Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Tak já dneska v muzeu Škodovek zahlídnul asi někoho odsud...venku červená Audina se znakem Chronomagu.

Pašák na ruce Béčka,na mikině Breitling a paní/přítelkyně nějaké Pětky od Seika.

Kdo se přizná?

Na kozu jsem odvahu neměl...:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to zas tak dlouho, co se, tuším, nabízely (a neprodaly) na aukru. Kdyby to byl fejk, asi by se nemohlo jednat o bílé zlato a brilianty, což by ale mělo být poměrně lehce zjistitelné/ověřitelné (kolega long možná upřesní)... Jinak nevím, jestlis zvolil správné vlákno... :)

Odkaz ke komentáři

Já je nechci koupit, ale vyskočila na mě reklama tohoto prodejce na facebooku, tak jsem to dal sem, klidně to někdo přesuňte kde to bude vhodnější, o tom žádná. 
Chytlo mě za oko že:
- bílé zlato v 70 letech?
- ručky tragický, indexy též - když skouknu vintážní Omegy ze 70 tak jsou o několik levelů jinde

- to logo a absence "swiss made"

Odkaz ke komentáři

Přítelka nosí dámské obdélníčkové 18k Omegy z téže doby (strojek z r. 1964), ciferníček mají mnohem hezčí a propracovanější, to je fakt (však jsou ode mě...), ale taky bez Swiss made. V tomhle případě asi nejde tak o hodinky, jako spíš o jejich okolí...  :)

Upraveno uživatelem colommbo
Odkaz ke komentáři

Právě teď na Prima Zoom zajímavý dokument V hlubinách pod severním pólem. Sponzor Rolex a krásné hodinky v každém druhém záběru.

Potápěči je mají přes skafandr do ledové vody při ponoru. Drsné.

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

122af8691029108c3536ea12be05fbfd.jpg00d5d01add8f678d333a0703a6f4a502.jpg7ce9415d14e56bb2f66bbd58db1a417c.jpg

Upraveno uživatelem Fade
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...