Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Když ty ceny hrozně vylítly  :crying_anim:

Obavam se, ze ceny 5711 jdou jen nahoru (alespon tech par let, co to sleduji). Kdy jsou ty casy, kdy byly pod 500k a relativne bezne k dispozici v obchodech  :crying_anim02:. Nedavno mi rekli v Parizske cekacku "asi tak 10 let"  :eek:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obavam se, ze ceny 5711 jdou jen nahoru (alespon tech par let, co to sleduji). Kdy jsou ty casy, kdy byly pod 500k a relativne bezne k dispozici v obchodech  :crying_anim02:. Nedavno mi rekli v Parizske cekacku "asi tak 10 let"  :eek:

Já je zvažoval naposledy tak kolem 660, ale 1M už je na hodinky vážně moc :(

Nicméně se svými Jumbo jsem tak spokojený, že mi Nautily až tak nechybí :D

Odkaz ke komentáři

Nemáme tu nějaké dámy, které nosí keramické Suby noudejty? Nebo nepůjčujete je někdo manželce? Právě jsem jedny zahlíd na zastávce tramvaje Vojenská nemocnice :) poprvé jsem je viděl na ženský no a... nějak to nebylo ono :) na ruce jsem je měl jen jednou na srazu takže nedovedu odhadnout zda byly legit, ale vypadaly v pohodě. Kozu jsem nezkusil, abych neskončil s pepřákem v očích :)

post-32970-1527780414.jpg

post-32970-1527780421,95.jpg

Odkaz ke komentáři

Povidlacku, jsem na tebe pysnej. Konecne nekdo zacal davat taky paparazzi fotky :D ;)

tak to děkuju! Víšjak, řídím se jednou frází, kterou jsem kdysi četl na jednom zahraničním hodinkovém fóru: ?photo, or it didn?t happen?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Nemáme tu nějaké dámy, které nosí keramické Suby noudejty? Nebo nepůjčujete je někdo manželce? Právě jsem jedny zahlíd na zastávce tramvaje Vojenská nemocnice :) poprvé jsem je viděl na ženský no a... nějak to nebylo ono :) na ruce jsem je měl jen jednou na srazu takže nedovedu odhadnout zda byly legit, ale vypadaly v pohodě. Kozu jsem nezkusil, abych neskončil s pepřákem v očích :)

attachicon.gifIMG_7975.JPG

attachicon.gifIMG_7976.JPG

Jinak s tema subama je to zenska od zenske. U nekterych to je desne sexy, k jinym to proste nesedi ;)

Mne sa Suby na ženách páčia... v pohode by som jedny prijala :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...