Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 6. 3. 2018 v 11:42, AndyAaron napsal:

Pekny, ale kdyz uz ma manzetove knoflicky, tak bych k tomu asi nevolil potapky. I kdyz muzeme byt radi, ze je nema na nato :)

Třeba je to jen nějakej debil a má jen jedny hodinky.

Odesláno
  V 6. 3. 2018 v 14:30, Zmizík napsal:

Třeba je to jen nějakej debil a má jen jedny hodinky.

presne tak  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Tak nevim.. vypadaj celkem dobre, AR krasne funguje, lec nejsem si jist modelem? Uloveno ted ve vlaku z Prahy. Ale jo, budou echt.

post-6006-0-60012200-1520957186_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

V pondělí v Kauflandu v Michli měl technik, opravující samoobslužné pokladny, na ruce Navitimery. Zblízka jsem je nekontroloval, tak nevím, zda origo, ale jako IŤík, proč ne. :) Případně může být i někdo zdejší?

Odesláno

Sestrička u obv lekára tak som spravil špijonske foto, vravím si nemala by tu len tak Rolexky nechávať, ktokoľvek tu chodi :-)

post-2225-0-41816400-1521463492_thumb.jpeg

Odesláno

Mohl by mi nekdo vysvetlit, jak ?funguji? ty sroubky u tech AP? Je to jen okrasny prvek? Pokud se to tu uz resilo, tak se omlouvam za off topic, ja to bohuzel nedohledal...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Celkem zajímavé kousky teď vídávám u oběda v naší podnikové kantýně ve Strašnicích. Dnes u stolu tmavé IWC Portuguese a bondovky. Minulý týden jsem zachytil černé Navitimery a pravidelně pak nepřehlédnutelné SKX007.

Odesláno

Uplynuly tyden jsem zase poletoval po svete a krome obvykle naloze hodinek na letisti v USA (LA, takze zadny div) me prekvapili letusaci a letusky Lufthansy/Austrian - jedny Moonwatche (chlap) a dvoje Rolexy (damske DJ), slusny! Jo a asi zacinam starnout, protoze na vintaznich bicolorovych DJ spolucestujiciho americkyho duchodce jsem mohl oci nechat :).

Odesláno
  V 24. 1. 2018 v 18:58, Sphinxx napsal:

Dnes v Sapě, v čínské restarauci chlapík s dvojitým turbem na ruce, věrohodnost nedokážu posoudit, ale tyhle turba se prý dost fejkují. Table - desktop photo.

já teda nechci spekulovat, ale není to tak dlouho, co si tu Bert pořídil naprosto stejný.... že bys ho nevědomky potkal? :-)

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/113692-corum-admiral%E2%80%99s-cup-ac-one-45/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...