Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

na zapíjení kamarádové dcerky bylo pár skvostů k vidění: ChronoSwiss Audi Tachoscope, Rolex Submariner, IWC Big Pilot´s a Zenith (tady se mi ale nepodařilo identifikovat, ani jsem je později nikde nenašel, byly to černý nijak zajímavý hodinky a ničím "čumivý" na pohled a označení "Zenith" měly myslím na pravé straně ciferníku) a nakonec Chopard LUC Pro One, btw. se svým zápěstím s Porsche Design Dashboard 6620 asi nic moc...

Odesláno

Jedna paní na rehabce nosí pěkný pozlacený Longines v quartzu. Prý je dostala od šéfa ve starém zaměstnání. Takového šéfa bych taky chtěl :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Von by se ti ten šéf třeba brzo vomrzel, kdyby ses musel třikrát denně vohejbat pro propisku. Za kvarcový longiny...

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Von by se ti ten šéf třeba brzo vomrzel, kdyby ses musel třikrát denně vohejbat pro propisku. Za kvarcový longiny...

No pochopil jsem to tak, že je dostala když odcházela, jako pozornost nebo poděkování. Ale jestli to bylo poděkování za zvedání propisek nebo "vaření kafíčka" netuším :D

Odesláno

Jí tam nemůže proudit krev, ne?

Kdyz pujdeme do historie, bude plna dam, ktere mely tak utazene korzety az z toho bezne omdlevaly. Treba si pani neco z minuleho zivota jeste pamatuje tak ji to ani neprijde.

Odesláno (upraveno)

Zkousel jsem si je v butiku HYT, co je vedle hotelu, co v nom bydlim v KL.

Jinak tu v Malajsii maji slusne ceny, nove omega globestery za 25k rm a jeden rm je 6 kc. A to pred slevama, takze tak za 23K by sli urcite. Ale nevim kolik stoji globemastery v cechach. 

Hm, dobrý. Kdes k nim přišel?

Upraveno uživatelem utrejch

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...