kuncák7 Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Muze mi nekdo poslat tu hlasku na kozu do SZ, prosim? Nechce se mi to hledat a vim o cca dvou doktorech z Vinohradsky, co tu jsou. Chodime kolem sebe, ale nikdo nechce zacit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Koza doji krev.Mam toho plnou kabelku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 No prece ?chytremu napovez...? :-)Když ty ceny hrozně vylítly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Když ty ceny hrozně vylítly Obavam se, ze ceny 5711 jdou jen nahoru (alespon tech par let, co to sleduji). Kdy jsou ty casy, kdy byly pod 500k a relativne bezne k dispozici v obchodech . Nedavno mi rekli v Parizske cekacku "asi tak 10 let" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Obavam se, ze ceny 5711 jdou jen nahoru (alespon tech par let, co to sleduji). Kdy jsou ty casy, kdy byly pod 500k a relativne bezne k dispozici v obchodech . Nedavno mi rekli v Parizske cekacku "asi tak 10 let" Já je zvažoval naposledy tak kolem 660, ale 1M už je na hodinky vážně moc Nicméně se svými Jumbo jsem tak spokojený, že mi Nautily až tak nechybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Včera v tramvaji 16 směr Flora Béčka na kožce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Dnes zhruba 21:00 hospoda U Sládečků v Praze. Chlápek u vedlejšího stolu Monstra. Kozu jsem nezkusil, jelikož měl dámskou společnost. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Nemáme tu nějaké dámy, které nosí keramické Suby noudejty? Nebo nepůjčujete je někdo manželce? Právě jsem jedny zahlíd na zastávce tramvaje Vojenská nemocnice poprvé jsem je viděl na ženský no a... nějak to nebylo ono na ruce jsem je měl jen jednou na srazu takže nedovedu odhadnout zda byly legit, ale vypadaly v pohodě. Kozu jsem nezkusil, abych neskončil s pepřákem v očích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Povidlacku, jsem na tebe pysnej. Konecne nekdo zacal davat taky paparazzi fotky Jinak s tema subama je to zenska od zenske. U nekterych to je desne sexy, k jinym to proste nesedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Prave ted na CDG TH Monaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Povidlacku, jsem na tebe pysnej. Konecne nekdo zacal davat taky paparazzi fotky tak to děkuju! Víšjak, řídím se jednou frází, kterou jsem kdysi četl na jednom zahraničním hodinkovém fóru: ?photo, or it didn?t happen? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Spy foto pilotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Povidláček - si frája , to je bez debat.Takovýhle spyfoto, dost dobrý.To já už bych měl minimálně móňo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 leebauer: Nesmíš ty spyphota dělat zrcadlovkou z metru. To je prostě nápadný a pro neznalého divný=/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 No jo, když já se ptám často ještě na tu kozu , a voni to ty ženy většinou moc nechápou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 =D když si to představím takhle dohromady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 včera na zámku u Fr.Kinského fotil pán s Rolex Pepsi absolventský koncert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freshkuba Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 (upraveno) Stylová vitrína v technickém muzeu v Miláně. Upraveno 1. června 2018 uživatelem freshkuba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 V úterý na poradě vedení nový člen představenstva Navitimery, finanční ředitel El Primera Open. Tím pruhledem na strojek ten cifr úplně zabili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Nemáme tu nějaké dámy, které nosí keramické Suby noudejty? Nebo nepůjčujete je někdo manželce? Právě jsem jedny zahlíd na zastávce tramvaje Vojenská nemocnice poprvé jsem je viděl na ženský no a... nějak to nebylo ono na ruce jsem je měl jen jednou na srazu takže nedovedu odhadnout zda byly legit, ale vypadaly v pohodě. Kozu jsem nezkusil, abych neskončil s pepřákem v očích IMG_7975.JPGIMG_7976.JPG Jinak s tema subama je to zenska od zenske. U nekterych to je desne sexy, k jinym to proste nesedi Mne sa Suby na ženách páčia... v pohode by som jedny prijala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se