ivan_989 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Zlate daytony s black dial na ruke isteho vazeneho umelca (maliar). Ked som mu ich pochvalil, bez cavykov vystrel ruku a sucho utrusil "plna cena bola tusim 35.000" (asi myslel dolarov) a dalej sa teme nevenoval. Vypadalo to ako keby ich dostal do daru od nejakeho zamozneho klienta, jeho diela su aj u sejkov, sultanov atd.
SCIFI Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 já dnes po dlouhé době taky Daytona na někom cizím. Černovlasa bohyně na arkadach. Ocel s černým a slušelo. Té by ale slusel i pytel na hlavě a Damaska.
AndyAaron Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Ja pred chvilkou v metru, prislusnik NYPD a na ruce cerne kocoury v holobytu. Co jineho?
utrejch Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Ja pred chvilkou v metru, prislusnik NYPD a na ruce cerne kocoury v holobytu. Co jineho? Coze to ma?
AndyAaron Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Coze to ma?Sorry Jaroon uz napovedel. Casio GShock Rangeman. Ja to chtel puvodne napsat jen do Casio vlakna, protoze jsem tusil, ze tu lidi zaskocim. Ale pak si rikam, proc nerozsirit obzory?
JaRooN Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 ...Ale pak si rikam, proc nerozsirit obzory? Správně, takové malé chytáky nám všem pomáhají rozšířit si vzájemně obzory A když už člověk fakt neví, jak se hnout dál, tak pomůže jedna malá rada: https://www.google.cz/webhp?ie=UTF-8#q=kocour%20v%20holobytu%20site%3Achronomag.cz
prischera Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Tak kdopak jste dnes obedval v Modrem zubu v Jindrisske? Pan s kolegou, na ruce tusim DJ II v cerne, prohlizel si jine hodinky v pouzdre. To musel byt nekdo odtud .
El Nano Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 včera i dneska jsem potkal ve škole na Albertově (FD ČVUT) nová černá monstra...někdo zdejší?
vintage Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Priznal se tu vubec nekdy nekdo ze slo o jeho malickost? :-) Ja dnes v metru C mladika s Fortis Marinemaster s bilym cifrem na bile gume...
HDS1200 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Priznal se tu vubec nekdy nekdo ze slo o jeho malickost? :-) Ja dnes v metru C mladika s Fortis Marinemaster s bilym cifrem na bile gume...Ja jo, napraskal mě člen Tenge.
Bells Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Ano občas to vyjde, mě takto odhalil cca před rokem LovecK na dovolené
vintage Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 A jo tento případ si jako jedinej pamatuju :-D Jinak kolikrát si říkám, že ti načapaní podle toho co mají na ruce přece musí být místní členové, normální lidi si takový hodinky nekupují :-) Ale asi nesledují pravidelně tohle vlákno, což já vlastně taky ne :-)Ano občas to vyjde, mě takto odhalil cca před rokem LovecK na dovolené
vintage Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Jinak co potkávám pravidelně, tak pán s černýma monstrama (stará verze) - metro C vystupuje na Kobylisích. A pak kluk kolem 30tky, metro C, jezdí občas se mnou přes Vyšehrad a vystupuje někde v centru, má černý PO, asi bigsize. Jinak se koukám lidem po zápěstí prakticky furt, se divím že jsem ještě nedostal na budku :-)
Bells Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 To je holt náš úděl, respektive další část naší nemoci, taky věčně koukám všem na ruce a pak si i říkám ne nečum tam jak blázen, ale stejně mi to nedá, je to fakt strašné Jinak s Lovcem to byla sranda, sám jsem ho měl taky zaměřeného, protože SKX009 v moři, to přece musí být chronomagor, nikdo jiný by si ty hodinky asi nekoupil, ale říkal jsem si, že nebudu přece prudit někoho s rodinou na dovolené a na forum jsem během dovolené nechodil. No a nakonec mě předběhl, když mě odchytil na pláži při focení (focením jsem mu vysloveně nahrál na smeč a nejen tím, přehození z tahu na gumu byl prý taky neskutečný provar), no a poté jsem si to přečetl i zde, takže kdybych sem chodil pravidelně i během dovolené, tak bych to věděl rovnou a ne že koukám jak z jara, když stál nade mnou se slovy: Tak je to asi jasné že?
Baldic Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Mne jednou odchytl v restauraci takovy mlady chlap a rika: "Cau, hele, mohl bys se podivat na ty Nautily?" a ja chvili vubec netusil, co po me vlastne chce :-) Asi jsem chvilku vypadal jak blb, ale pak mi nastesti doslo, ze myslel hodinky, tak jsem mu je pujcil.Zjevne to byl nekdo mistni a mel tolik slusnosti, ze o me imbecilni chvilce pomlcel.
Bells Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Takze koza nebyla? Čistě koza ne, to snad ani nikdo v reálu neřekne, protože kdyby pak ten na opačné straně nebyla z fora, tak nevím nevím, jak by si to vysvětlil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se