Micey Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Včera ve vlaku z Prahy na Kolín chlápek kolem 35 (?) s bílejma Fortis MM, kozu jsem nevytasil, ale z nějakýho záhadnýho důvodu si myslim, že by to mohl bejt někdo odsuď.
Povidláček Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Dnes v nemocnici na obědě jeden postarší doktor s Omega Bondovkama (nevím jistě jestli byly modrý nebo černý, ale určitě to byly ty novější keramický bez vlnek). Kolikrát si říkám, že to, že někdo má na ruce takový ráčmeny přece musí být "celkem jistota", že se bude jednat o někoho odsud, ale stejně tu kozu nikdy nakonec nezkusím...
Návštěvník Mitak Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Omegy Seamastery nosí kdekdo z venku, je to podobné kritérium jako Breitling.
Jörg8X Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Tak zrovna u Bondovek bych si taky nebyl tak jistý.
Micey Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Tak to si klidně jistý buď, dyk to nosí každej jouda:)
Povidláček Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Asi jsem v tomhle ohledu ještě naivní, pravda je, že v mém nejširším okolí skoro každému přijde dát za hodinky víc než dva tři tisíce jako kravina, takže když vidím na někom Omegy (jakékoliv), tak mám takový upřímný tendence hnát se k dotyčnému v rozpažení a hned halekat o koze možná, že byly tomu internistovi hodinky úplně u zadele a jde mu jen o prestiž tak si prostě koupil hodinky za kilo a dál to neřeší no... každopádně mu slušely, dochtórovi...
nividic Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Dneska šéf VN zkušebny v Německu měl na ruce stejné Sinn 556i jako já. Kozu jsem pochopitelně nezkoušel, ale pochválil jsem mu dobrej výběr a nebejt kompletního zákazu focení, tak jsme dali double wristshot.Dobrá náhoda:)
financ Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Keramický bodovky dostavaji zemsti reditele jedné finanční společnosti při jmenování, dneska jsem viděl troje.Plus k tomu fullgold UN v Regiojetu.
AndyAaron Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Dnes toho v metru bylo pomerne dost. Napred pani s damskyma TH Aquaracer, quartz, tmavemodry cifernik, nerez luneta. Celkem pekne. Potom borec s cernyma Expama II a nakonec jedna pekna slecna jedla provokativnim zpusobem banan
honzyk Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 (upraveno) Dneska na akci Bidvestu, Zdeněk Pohlreich Navitimery, Radek Šubrt asi tyto http://www.jomashop.com/rado-watch-r12391153.html Rado a jeden obchoďák Bidvestu štajny Ocean Titanium, jinak přehlídka hodinek typu Diesel a pod. P. S. nemůžu si pomoct ale když šéf nosíval Steelfishe, pasovaly mi k němu tak nějak líp... Upraveno 1. června 2016 uživatelem honzyk
Moty Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Včera na schůzce v Berlíně na veletrhu CFO zákazníka krásný moony, po chvilce je schoval pod manžetu a už nebyly vidět, škoda
pil.pet Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Islámábád...Včera toho bylo na trhu k vidění poměrně dost...Třeba digitálky od Pateků..Ale tohle jsem nemohl nechat jen tak ;-)Aneb co dělají u Rolexů po směně
Anela Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Dnes prima oběd v závodní jídelně U vedlejšího stolu oris diver, u jiného stolu pak omega smp chrono.
sta Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Dneska rano u BB centra v Praze nekdo s nalepkou chronomagu na aute
McStinger Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Někdo zdejší? Odvrhnutý člen Klubu MH?
zhrado Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 (upraveno) Dáka tenistka asi. Edit. Zdroj Faceboook Upraveno 3. června 2016 uživatelem zhrado
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se