U Dlouhých, nebo v Úsvitu co ? ;o)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se