Shane001 Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Přišlo mi to strašně vtipné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Takhle jsem jednou čekal v místě chronosrazu, kam nakonec nikdo další nedorazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Tak já dneska v muzeu Škodovek zahlídnul asi někoho odsud...venku červená Audina se znakem Chronomagu.Pašák na ruce Béčka,na mikině Breitling a paní/přítelkyně nějaké Pětky od Seika.Kdo se přizná?Na kozu jsem odvahu neměl...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Ehm, vím že se dělaly podobně divný De Ville v 70 letech, ale tohle mi přijde jako nepodařený fejk, co myslíte? Zahlídnuto k prodeji zde:http://www.starozitnosti-stehlik.cz/antik-shop/hodiny-hodinky-clocks-watches/zlate-damske-hodinky-omega-s-brilianty/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Není to zas tak dlouho, co se, tuším, nabízely (a neprodaly) na aukru. Kdyby to byl fejk, asi by se nemohlo jednat o bílé zlato a brilianty, což by ale mělo být poměrně lehce zjistitelné/ověřitelné (kolega long možná upřesní)... Jinak nevím, jestlis zvolil správné vlákno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Já je nechci koupit, ale vyskočila na mě reklama tohoto prodejce na facebooku, tak jsem to dal sem, klidně to někdo přesuňte kde to bude vhodnější, o tom žádná. Chytlo mě za oko že:- bílé zlato v 70 letech?- ručky tragický, indexy též - když skouknu vintážní Omegy ze 70 tak jsou o několik levelů jinde- to logo a absence "swiss made" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 (upraveno) Přítelka nosí dámské obdélníčkové 18k Omegy z téže doby (strojek z r. 1964), ciferníček mají mnohem hezčí a propracovanější, to je fakt (však jsou ode mě...), ale taky bez Swiss made. V tomhle případě asi nejde tak o hodinky, jako spíš o jejich okolí... Upraveno 19. listopadu 2017 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Koho to dneska zdržovalo to modré volvo s ústeckou značkou mezi Čestlicema a Uhříněvsí? Černej peugeot s novou nálepkou . To bych mohl být možná já... Na volvo si ale nepamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 To bych mohl být možná já... Na volvo si ale nepamatuju. Tak možná mi to jen tak přišlo, že se tam tak ploužilo Každopádně nálepka fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Tak možná mi to jen tak přišlo, že se tam tak ploužilo Každopádně nálepka fakt super Oni tam občas někteří lidé zapomínají, že nejsou ve městě a jedou pořád 50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 pozeram videa o autach a hľa, su to Autavie ? presnejšie na videu v čase 8:03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Dnes v Tancicim dome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 pozeram videa o autach a hľa, su to Autavie ? presnejšie na videu v čase 8:03Jasně že jsou, krásný auto a krásný hodinky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 (upraveno) pozeram videa o autach a hľa, su to Autavie ? presnejšie na videu v čase 8:03 1163V Upraveno 23. listopadu 2017 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Dneska pri obede takovej mladej lupen v teplakach, fejkovy modry Bondovky...a ten tah vypadal, jako by snad byl z rezavejici ocele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Ja mam dneska fejkovej den...tedka na kulebru dvoje fejkovy Breitlingy...jedny dokonce vubec nesly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Burlington Arcade v Londyne a ulicka plna hodinkovych obchodikov Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Pěknej bazar. Moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 (upraveno) Právě teď na Prima Zoom zajímavý dokument V hlubinách pod severním pólem. Sponzor Rolex a krásné hodinky v každém druhém záběru. Potápěči je mají přes skafandr do ledové vody při ponoru. Drsné. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Upraveno 27. listopadu 2017 uživatelem Fade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 jedna reklama ze Seznamu - Koblížková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se